Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאוורר רדיאטור משמיע יללה מעצבנת מדי פעם שהוא נדלק. מה שאומר שמומלץ להחליפו. היות שאני תומך ב diy. ארצה להחליפו לבד. פתחתי את המכסה מנוע. יש בורג אחד המרתק אותו לרדיאטור אך יש נוסף בצד המקביל שאני לא מגיע אליו. יש למישהו רעיון או נסיון ויודע להכווין ? חבל לזרוק כסף על פעולה פשוטה כזאת. אודה לעזרה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ירדתי עכשיו לבדוק אצלי,

אין שום בעיה להגיע לבורג השני עם מאריך לראצ'ט.

הבעיה היא מיכל העודפים שכנראה יפריע בשליפה של המאוורר למעלה. הבעיה השנייה היא שהבורג העליון של המיכל לא נגיש לפני שמפרקים את כל ה"גשר" העליון.

אולי אפשר להכניס שם ראצ'ט 1/4, צריך לבדוק. בוא נמשיך בה"פ.

Radiator_Fan_Auto_Cooling_Fan_Condenser_Fan.jpg

Stay Dirty

פורסם (נערך)
ירדתי עכשיו לבדוק אצלי,

אין שום בעיה להגיע לבורג השני עם מאריך לראצ'ט.

הבעיה היא מיכל העודפים שכנראה יפריע בשליפה של המאוורר למעלה. הבעיה השנייה היא שהבורג העליון של המיכל לא נגיש לפני שמפרקים את כל ה"גשר" העליון.

אולי אפשר להכניס שם ראצ'ט 1/4, צריך לבדוק. בוא נמשיך בה"פ.

[ATTACH=CONFIG]422218[/ATTACH]

זה מה שחשבתי האמת, באמת עושה רושם שצריך לפרק את הגשר העליון על מנת לאפשר גישה למיכל העודפים, שם מתחת לגשר יש בורג נוסף שמשחרר את המיכל, כמו כן הסתכלתי שוב , יש שם שני ברגים ממש מאחורי המיכל שכנראה אחד מהם זה המקביל של המאוורר.

הנקודה המעניינת, הינה איך שולפים את המאוורר מבלי לפרק חצי רכב.

במקביל אני מחפש מאוורר חלופי לרכישה במס' פירוקיות, אני משער שתוך יומיים שלוש יהיה בידי ,

חדש לא רלוונטי לרכוש, המחיר שדורשים אסטרונומי מדי (רק המנוע אלפיה וקצת)

עריכה אחרונה על ידי elians

פורסם

למען אלו שבעתיד לבטח יחפשו מידע על תקלה זו. השגתי מפירוקיה מכלול שלם של המאוורר. בשיחה עם בעל המקום אמר שניתן לשלוף ולהכניס מכלול שלם מבלי לפרק את הגשר או מיכל העודפים. יש לדבריו לפרק את הברגים התופסים של מכלול המאוורר להרים כס"מ על מנת שהקליפסים התחתונים יצאו מהמגרעת ושליפה תוך משיכה לשמאל (לכיוון הפנס הימני קדמי למעשה) תוך כדי הטייתו לגובה והוא יצא החוצה. הכנסת השני הינה באותה דרך הפוך.

• תוכן חדש...