Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון ראיתי די הרבה מקרים שמשטרה חונה על המדרכה, בתחנות אוטובוס וכו' והשוטרים עומדים עם רדארים ותופסים את העוברים על המהירות המותרת.

השאלה שלי האם זה מותר בכלל, לחנות על המדרכה ולעצור אנשים בתחנות האוטובוס בשביל מתן דוחות תנועה?

הרי זו עבירה על החוק זה שהם חונים על המדרכות.

אני מצרף סרטון איפה שניידת תנועה עומדת בחיפה מאחורי השיחים ו"מתחבאת" מאחורי השיחים בשביל לתת דו"חות.

הסרטון:

(השרשור נטו בשביל הבנה והתעניינות אישית).

תודה!

פורסם

ברור שצורת החניה של הרכב לא חוקית, אם בא לך לבזבז זמן תתחיל לפרסם את זה ברשתות החברתיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מכיר את המשפט You're not wrong, You're just an asshole? אז זה זה.

לפי החוק היבש - לשוטר מותר לעבור על החוק על מנת לאכוף את החוק. האם לזה התכוון המשורר? כנראה שלא. האם יש מה לעשות עם זה? גם כנראה שלא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלום לכם שוב,

אולי לא הבנתם אותי, אבל השרשור הזה נטו בגלל ההתעניינות שלי ולא בגלל שאני הולך ולפרסם את זה ולרוץ עם מודעות "תסתכלו איזה משטרה יש לנו" וכו' כמו שכולם היום נופלים על השוטרים.

אני רק רציתי לדעת אם מותר לשוטר לעבור על החוק, ועוד בצורה כזאת שהוא חונה ומתחבא מאחורי השיחים למטרת אכיפת חוק אחר וקיבלתי את התשובה!

תודה?

פורסם

חבל שהם לא עוצרים מי שנוסע בנת"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חבל שהם לא עוצרים מי שנוסע בנת"מ.

גם אותי זה מעצבן שאם "מציבים" להם מטרה כמו חגורות או מהירות או כל דבר אחר, הם "יעלימו עין" מכל שאר העבירות

פורסם

לא, אבל הסמרטוט המשפטי לממשלה קבע שלא ינתנו להם דו״חות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תגובת השוטרים אם נניח וזה היה אכן מגיע לאנשהו:

"לא היה ניתן לחנות את הניידת במקום אחר מבלי לחסום נתיב וליצור עומס תנועה או להפקיע את תחנת האוטובוס, ואז עצירת האוטובוסים הייתה חוסמת נתיב ויוצרת עומס תנועה. אין כוונה להסתתר מאחורי שיחים, אלא שזה המקום היחיד בו ניתן לחנות את הניידת מבלי להפריע לאף אחד מבאי הדרך."

אמנם אני לא מכיר את המקום, אבל לפי צילום הוידאו זה גם נראה שהתגובה הזו הייתה דיי מבוססת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השאלה שלי האם זה מותר בכלל, לחנות על המדרכה ולעצור אנשים בתחנות האוטובוס בשביל מתן דוחות תנועה?

התשובה השפוטה היא, כן. מותר לשוטר לעבור על החוק לשם ביצוע תפקידו, ואכיפת עבירות תנועה היא תפקידו.

הדיון האם ניתן היה לבצע את אותן פעולות בלי לבצע עבירה, או האם אכיפת עבירה מסויימת מצדיקה עבירה אחרת, הוא עניין נקודתי עבור כל מקרה.

פורסם

התשובה הפשוטה היא, כן. מותר לשוטר לעבור על החוק לשם ביצוע תפקידו, ואכיפת עבירות תנועה היא תפקידו.

הדיון האם ניתן היה לבצע את אותן פעולות בלי לבצע עבירה, או האם אכיפת עבירה מסויימת מצדיקה עבירה אחרת, הוא עניין נקודתי עבור כל מקרה.

פורסם
תגובת השוטרים אם נניח וזה היה אכן מגיע לאנשהו:

"לא היה ניתן לחנות את הניידת במקום אחר מבלי לחסום נתיב וליצור עומס תנועה או להפקיע את תחנת האוטובוס, ואז עצירת האוטובוסים הייתה חוסמת נתיב ויוצרת עומס תנועה. אין כוונה להסתתר מאחורי שיחים, אלא שזה המקום היחיד בו ניתן לחנות את הניידת מבלי להפריע לאף אחד מבאי הדרך."

אמנם אני לא מכיר את המקום, אבל לפי צילום הוידאו זה גם נראה שהתגובה הזו הייתה דיי מבוססת.

בגדול אתה צודק, אבל ספציפית במיקום הזה (ובעוד כמה מיקומים בחיפה על ציר המטרונית) זה לא תופס. אם תשים לב, ממש במקביל לניידת יש מין מפרצון קטן במדרכה שמאפשר חניית שתי מכוניות אחת אחרי השניה.

כשהם "התלבשו" על המקום הזה הם היו חונים שם בהתחלה, אבל כעבור כמה זמן כשהנוסעים הקבועים בציר הבינו שהם שם הם התחילו לחפש אותם (וזה ספציפית מקום עם שדה ראייה מאוד גדול - כלומר הנהג יכול לראות את הניידת הרבה לפני שהשוטר מספיק ללזור אותו), ולהאט לפני שהם נתפסו, הם עברו לעמוד מאחורי השיחים כדי "שלא יראו אותם".

מאיפה ההיכרות האינטימית? ההורים שלי גרים שלושה רחובות מעל המקום ואני גם העברתי שם איזה 20 שנה בערך.

אבל שוב - בגדול, אתה צודק במאה אחוז.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

המפרצון הזה הוא לתח"צ - לעליית והורדת נוסעים.

וכמובן שלתגובת המשטרה לא יהיה קשר למציאות, עד כמה זה אכן יפריע וכו', זו פשוט תהיה התגובה והם ימשיכו הלאה.

וכמובן כל זה בהנחה שזה יעשה מספיק רעש כדי לקבל תגובה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...