Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

1. לא היית צריך להכשל מלכתחילה. בד' זיהום אויר אמורה להתבצע במצב בנזין ולא גפ"מ.

2. אם היית נגש למנהל המקצועי ומסב את תשומת לבו לכך שנבדקת ונפסלת שלא כדין, כל הפרסה הזו לא הייתה מתבצעת.

3. מצטרף לכולם - פראייר היית(ופראייר תשאר?).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני חושב שעצם ההימנעות מלהתלונן במכון נבעה מכך שפותח"ש מלכתחילה ניסה "לתחמן" קצת את הבוחן

ע"י כניסה למבחן במצב גפ"מ.

גם אם הוא ראה שהקבוק ריק על השולחן, לאחר שכבר בוצע המילוי (לכאורה), הוא יתקשה מאוד להוכיח שלא הוכנס דבר.

האשמת המכון מבלי להוכיח רק הייתה מביאה לעוינות נוספת מצד המכון, שעשוי היה למצוא דרך להתנכל אליו ולא להעבירו את המבחן.

בנוסף, השירות לכאורה ניתן (בהסכמת הלקוח), לאור חוסר יכולת ההוכחה שלא הוכנס כלום למיכל, לא ניתן להוכיח את הטענה, והוא יצטרך לשלם בכל מקרה.

הדרך הנכונה (לטעמי) לטיפול במקרה זה, היא:

- לתעד את הכל.

- פרסום כל הממצאים וההוכחות.

- העברת הנתונים לגוף החוקי המטפל במכוני רישוי.

- דרישה להחזר כספי על מה "שהשחילו" לך (לא הייתי בונה על זה).

פורסם

סיפור מקרה שקרה לי.

שלחתי את אשתי למכון אלישע בנתניה, טען שמנורות אחוריות שרופות ושלח אותה לצמוד להחליף.

אשתי לא מבינה בכלום והתקשרה אלי - הרחתי שיש פה עבודה בעינניים כי בדקתי לפני ששלחתי אותה.

חזרתי בעצמי למחרת למכון והראיתי להם שהנורות תקינות, נבהלו והעבירו את הרכב ללא טענות \ תשלום.

מאז ועד היום אני עושה טסט רק במכון אמיתי בכביש החוף שמזה עשרות פעמים לא שיקר.

יש הרבה שפנים בפורום הזה שפוגעים בכך שלא מפרסמים את שמם של הפוגעים בהם.

כמו שממציאים פה טענות הגנה למוסך, אפשר גם להמציא טענות בכיוון ההפוך.

כאן זה לא בית משפט. וכל מי שרוצה שיחליט בעצמו האם הטענה מוצדקת.

בריבוי פירסומים זה יאמר משהו על אותו עסק.

Kia Niro 2017

פורסם
כל מי שאומר שפות"ש אנוכי, פראייר, הזוי וכו', אתם ממש גיבורים.

כל אחד שומע סיפור כזה, אומר שאם זה היה קורה לו הוא היה עושה בלאגן שלם, מפרסם בפייסבוק, תובע את המקום, מתלונן במשרד התחבורע, קובע פגישה עם ישראל כץ, מרים קמפיין הכפשה בשיתוף רני רהב ובר רפאלי, אבל בפועל, 99% מהאנשים שמדברים ככה פשוט היו עושים אותו דבר כמו פות"ש כי לאף אחד אין באמת כוח, סבלנות, כסף או זמן להתעסק עם זה.

אני מסכים שזה פשוט עצוב שזה המצב, זה באמת מעצבן ומקומם, אבל אין הרבה אופציות עד שמשרד התחבורה יחליט לעשות אכיפה אמיתית בנושא הזה. כל עוד אין אכיפה רצינית עם עונשים משמעותיים, זה פשוט ימשיך ככה.

כרגיל, האזרחים הפשוטים סובלים מזה.

סבבה, אין לך סבלנות אז תהיה פרייאר.

נכון יש אנשים שאוהבים לבזבז את הזמן ולעשות טררם, לצלם, בפייסבוק ואיפה לא, הפתרון הפשוט ביותר - להסב את תשומת ליבו של הבודק שיש טעות אצלו כי הרכב על מצב גפ"מ.

אם צריך, לערב את המנהל, ובטח ובטח שלא להסכים להכניס בקבוק ריק ועוד לשלם על זה כסף.

פורסם

גם לי קרה מקרה דומה במכון דומה וגם אני לא אפרסם את שמו.

במכון זה הובטח לי בלונדינית פצצה המזכירה בפרופיל את אנגלינה ג'ולי, שכבתי ערום על המיטה, הדלת נפתחה ולחדר נכנס גבר שחרחר המזכיר את את אוסיין בולט.

בתום הטיפול צלעתי בקושי אל היציאה שילמתי 200 ש"ח ואף השארתי טיפ נדיב. אבל אני חושב שלא אחזור אליהם יותר.

