Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כחודשיים כשאני מתניע את הרכב זה כותב לי oil level check. השמן בסדר גמור ובמוסך אמרו לי לא להתייחס לזה. אתמול קרה לי משהו מוזר, התחלתי נסיעה וכשאני על מהירות של 20 קמש אני רואה שבמד הילוכים זה קופץ ל 3, אני נותן גז והמהירות לא עולה,רק המד הילוכים עולה. דוממתי מנוע וזה הסתדר. גם כשאני נותן גז, יש רעש חזק שלא היה קודם. בנוסף לזה היום לראשונה הופיעה לי הודעה של oil level too low .שוב, שמן לא חסר.מה יכולה להיות הבעיה להערכתכם ? וכמה זה עשוי לעלות ?

פורסם

נתקלתי כבר בתקלה מוזרה ב-207 שהייתה נכנסת למצב חירום והכל היה בגלל שהיה חסר עוד חיזוק רציני לפקק מילוי שמן

תנסה לחזק כמה שאפשר את הפקק מילוי של השמן

פורסם

קצת מטריד השילוב של הרעש החזק שאתה שומע בהעלאת סל"ד יחד עם הקריאה הנודעת למפלס שמן נמוך...

שאלה ראשונה: למה אתה קורה מד הילוכים? האת אתה מתכוון לשעון סל"ד?

שאלה שניה: כשאתה אומר שמהירות לא עולה - מחוג מהירות לא עובד כלל? האוטו מאיץ והמחוג נשאר למטה או שהאוטו לא מאיץ?

מצטרף לקודמי, רק לצורך הוודאות: הרכב אוטומטי או ידני?

ברור שאבחון מדוייק מעל דפי הפורום לא אפשרי כמו גם הצעת מחיר, או אפילו כיוון להצעת מחיר.

רק יכול להמליץ לך לקפוץ לביקור (עם התופעות שאתה מתאר הייתי גורר) ונוכל להתרשם ולאבחן במדוייק.

• ספונסר פורום
פורסם

יש חישן גובה שמן במנוע שבאמצעות המחשב יודע את כמות השמן. לעיתים החישן מזייף. אם אתה בטוח שלא חסר שמן אז יש תקלה בחישן. כדי לדעת מה הבעיה בגיר צריך לאבחן תקלות במחשב. אתה מוזמן ל-10 דקות בדיקה ואיתור תקלה ותקבל תשובות לכל השאלות כולל מקור הרעש שהתווסף. הבדיקה ללא עלות.

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם
קצת מטריד השילוב של הרעש החזק שאתה שומע בהעלאת סל"ד יחד עם הקריאה הנודעת למפלס שמן נמוך...

שאלה ראשונה: למה אתה קורה מד הילוכים? האת אתה מתכוון לשעון סל"ד?

שאלה שניה: כשאתה אומר שמהירות לא עולה - מחוג מהירות לא עובד כלל? האוטו מאיץ והמחוג נשאר למטה או שהאוטו לא מאיץ?

מצטרף לקודמי, רק לצורך הוודאות: הרכב אוטומטי או ידני?

ברור שאבחון מדוייק מעל דפי הפורום לא אפשרי כמו גם הצעת מחיר, או אפילו כיוון להצעת מחיר.

רק יכול להמליץ לך לקפוץ לביקור (עם התופעות שאתה מתאר הייתי גורר) ונוכל להתרשם ולאבחן במדוייק.

הרכב אוטומט שנת 2007 וכן אני מתכוון לשעון סל"ד. לגבי השאלה השנייה. האוטו לא האיץ, מד המהירות לא עלה כשלחצי על הגז ובשעון הסל"ד המחוג עלה.

פורסם

אמרו לי במוסך שזה רעש במנוע ולכן יש צורך לפרק אותו,נאמר לי שבמכונית מדגם זה,פירוק לוקח זמן(כסף)

האמת לא אמר לי מילה אחת על הגיר... מה הסיכוי שכל הזמן הזה ההודעה oil level check התייחסה לשמן גיר?

עשיתי היום עוד נסיעה קצרה.. לא הצלחתי לעבור את ה 30 קמש,כשאני לוחץ גז יש רעש מהמנוע,שוב שעון הסלד עולה המהירות לא זזה.

גם במוסך אמרו לי שרכב כזה שנת 2008 שעשה 72000 לא אמורות להיות לו בעיות כאלו.... מלחיץ אותי העניין של המנוע.

• תוכן חדש...