Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר AL4 - פיגו 308 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

ברשותי פיגו 308 שנת 2009, הרכב גמה 79,000 ק''מ יד שניה.

מעולם לא נבדק מפלס שמן גיר וכך גם לא הוחלף.

מגישוש בפורומים שונים בחו''ל יש גישות שונות האם לבצע החלפה של השמן או רק לבדוק מפלס.

ההחלטה שלי כזאת,

לבדוק מפלס שמן, במידה וחסר להוסיף 500 מ''ל ולראות האם עדיין חסר.

במידה ולא חסר, סגרנו הכול ונסענו לשלום עד 110,000 אלף ק''מ.

במידה וחסר, מחליפים הכול.

יצרתי קשר עם היבואן, 100 שקל ליטר שמן. פתאום הבדיקה שחשבתי עליה לא כדאית כלל.

או שמחליפים או שלא נוגעים.

קפצתי לחבר משפחה, יבואן שמני Mannol ויצאתי עם השמן הבא:

MANNOL ATF AG55

http://www.mannol.de/en/?action=accessory_chemical_preview&name=ATF%20AG55

שיחה מהירה ליצרן הגרמני אשר גם הוא אישר התאימות השמן לתיבה המדוברת.

וכאן עולה השאלה,

השמן עומד בתקנים הנדרשים [ככה טוען היצרן והיבואן], אבל האם הערבוב של השמן המדובר עם השמן שקיים בתיבה הוא טוב או שאני מסכן את התיבה ?

עלות השמן היא כעלות של שמן סינטטי מלא, ככה שאם יש חשש אפילו קטן אבצע החלפה מלאה של כלל השמן גיר.

תודה מראש לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי shkaf
עדכון לינק
פורסם

לא ברור לי באיזה תקן נאמר לך שהוא עומד בנוגע לפיג'ו, אבל בדף המוצר שצירפת אין שום איזכור לכך.

צלם מספר הרכב את התקן הדרוש לשמן הגיר ונבדוק אם אכן יש חפיפה.

פורסם

אני בחיפושים בעצמי על נוזל ממסרה ל AL4. בפורום כאן מצאתי ששמן מסוג MERCON-V מתאים לתקן של פיז'ו.

אגב כמה עלה השמן?

ג'ובני

פורסם

עזוב את השמן המומלץ, סיכוי נמוך שתמצא דווקא אותו. מה התקן הדרוש? אם אתה לא בטוח- קנה שמן מקורי וזהו, לא שווה את החיסכון.

פורסם

חברים אני חייב לתקן את עצמי,

מדובר בשמן MANNOL ATF AG52.

מתכנן לבצע החלפת שמן בתקופה הקרובה, אעדכן בהמשך

פורסם

יש לנו שמן של חברת ELF מקורי לרכבי רנו בעלי אותו גיר AL4 כמו בפג'ו ןסיטרואן.

תוכלו לראות אותו כאן:http://www.justmotor.co.il/products/710257/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-ELF-RENAULTMATIC-D3-SYN

• תוכן חדש...