Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , הסיפור הוא כזה , לא מצליח להוציא מכה מדוייקת , עוצמתית ונקייה מהסאב (IDQ12D2V.4)

שיושב על מונו L.Audio s4

וחתוך עם - cde-178bt .

השאלה היא אם יש מישהו במרכז (בת-ים) עם מערכת - מונובלוק איכותי , שאפשר לשמוע אצלו ?

או מפגש קרוב ?

פורסם

באיזו תיבה יושב הסאב (סוג ונפח)?

המגבר הוא S4.500.1 או S4.1000.1D?

באיזה תצורה מחובר הסאב (התנגדות סופית)?

מה התקציב שלך למונו אחר? פתוח ליד שניה?

פורסם

אין לי המלצה ספציפית עבורך, אבל הייתי מתמקד במגברים שיספקו לפחות 500-600W RMS ב-4 אוהם ולעבוד עם הסאב בתצורה זו.

אני מציע להיות פתוח דווקא לענין יד שניה, ובמבט חטוף מאוד בפורום יד שניה, זה למשל יכול להיות אפשרות מעניינת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?567842-Arc-audio-1200-1

פורסם

הייתי מאוד רוצה שאחד מתותחי הפורום ישמע ויגיד לי מה הסיבה לכך ?

הבעייה לרוב שאני שומע ״זיוף״ מהסאב , הקיק מלווה בסיומת לא נקייה .

אתה חושב שהמונו הקיים לא עושה את העבודה כמו שצריך ? החלפה שלו תפתור את הבעייה ?

פורסם

יכול להיות שהגיין לא מכוון כראוי.

יכול להיות שהמגבר מתקשה לעבוד בפועל ב-1 אוהם.

ובהתאם, יכול להיות שמערכת החשמל שלך לא חזקה/מחוזקת מספיק עבור ההספק הנדרש.

בכל מקרה, יכולת המגבר לשלוט באלמנט בהתנגדות גבוהה יותר - טובה יותר.

מעבר לזה, תצטרך להמתין בסבלנות לתגובות אחרים.

פורסם

אל תרוץ להחליף מונו, הidq סאב נציל והייתי מנסה חיבור ב4 אוהם אוליי התוצאה תהיה טובה יותר. חוץ מזה יכולה להיות בעיה של גיין פתוח מידיי או חיתוך תדרים לא טוב. יכול להיות שאתה גם חונק את הסאב ומגיע לקצה גבול היכולת שלו...קודם כל תגיע לאחד המפגשים ותן למישהו שמבין עניין לנסות להוציא את המקסימום מהמצב הנתון ולאתר את הבעיה אוליי תהיה מרוצה מהתוצאה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אחרי כיוונים רבים , הסאב עדיין לא נשמע נקי , מכה לא חדה גם בווליום נמוך, אחרי כל החיתוכים למיניהם וכו׳.

אשמח לעוד דעות - הצעות גם ה-time correction לא עוזר

תודה לעוזרים .

פורסם

כיוונים רבים של מי? אין קשר בין טיים קורקשן למה שאתה מתאר. ממליץ לך להיפגש עם מישהו שמבין עניין שינסה לכוון ולהבין את הבעיה שאתה מתאר. מכה לא חדה? יכול להגיע מהרבה מאוד כיוונים. אם אתה מגיע צפונה שלח הודעה אנסה לעזור.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...