האם נהגתי נכון ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

Calmride, כמו שכבר ציינתי אשמח לשלוח את שם המקום, בהודעה פרטית, למי שמהאיזור ומתכנן לעשות טסט בטירת הכרמל.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
סבבה, אין לך סבלנות אז תהיה פרייאר.

נכון יש אנשים שאוהבים לבזבז את הזמן ולעשות טררם, לצלם, בפייסבוק ואיפה לא, הפתרון הפשוט ביותר - להסב את תשומת ליבו של הבודק שיש טעות אצלו כי הרכב על מצב גפ"מ.

אם צריך, לערב את המנהל, ובטח ובטח שלא להסכים להכניס בקבוק ריק ועוד לשלם על זה כסף.

אני לא חולק עליך, אני פשוט מציין סוגים שונים של אנשים.

אל תשכח שמהרגע שנכנסת למכון הרישוי, הכוח נמצא אצל הבוחן. בסופו של יום, כל אחד רוצה לגמור עם הסיפור הזה כמה שיותר מהר ובגלל שהמצב בארץ בתחום הזה כל כך עגום ומקומבן, אנשים פשוט מפחדים ממכון הרישוי. למה? כי אם תעצבן את הבוחן/מנהל עבודה הוא פשוט יתחיל לבדוק לך את הרכב עוד יותר, ימציא שטויות שלא קיימות, יגרור אותך להוצאות ענקיות כי אתה כבר לא יכול ללכת למכון אחר, אז אתה לא תסכים, תיקח את הרגליים שלך ותעוף משם.

ומה אז? תלונה במשטרה על הונאה? תלונה במשרד התחבורע על הקומבינה? אחלה, התלוננת, תקבל מענה במקרה הטוב תוך כמה שבועות אבל בינתיים אתה זה שבלי טסט.

אז שוב, יש את האנשים ש"יצאו פראיירים" ושילמו 200 שקל על בקבוק מלא באויר, ויש את האנשים שיריבו וילחמו, רק שלא הבטוח שהתוצאה המיוחלת תגיע כל כך מהר.

שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

למען הסר ספק, אני ממש לא מסכים עם השיטה הזאת, אבל נכון להיום זה מה שיש ועם זה צריך לעבוד.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster, זה גם מה שאני חושב. אם כבר אכנס בהם זה יהיה לאחר שעברתי טסט, אז אהיה חופשי ונטול לחצים.

מה היה תורם לי אם הייתי מקים מהומה באותו רגע ובסוף הייתי היחיד שאוכל אותה? את תואר גיבור הפורום על חשבונו אשאיר למישהו אחר..

את המלחמות שלי אעשה בשקט.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

חבר'ה. עזבו את הבחור ומה שקרה. עכשיו שהעניין צף, בואו נסכים שכל מי שזה קורה לו, יעשה לא טררם, אלא טררם+תביעה+פורום+כלבוטק.

ככה אף אחד לא יצא פראייר, ככה מכוני הרישוי יעשו את עבודתם יותר נאמנה וככה הרכבים שיסעו על הכבישים באמת יהיו ראויים לנסיעה. מוסכם?

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם
לך תוכיח שהבקבוק היה ריק מלכתחילה, תעמוד תחכה שיגיע רכב אחר ותצלם? אני רואה את הסכום הזה כחלק מאגרת הרישוי השנתית, ובאותו רגע לא מתכוון לעשות מהומות ולהסתכן בכך שאפילו אחרי תשלום הקנס הרכב לא יעבור. כמו שנאמר זה לא שאפשר לעבור למכון אחר. מבחינתי אם להתלונן זה רק לאחר שהחתימה התקבלה.

רגע רגע, מה פיספסתי?

חשבתי שכל פעם שמכון מתחיל בסיפורי הזייה, אפשר להוציא כפל רשיון וללכת למכון אחר.

זכור לי מכרה של אחד שהיה לו רכב 2X4 עם ברירה למצב 4X4 אבל ברישיון רכב היה רשום 2X4, והמכון שלח אותו לאיזו עמדה במשרד הרישוי לשנות את הרישיון. אמרו לו פה שהיה מוציא כפל רישיון והולך למקום האחרון שהרכב עבר בו טסט.

משהו השתנה או שאני חלמתי את כל הסיפור הזה?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אין מכון רישוי אחר חוץ מטכנו-טסט בטירת הכרמל, כך שלפי דעתי אין טעם בהימנעות מפרסום השם של המכון.

בנוסף עלי לספר על מקרה נוסף במכון המדובר, כהרכב שלי ועוד רכבים נכשלו על חופש בהגה ונדרש תיקון במוסך מורשה.

כמובן שלאחר 5 דקות במזכירות ו15 לקוחות על אותה תקלה הפנתי את תשומת לב "הבוחן" לתקלה של 15 רכבים ברצף.

כמובן שלאחר בדיקתו את דברי, 10 כלי רכב שעדיין נשארו לעמוד על שלהם יחד איתי קיבלו טסט חוזר חינם.

ותנחש מה?! כולם עברו אותו!

הגעת כנראה ביום של זיהום אוויר

אני עם טירת הכרמל סיימתי.

• תוכן חדש...