Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו עדכון: התקשרתי לאולם מכירות מרכזי בבני ברק, הם לא יודעים על מה אני מדבר בכלל לגבי הפולו, שאלו אותי מאיפה קראתי את הנתונים. לאחר בדיקה אמרו שהיא תושק בכלל בעוד חודשיים ולא תהיה אפשרות להזמין ידני, גם לא בהזמנה מיוחדת. אם יהיה ביקוש לא תהיה בעיה, הא? כנראה...

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שמנהל המותג יודע דבר או שניים יותר מאיזה סוכן מכירות רנדומלי שנחתת עליו והפרעת לו עם הקפה של הבוקר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

התקשרתי מראש לסוכנות המרכזית כי חשבתי שאם סוכנות מסוימת תדע משהו - זאת תהיה הסוכנות המרכזית.

יחד עם זאת, נראה שיד ימין לא מרגישה את יד שמאל...

ובנימה אישית, עוד לא ראיתי התנהלות כזאת של חברה שמתעקשת בכוח לא למכור.

פורסם

אל תתקשר. אם זה כ"כ חשוב לך, גש לסוכנות המועדפת אליך, ובקש להפגש עם מנהל אולם \ מנהל מותג.

שיחה פנים מול פנים מייצרת רושם קצת אחר מטלפון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מסכים עם יבגני. ככה חבר הצליח להזמין קופר ידנית חדשה (לדעתי הידנית היחידה שהוזמנה).

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

סמירו, אז זה גם היחס שמקבלים. מה לעשות ששיחה של פנים מול פנים מול מנהל רלוונטי, שיכול להתרשם גם שמולו עומד לקוח רציני, היא שונה מעוד טלפון אקראי למטרות בירורים, שאני רק יכול לנחש כמה מהם הם מקבלים ביום.

פורסם

ערב טוב

אני מניח שהחלטה כזו דורשת מישהו קצת יותר בכיר ממישהו באולם התצוגה. בכל זאת, יבוא של גיר רגיל מחייב הבאה של כמות חלקי חילוף זמינים ואם מדובר בחלקים ייעודיים לרכב הזה אז השיקולים ינבעו מכדאיות שלהם.

מצד שני, אם טויוטה מייבאים קורולה עם גיר רגיל (!) ואפשרנלנחש כמה כאלה נמכרות, אז הם יכולים להרשות לעצמם לייבא רכב ספורטיבי כזה עם גיר רגיל ובתנאי שהפער יהיה סביר ומוצדק...

פורסם
סמירו, אז זה גם היחס שמקבלים. מה לעשות ששיחה של פנים מול פנים מול מנהל רלוונטי, שיכול להתרשם גם שמולו עומד לקוח רציני, היא שונה מעוד טלפון אקראי למטרות בירורים, שאני רק יכול לנחש כמה מהם הם מקבלים ביום.

לטעמי אפשר לראות גם בטלפון מי רציני ומי לא. ואפשר לחשוב, הוא לא מתאם איתם עכשיו נסיעת מבחן ולא רוכש טלפונית את הרכב, אלא רק מברר פרטים - זה משהו שצריך שיהיה נגיש בטלפון. אני אישית סובל מבעיה עם זמן - פשוט אין לי אותו. בשבילי לפנות שעתיים ביום ולגשת לסוכנות זו בעיה. אז לכן אני למשל אצטרך שהכל ייעשה במהרה בלי לבזבז זמן ולבלבל את השכל. ואם טלפונית אצטרך לברר נתונים - שיציגו לי אותם.

אגב, BMW מתנהלים בצורה מעולה בקטע הזה. ביטלתי כבר פעמיים נסיעת מבחן והם כל תקופה מתקשרים ובודקים אם אני פנוי. הכל אפשר לקבל דרך הטלפון (מחיר, נתונים).

פעם בכלל הציעו לי נסיעת מבחן ספונטנית במיני, עוד לפי שבכלל התעניינתי בדגמי BMW.

פורסם (נערך)

הבעיה מתחילה בזה שמצופה לפחות מאולם התצוגה הראשי של חברה שדווקא מביאה מגוון עצום של דגמים, כולל דגמים ספורטיביים, להבין שלקוחות של דמים מיוחדים הם אנשים שמבינים קצת יותר, דורשים קצת יותר, כולל יחס.

כשהאולם הוא כל כך גדול בחברה כל כך גדולה, היה מצופה שימונה נציג אחד שהוא קצת יותר מאיש מכירות מתוכנת.והפניות על מכוניות מיוחדות יהיו אליו. אני בטוח שגם כאשר התשובה תהיה שלילית הוא ידע להשאיר טעם טוב שיש עם מי לדבר וזה יכול להוביל לקשר נכון או להתאמה של משהו אחר.

אבל החיים שלהם כנראה קלים מדי. הכסף נופל עליהם מהשמיים, אז איפה שכסף בה בקלות לא מתאמצים.

מישהו אמר אבארט'?

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בפורום כזה, אחד הגדולים בארץ ( אם לא הגדול ביותר) אפשר לארגן מחאה !

שעשרים, שלושים, יתקשרו לסוכנות , יבקרו שם, יבררו פרטים, וייצרו את הביקוש . 

מה כבר ביקשנו , גיר ידני !!!! שזה הבסיס בארץ המוצא - גרמניה

ומה כל כך קשה להחזיק חלקי חילוף ? קלאץ׳ , גיר ? עדיף מלהחזיק במלאי קלאצ׳ים ומכטרוניקס ל dsg !!

הרי צ׳מפיון אחד היבואנים הגדולים בארץ למכוניות ( vw audi skoda seat ) שלהם יש רכבים ידניים ! אז ברמת העיקרון היבואן מוכן ויודע לטפל ברכבים ידניים.

אני מניח שהגיר של הפולו gti לא כל כך שונה מזה של הגולף gti , או של הgti הקודמת , או של סקודה ראפיד, או כל רכב ידני אחר בקונצרן

פורסם

תשמע, מה שקורה זה שהרבה אנשים מדברים - אבל מעטים שמים את הכסף על השולחן. אבל אם תסתכל על הנתוני מכירות תראה שאחוזי מכירת הידניות מכלל הרכבים בדגמים מסויימים היא אפסית.

פורסם

בדיוק.

להתקשר לסוכנות זה קל. אבל יש פה באמת 20-30 לקוחות פוטנציאלים לידני?

לא צריך לארגן מחאות בשביל זה. רק לגשת לסוכנות. מיני מוכנים להביא קופר\קופר אס ידנית למי שבאמת יפתח הזמנה ויחכה. מי קבע שצ'מפיון לא יעשו זאת?

• תוכן חדש...