Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכון טסטים שאני הולך אליו כל שנה ב8 שנים האחרונות.

מעולם לא עשו לי בעיות.

רכב 2010 שקניתי לפני שבועיים, נראה במצב טוב.

צפיתי שיבקשו שאחליף את המספר הקדמי כי היה שרוט, ניחא.

במהלך הטסט, הגעתי לבדיקת גזים, תמיד אמרו לי להפעיל מזגן, הפעם הוא דווקא דרש שאכבה אותו, לא יודע אם יש לזה משמעות. ראיתי שנכשלתי על פליטת CO2.

מגיע למשרד, מודיעים לי שאני צריך להחליף מספר מקדימה ומאחורה + נכשלתי על פליטת גזים. מספר אתה יכול להחליף אצלנו ולגבי הגזים יש לנו מוסך ליד שאתה יכול לגשת אם אתה רוצה.

המספר מאחורה נראה חדש ונוצץ לחלוטין, שואל את הבחור מהמספרים למה צריך להחליף גם אותו, והוא אומר לי שהצהוב מאוד דהוי (חרטטיטיס אקוטיס!), מה שלא נכון בכלל. לא מתווכח, מאשר לו להחליף את 2 המספרים (80 ש"ח). ניגש למוסך בחשש, חושב אולי הממיר הקטליטי הלך, הוצאה גדולה וכו.

מגיע למוסך, והם אומרים לי שאני רק צריך לשלם להם על תוסף לדלק של גולד לייבל (80 ש"ח), פה כבר הבנתי שאני נמצא בעיצומה של קומבינה. "רק תיגש לשלם ואנחנו נמלא לך ואח"כ אתה חוזר ישר למסלול של בדיקת הגזים". מודה להם על העזרה המקצועית וחוזר בנסיעה של 30 שניות ו 100 מטר לעמדת בדיקת הגזים.

מדגיש לבוחן שאני בבדיקה חוזרת ומילאתי תוסף לדלק, "אוקי הבנתי הוא אומר" מבצע את הבדיקה, והוא אומר שהכל בסדר שאלך למשרד.

יפתיע מישהו שאומר שהבדיקה נכשלה שוב עם ערך גרוע יותר ממקודם?

מגיע למשרד, משלם על הכל ומקבל טופס תוצאות בדיקה ששונות לחלוטין ממה שהמכשיר הראה.

יש טסט לעוד שנה, אפשר להיות רגועים.

אגב, בבדיקה החוזרת, היה לפני מישהו עם פוקוס 2014 שנכשל על הבדיקה.. קצת הזוי בעיני.

שלום ולא להתראות למכון הזה. את הבאים אנסה במקום אחר, שמעתי דברים טובים על טכנו טסט בטירת הכרמל, אם יש עוד המלצות על הציר עכו חיפה אשמח לשמוע.

ומה לגבי המזגן? מומלץ או לא בזמן הבדיקת גזים?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית משנת 2010 שלא עוברת בדיקת גזים??? say what?!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טרונצו, בהחלט יתכן שלא שמעתי טוב והפוקוס הייתה 2013, הכל נאמר בצעקות..הוא הדגיש שהאוטו חדש לגמרי. עדיין זה לא משנה מהחוויה והתובנה הכוללת של האירוע.

פורסם
פוקןס 2014 לא צריך לגשת למבחן השנה.

מישהו אמר לי, איני יודע אם הוא צודק, שאם הרכב נקנה מחברת ליסינג 0 ק"מ אבל נרשם יד שניה כמו שבד"כ קורה, אזי כן חייבים טסט כבר אחרי שנה

פורסם

לפני הרבה שנים נכשלתי על בדיקת גזים עם קורולה 1998 שהיתה כבת 5-6 שנים. המכון לא היצע לי שירותיו לטיפול. ניגשתי למוסך שבו טיפולתי ברכב, שם בוצע כיוון המנוע באמצעות מחשב והפלא ופלא - בדיקת הפליטות חזרה לתקנה, ונשארה כך עוד 6 שנים ויותר, עד שמכרתי את הרכב.

טרונצ'ו - פוקוס 2014 בליסינג צריכה טסט השנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
....והם אומרים לי שאני רק צריך לשלם להם על תוסף לדלק של גולד לייבל (80 ש"ח), פה כבר הבנתי שאני נמצא בעיצומה של קומבינה. "רק תיגש לשלם ואנחנו נמלא לך ואח"כ אתה חוזר ישר למסלול של בדיקת הגזים". מודה להם על העזרה המקצועית וחוזר בנסיעה של 30 שניות ו 100 מטר לעמדת בדיקת הגזים.

מדגיש לבוחן שאני בבדיקה חוזרת ומילאתי תוסף לדלק, "אוקי הבנתי הוא אומר" מבצע את הבדיקה, והוא אומר שהכל בסדר שאלך למשרד.......

לא כל כך הבנתי פה את העניין, שמת תוסף או שלא?

פורסם

הם שמו לי את התוסף, לא טענתי שלא. רק לדעתי לא יתכן שאחרי 30 שניות ו 100 מטר נסיעה הוא גם יעשה משהו..ואכן התוצאה הראתה שוב פעם נכשל עם ערך גרוע יותר.

פורסם

כלומר מה שאתה טוען זה שמכון הטסטים העביר רכב לא תקין ששייך לאדם זר שאפילו לא ביקש זאת עבור 80 ש"ח?

זה לדעתך כן הגיוני?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שנים הקומבינה הזאת עובדת שם.

לך עוד השקיעו בבדיקה שנייה של גזים.

אני תמיד הייתי משלם,לא שופך את זה אפילו ומקבל את הרישיונות חתומים.

פורסם

בנוסף על שפיכת תלי-תלים של מילים פה בפורום, מדוע לא תגיש תלונה במשרד התחבורה?

מפקחי אגף הרכב של משרד התחבורה דווקא נענים בשיא הרצינות לתלונות מעין אלו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני באזור נתניה השבוע, המציאו לי "חופש הגה". לאחר בדיקה ב-2 מוסכים- הכל תקין פיקס.

עלה לי לקבל את המדבקה 150ש"ח נוספים במכון (בנוסף ל116 של טסט עם בדיקה חוזרת, סה"כ 266),

מקומם ומבזבז זמן, אבל נראה שאין יותר מידי מה לעשות עם הקומבינות האלה

• תוכן חדש...