Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אנשים נרתעים מזה ששומעים שהוחלף מנוע,

אני רוצה למכור את הרכב שלי, להתקדם למשהו ברמה יותר גבוהה,

האותו שלי עבר יישור קו והושקע הרבה כסף,

שבוע שעבר החלפתי מנוע ,

אני לא אחד שהולך לעבוד על אנשים כי אני מפחד להסתבך ודבר ראשון שהחלטתי למכור הרכב ניכנס לבדיקה במוסך וסודר כל הבעיות שהיו, הבעיה שברגע שאנשים שומעים שהוחלף מנוע הם בורחים, זה עד כדאי כך רע, למרות שיש לי אחריות מלאה על המנוע.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק שאלה, אתה מוכר את הרכב, ולפני שבוע החלפת מנוע?

למה החלפת מנוע אם אתה מוכר?

מה הייתה הסיבה שהובילה להחלפת מנוע?

אישית אם הייתי קורא מודעה שאומרת שהוחלף מנוע לפני שבוע ועכשיו הבעלים מוכר את הרכב, אפילו לא הייתי מתקשר, זה "מריח" לא טוב, מראה על רצון להיפטר מהרכב, כי אם הוא רכב מצויין ומושקע, למה מחליפים מנוע וישר מוכרים?

ובכלליות: כל עוד זה לא רכב ישן בטירוף, החלפת מנוע מעידה על כשל במנוע הישן, לרב זה מתחבר להזנחה או נסועה גבוהה, או לזה שקרעו את הרכב ויש עוד גורמים שעולים לי לראש.

פורסם

מעבר למה שאמר m.l, החלפת מנוע זו פעולה שכרוכה בהמון עבודה, הן בפירוק והן בהרכבה.

יש פה אנשים בפורום שלא סומכים על המוסך שלהם עם החלפת פילטר פשוטה, אז החלפת מנוע כן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני קניתי רכב שהוחלף בו מנוע.

אבל למה?

כי זה רכב שהחלפת המנוע שלו מתועדת, זה במקרה בוצע במוסך שהמשפחה טיפלה בו בכל הרכבים הקודמים שלה (טויוטות) ואני יודע מה הסיבה להחלפת המנוע ואני יודע שהוכנס מנוע חדש לרכב ולא מנוע שהיה בשימוש.

זה מקרה נדיר, נדיר מאוד.

כל מקרה אחר, כמעט תמיד - מעיד על התעללות ברכב בין אם מדובר בהתעללות של תחזוקה או התעללות של אופן הנהיגה ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע , אם הוחלף מנוע אחרי 250,000+++ ק"מ אז זה בסדר עקב בלאי.

אם הוחלף אחרי 70000 ק"מ מנוע זה אומר על כשל או הזנחה של הרכב ומכאן ברור שאנשים ירתעו.

כמה ק"מ יש לרכב שהוחלף מנוע ולמה להחליף אם אחר שבוע מוכר? לא שווה להוריד חצי מעלות מנוע ולמכור?

פורסם

הכנראה טיפול שלא היה צריך לעשות, טעות של המוסך שתוצאה מזה ניתפס המנוע, הילפתי מנוע  כי אי אפשר למכור רכב בלי מנוע חוץ מיזה אני רוצה להיות רגוע שאני מוכר משהו, תמיד פעלתי ככה קודם לסדר ואז למכור ואז אני רגוע, הרכב חודשיים ליפני שהוחלף מנוע יצא למכירה אבל הוקפה חודש ביגלל ההחלפה, ושוב רוצה להתקדם בשנים, הרכב שנת 06

הרכב יחסית עבר 110 אלף זה כן, אנחנו נוסעים הרבה אבל מה שכן הוא מטופל מושקע וכל בעיה הכי קטנה שנוצרה הולכת למוסך בלי למשוך

אוקיי עכשיו הבנתי למה אנשים בורחים,

אני יודע שהרכב הזה מוחזק ברמה של מרצדס, התקל שהיה עם המעוע זה תקלה של מוסך טיפול שגרם לזה וזה עובר לבית משפט..  אבל תודה רבה לכם :)

פורסם

החלפת מנוע דורשת זמן לאמת שהמנוע הורכב ופועל כמו שצריך, לא הייתי קונה רכב שהמנוע הוחלף אחרי שבוע אבל בהחלט הייתי קונה אם ההחלפה בוצעה לפני חצי שנה או שנה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני אגיד לך למה אני הייתי בורח, אני לא סומך על אף מוסך שיעשה את העבודה במקצועיות.

מהמוסכים שאני נתקלתי בהם לפחות, הכל נעשה כדי לצאת ידי חובה. אז זה בסדר אם אתה מחליף שמן+פילטר וצופה על הרכב כדי לראות שלא עושים לך שטויות.

מנוע, לא.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

אוקיי ניראה לי שאקח את האוטו לבדיקה ליפני קנייה או משהו כזה, אני גם רוצה להיות הכי בסדר בעולם ולדעת שאני מוכר רכב כמו שצריך, אני לא בעד לדפוק אחרים

תודה

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם (נערך)
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

אתה יודע מה יפה, זה שאתה מוציא אותי נוכל בלי לדעת מה ההמשך,,,

ההמשך הוא שהחליפו מנוע שוב כי לא הסכימו ליפתוח ראשים , זה התקלה שהייתה למוסך,

אבל אהבתי שניסיתה להוציא אותי רמאי ושקרן

עריכה אחרונה על ידי eyal177
פורסם

חבר תירגע הכל בסדר.

ממש לא התכוונתי להוציא אותך רמאי / שקרן / נוכל או מה שזה לא יהיה.

התכוונתי להמחיש לך שבמוסכים יכולים לקרות תקלות, למשל נפילה של בורג לבוכנה.

לך תדע מה יכול לקרוא בהחלפת מנוע שזו עבודה מורכבת לכל הדעות?

אני מתנצל אם נפגעת, אבל זו לא היתה הכוונה כלל.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

החלפת מנוע, ההחלפה הייתה כישלון ברמה שלטענתך נאלצת להחליף שוב ואתה באמת שואל למה אנשים מתרחקים מרכב עם החלפת מנוע?

חבל על עמוס השרת, יכלת לנהל את הדיון הזה עם עצמך ולקבל תשובות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...