Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נקווה שיהיה ביקוש לידניות. שמח לראות את היצע המחירים הזה. לגבי גולף R אתם יודעים מה המחיר של אחת כזו 3 דל׳ ידנית (חדשה) בחו״ל?

מחירון רשמי באנגליה (שאינה נחשבת זולה כלל וכלל) £30,150 כשפועל אפשר לצפות לשלם כ£28,000 (165,000 ש״ח).

תוספת המחיר לR מהGTI שם הוא כ£4000 (23,000 ש״ח) ולרוב תקרא שהם מתלוננים על ההפרש העצום...

• תגובות 818
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היבואנים ממש לא חזירים! אם אנחנו הקניינים ממשיכים לעמוד בתור ומשלמים,אז אל תאשימו את

היבואנים! פשוט יש ירידה משמעותית של היורו וגילמו חלק קטן ממנה (חלק קטן כן?) למחיר.

כנראה לקדם מכירות ,אני לא רואה שבשאר הדגמים שלהם יש ירידה.

פורסם

רכבים יקרים כאן מאוד, זה נכון. האשמה תלויה בעיקר במס המפלצתי שהמדינה קבעה על כלי רכב ופחות בחזירות של היבואנים. (לא כתבתי שאין חזירות! כתבתי שעיקר האשמה היא במס, לא כל האשמה).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש הגיון שזה בגלל שער היורו, בגלל זה לא ירד המחיר של הג'טה (היא מיוצרת במקסיקו).

השאלה היא זה האם נראה עכשיו הוזלות גם בסקודה וסיאט, כרגע אוקטביה יותר יקרה מגולף, בין הלאון הבסיסית לגולף הבסיסית יש פער של 1,000 ש"ח בלבד והפער בין הראפיד לגולף עם מנוע זהה הוא פחות מ-10,000 ש"ח.

חוץ מזה במקרה של הגולף, ייתכן גם שיש חיסול מלאי למנועים בתקן יורו 5 בעקבות המעבר למנועי יורו 6 ב-2016.

הפולו, ה-A1 והפאביה כבר נמכרות עם מנועי יורו 6, שם ה-1.2 מפיק 110 כ"ס (במקום 105) וה-1.4 מפיק 125 כ"ס (במקום 122).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מחיר טוב לפולו GTI?!

GolfR.JPGGTI.JPG

*כולל כל התוספות האפשריות והלא אפשריות בישראל

אני הכי קפיטליסטי שיש. תחנקו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

איתיק 170 - את הגטה מוכרים ב0 ק״מ ב116, אז אל תדאג, יש להם מספיק מאיפה לקצץ.

ואני לא מדבר על מלאי עומד שנפטרים ממנו, אלו רכבים שאין לחברת הליסינג והיא תריכה להזמין מהיבואן.

כל פעם שאתם חושבים שהכל זה בגלל המיסים - תעיפו מבט למחירי ה0 ק״מ ותזכרו שגם חברת הליסינג עושה איזו עשירייה על הדרך

פורסם

הג'טה עברה מתיחת פנים, נראה שבחברות ליסינג מוכרים את הדגם הישן.

את דבר קורה עם אופל קורסה, תוכל למצוא את הדגם הישן בחברות ליסינג עם 0 קילומטר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

40 אלף דולר הוסף מיסוי בישראל 116% לערך הגעת ל 86 אלף דולר הכפל ב שער הדולר 3.85 כמה קיבלנו?

331 אלף ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה מה זה החישוב המפתיע הזה? הרי זה מחיר כולל רווח ומיסוי מקומי שם...

האם גם הג'טה תגיע עם מנועים מעניינים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
40 אלף דולר הוסף מיסוי בישראל 116% לערך הגעת ל 86 אלף דולר הכפל ב שער הדולר 3.85 כמה קיבלנו?

331 אלף ש"ח

הרכב מיוצר בארה"ב? אם לא, מדוע יש להוסיף את המיסוי הישראלי בנוסף למיסוי האמריקאי המקומי?

בהנחה שלא מדובר ביבוא אישי של רכב שנרכש בארה"ב, החישוב צריך להתבסס עפ"י מחיר הרכב בארה"ב בקיזוז המס ששולם בארה"ב, הלא כך?

• תוכן חדש...