Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רנו קנגו שנת 2006 ולא בדקתי אותו. הסתבר לי שככל הנראה החליפו מנוע באוטו אבל החיישן זרימת אוויר לא מחובר, ולא מוצאים את הפלאג שלו. לכל מוסך שהגעתי חששו להתעסק ואמרו לי שעדיף לי להמשיך לנסוע עליו ככה כי אפשר לדעת איך זה יגמר. הבעיה היא שבשלושה שבועות האחרונים יש לי הנעה מאוד ארוכה במהלך היום , ככל הנראה בגלל שהמנוע חם מהשמש ודורש יותר זרימה של אוויר. רק אחרי כמה סטרטרים ארוכים הוא מניע.

 

בקיצור אני מחפש חשמלאי\ מוסך שמבין ברנו ויהיה לו ביטחון להתעסק עם הרכב.

מישהו מכיר ?

  • ספונסר פורום
פורסם

מבחינה מקצועית זה אף פעם לא כיף לעקוב אחרי העבודה הלא גמורה של מישהו אחר ולנסות להבין מה הוא עשה נכון או לא נכון. נסה לפנות למוסך שהחליף לך את המנוע ולבדוק איתו.

 

אם לא, אז יש לך שתי אופציות טובות באזור המרכז:

אורן שירותי רכב בחולון - מוסך כללי שמטפל גם ברנו.

מוסך המכונן בתל אביב - מוסך מורשה רנו עם כמה חשמלאים ותיקים מאוד שמכירים את הרכב הזה בע"פ.

×
×
  • תוכן חדש...