Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף את המערכת המקורית של המאזדה 2 שלי + רמקולים.

רוצה לקנות:

נגן,רמקולים קומפוננטים,מגבר ואולי סאב קטן.

תקציב 4500 ש"ח.

האם ירגישו בהבדל הסאונד לעומת המקור ?

שומע בדרך כלל WAV אך גם MP3.

פורסם

למה לא להמשיך את השרשור הקודם שלך?

וכן, ירגישו בהבדל.

בכל אופן, אתה מעונין במכשיר סינגל דין או דאבל?

פתוח למוצרי יד שניה?

עשית קצת חיפוש בפורום להצעות כדי לקבל מושג "מי נגד מי"?

התקציב כולל אביזרי התקנה ועבודה?

פורסם

מצטער שפתחתי דיון נוסף.

האמת אין לי מושג מי נגד מי לכן ביקשתי את המלצתכם למערכת טובה פלוס מינוס.

מה זה סינגל / דאבל דין ?

פורסם

חשובה לי מאד איכות הסאונד,לכן פחות חשובה לי מערכת מולטימדיה אבל נראה שאני אהיה חייב כי במאזדה 2 צריך להחליף את המגש לא ?

התקציב כולל עבודה,אפשר למתוח ל4800 ש"ח.

אגב מה לגבי ארבעת הרמקולים הנוכחיים שקיימים בדלתות,הם יחוברו למערכת ?

*מעדיף לקנות חדש

פורסם (נערך)

אתה לא חייב מולטימדיה. ובמחיר דומה למכשירים בסיסיים כאלו ניתן לרכוש מכשירי סינגל דין מתקדמים, על אף שקיים צמצום פערים בין השניים.

אומנם ראיתי מספר חנויות שמוכרות מסגרת (לא מגש) רדיו במעל ל-400 ש"ח ושהם מתאימים רק לדאבל דין לכאורה, אבל ניתן לרכוש מחו"ל מתאם שיתאים גם לסינגל, לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/NEW-METRA-99-7518B-SINGLE-DOUBLE-DIN-DASH-INSTALLATION-KIT-2007-UP-MAZDA-2-BLACK-/201295464161

(אגב, גם כזה שמתאים לדאבל יהיה זול יותר ברכישה מחו"ל).

מומלץ לרכוש גם מתאמי חיווט כדי להימנע מחיתוך של החוטים המקוריים ברכב (יש כאלו שכוללים גם מתאם שליטה מההגה, אחרת נדרש לרכישה בנפרד, למרות שמכשירי מולטימדיה מציעים בדר"כ כזה מובנה). יתכן וסביר שניתן יהיה למצוא כאלו אצל המתקין שיבחר.

יש המון ציוד טוב בפורום יד שניה, חלקו בגדר חדש, אז שמור על ראש פתוח וחפש מציאות.

בדוק גם הצעות של הספונסרים בדביק. ובכלל, מומלץ גם לקבל הצעות מחיר ממתקינים שונים ולהתייעץ לגביהם כאן.

בכל אופן -

ר"ד - רצוי לחפש כזה שמציע תיקוני זמן (TA/TC) וקרוסאובר 3WAY. סביב 1500 ש"ח יש אפשרויות כאלו כמו קלריון CZ702/3 או פיוניר PRS80 ביבוא אישי (ביד שניה תמצא אולי מכשירים של אלפיין או אקליפס שתומכים בענין). לחילופין, בתחום המולטימדיה יש לך לדוגמה את הפיוניר AVH-X2750BT.

קומפוננט - מצא מקומות לשמוע (חנויות/מפגשי פורום) מספר אפשרויות לפני שתבחר. הקצה בין 700-1200 ש"ח לדעתי לענין.

מגבר - שוב, המון אפשרויות ביד שניה. הייתי מקצה עד כ-1000 ש"ח לענין.

סאב - עד כ-800 ש"ח.

קצת הזנחתי בחישובים שלי את ענין ההתקנה :wink: (והוא בקלות יכול לחצות את רף ה-1000 ש"ח עבור התקנה מקצועית כולל כל האביזרים הנדרשים).

אפשר לקצץ קצת במרכיבים, קומפוננטים אפשר לבחור במשהו בסיסי יותר (דברים נורמליים מתחילים סביב 400 ש"ח), ר"ד כנ"ל (מכשירים בסיסיים טובים סביב 500 ש"ח או משהו אחר באמצע), במגבר לא הייתי מקצץ יותר מדי אם בכלל ובסאב אולי אפשר קצת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה רבה על המידע המפורט,נראה לי שבאמת אלך אל סינגל ולא דאבל.

אתה מכיר חנויות שמתמחות במכירה וציוד כזה באיזור חיפה והקריות ?

פורסם

2 מקומות שהומלצו פה בעבר הם 'ליאור מולטימדיה' ו'אוטוס סאונד'. מניח שיש עוד כמה שהם בסדר.

בכל מקרה, קבל הצעות, סקור את השוק, חזור להתייעצות ואל תמהר לתוך עסקה שאתה לא בטוח לגביה ב-100%, בכל זאת מדובר כאן בהוצאה ניכרת.

• תוכן חדש...