Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קללת הצמיג הימני האחורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר זמן מה שאני רוצה לבדוק את הסטטיסטיקה המכנית של העניין, וב"זמן מה" אני מתכוון ליותר מ10 שנים, שבהם המצב שאפרט בהמשך מתרחש באופן קבוע, ולא רק אצלי. למען האמת, לא אני עליתי על הקללה, אלא חבר טוב שלי.

אתחיל מההתחלה..

ביום בהיר אחד בעיר הבירה, חבר נוהג בפיאט אונו האהובה שלו. כמנהגו, בודק לחץ אויר מידי כמה ימים, ולא מתפלא כשבכל פעם הצמיג האחורי הימני מאבד כמויות PSI ללא בושה. ממלא אויר וחוזר חלילה.

ביום בהיר אחר, אני נוהג לי בפולו לבנה שנת 98, ומתפלא שבכל פעם שאני בודק לחץ אויר בצמיגים, הימני אחורי לא מבייש את אמונתו של החבר הטוב, ותורם כמה PSI מידי יום. לימים כמובן שמצאתי מסמר בצמיג.

עוד יום בהיר עובר לו, ואני נוהג לי ב206 XS, סאנרוף פתוח, בריזה נעימה. בודק לחץ, ימני אחורי, PSI, מסמר.

עוד יום, אשתי, יונדאי גטס, ימני אחורי, לחץ, מסמר.

עוד יום, ילד שלי, אופני smart trike, גלגל אחורי ימני, טסה נופלת.

עוד יום, פורד פוקוס חדשה שלי, צמיג אחורי ימני, חוסר לחץ, מסמר.

WTF.

תגובות יתקבלו בברכה.

תודה, עומרי.

*מנהלים, הרגישו חופשי להעביר לOff Topic, איו לי הרשאה.

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

אצלנו בבית דווקא ימני קדמי כבר ב4 רכבים עושה בעיות.

אולי הם חברים...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצחיק שאתה מעלה את זה - לפני שבועיים, האוטו של חמתי, צמיג ימני אחורי עם בורג.

אבל לפני חודשיים, האוטו שלי, צמיג שמאלי קדמי עם מסמר.

בקיצור, סתם צירופי מקרים. :)

פורסם

סתם השערה- הגלגלים הימניים הם אלה שקרובים למדרכה בעת חניה.

מפגעים שונים בכביש,כולל מסמרים, עם הזמן מתעופפים להם לשולי הכביש בדיוק לאיזור בו מגיעים הגלגלים הימניים בחניה.

אתה נוסע ומגיע לחניה פנויה בין 2 רכבים, אתה עוקף מעט את החניה ואז מתחיל לתמרן ברוורס אל תוך החניה......הופ, חטפת מסמר בצמיג ימני אחורי.

תאוריה קצת מופרכת אבל אולי יש בה איזה קמצוץ היגיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סתם השערה- הגלגלים הימניים הם אלה שקרובים למדרכה בעת חניה.

מפגעים שונים בכביש,כולל מסמרים, עם הזמן מתעופפים להם לשולי הכביש בדיוק לאיזור בו מגיעים הגלגלים הימניים בחניה.

אתה נוסע ומגיע לחניה פנויה בין 2 רכבים, אתה עוקף מעט את החניה ואז מתחיל לתמרן ברוורס אל תוך החניה......הופ, חטפת מסמר בצמיג ימני אחורי.

תאוריה קצת מופרכת אבל אולי יש בה איזה קמצוץ היגיון.

התאוריה שלך אינה מופרכת בכלל, ותתפלא כמה תאוריות עברו אצלי בראש.

* לא מסביר את הטסה שנופלת כל הזמן ב smart trike של הילד :wink:

פורסם

גם אצלי לפני חצי שנה, בורג בגלגל ימני אחורי.

אני לא חונה במקביל למדרכה (כמעט ולא נכנס לערים. במעט שכן - חונה בניצב בדר"כ), כך שאצלי לפחות כנראה שהתיאוריה של עידן לא מסבירה את העניין.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

ימני אחורי חוטף את כל המכות במדרכה מהחניה שלא הצליחה (האישה ? .)

בכל מכה כזו יש דליפת אוויר מסוימת והלחץ בצמיג יותר נמוך משאר הצמיגים.

כשהלחץ נמוך הצמיג הופך רך יותר וקולט לתוכו כל עצם חד .

זה השנקל שלי...

פורסם
הא? מה זה?

1004004010515531.jpg

ימני אחורי חוטף את כל המכות במדרכה מהחניה שלא הצליחה (האישה ? .)

בכל מכה כזו יש דליפת אוויר מסוימת והלחץ בצמיג יותר נמוך משאר הצמיגים.

כשהלחץ נמוך הצמיג הופך רך יותר וקולט לתוכו כל עצם חד .

זה השנקל שלי...

ב206 שלי רק אני נהגתי, כנל באונו של החבר בזמנו (רק הוא נהג), ולגבי הגטס של האשה, בוא נגיד שאשתי נוהגת ומחנה יותר טוב מרוב הגברים שאני מכיר.

פורסם

מאוד מתחבר לתאוריה של עידן82, אם אכן הסטטיסטיקה מצביעה על כך. בכל מקרה, ימין זה הצד של האישה אז פחות נורא :-)

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
שמע, זה שוס! אני מוכר את הרכב וקונה כזה במקום.

:-D

אבל נופלת לזה הטסה :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...