Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רום עדכני ל S4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית לא הייתי עובר לCM12, גם בגלל חוסר יציבות ספציפי לדגם 9500 (סמסונג לא מפרסמת את קוד מקור של המעבד)

והמון פונקציות כגון חיישנים והתאמות אישיות/אפליקציות כמו מצלמה,אנשי קשר וכו' שאפילו לא שמים לב אליהם יהיו חסרות..

אם בכל זאת אתה מעוניין בגרסה כזאת, ההתקנה די פשוטה.

קודם כל עליך להיות עם ROOT וRECOVERY מקוסטם (CWM/TWRP ודומיהם, בלינק שהוספת ממליצים על TWRP)

העבר את קובץ הZIP של הרום אל כרטיס הזיכרון

והיכנס למסך הRECOVERY ,

(כשהמכשיר מכובה לחץ על כפתור ההדלקה + ווליום מעלה + מסך הבית ושחרר מתי שהRECOVERY עולה).

לאחר מכן בצע WIPE לכל המכשיר (מידע ומטמון) - ימחקו כל נתוני המכשיר,

מומלץ למחוק גם את הזיכרון הפנימי שכולל בתוכו מידע של אפליקציות ישנות שעלול לגרום להתנגשות של כל מיני נתונים.

אחר כך תבצע התקנה דרך " Install ".

אחרי שהתקנת את הרום התקן את אפליקציות גוגל (GApps) דרך אותו מסך כמו הרום.

ההעלאה הראשונה של המכשיר תיקח יחסית המון זמן, 7-10 דק'.

שוב, מדובר ברום מבוסס סטוק גוגל נקי מכל מני זבל אפשר לומר, אך גם מעט הדברים הטובים שעושים את המכשיר מתקדם נעלמים.

על מנת להתקין RECOVERY מקוסטם עליך להוריד דרך האתר של TWRP :

http://twrp.me/devices/samsunggalaxys4internationalexynos.html

(דרך ODIN למכשירים ללא רוט)

אם יש לך כבר גירסה עם רוט אפשר גם דרך המכשיר עצמו עם האפליקציה שלהם.

שוב,

אני אישית מאוד ממליץ על הרום של Aurora, מקודם רשמתי דרך הטלפון ולא הייתה לי אפשרות לצרף קישור,

לבקשתך , קישור.

התקנה פשוטה כמו שציינתי למעלה (רק בלי הקובץ של אפליקציות גוגל, שמגיעות מובנות בתוך הרום).

ממליץ מאוד למחוק את כל הנתונים הישנים, יגרום להמון באגים להופיע.

חיי סוללה יציבים , אני מגיע ל3 + שעות מסך בשימוש סביר עם אינטרנט סלולרי דלוק כל היום.

פורסם

אגב בדגם שלי הI9500 על ההתראות במסך(שעון קליטה וכו') מופיע בצד שמאל לאחר העידכון.

טיפה מעצבן אבל מתרגלים.

פורסם

אצלי זה ככה ב9505. אגב היום גיליתי 2 באגים אם אפשר לקרוא להם ככה - הסטופר רץ הפוך ו"שעון שולחן" מציג שעון הפוך ז"א אם עכשיו השעה 21:22 אז זה מציג 22:12.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
כמה אתה מקבל באנטוטו עם הרום של

Aurora?

האם יש לאגים למכשיר יותר ממה שהיה עם הרום המקורי של סמסונג?

uploadfromtaptalk1430637559263.jpg

מצ"ב התוצאה מאנטוטו...

אני אף פעם לא ביצעתי את הבדיקה הזאת, ולדעתי גם היא לא מוכיחה דבר..

המכשיר רץ חלק, לפעמים כמו כל מכשיר אנדרואיד יש לאגים פה ושם..

אבל בסך הכל מכל מעבר מגירסה לגירסה זה חווית השימוש מאוד חיובית.

פורסם

מבקש עזרה.

ברשותי S4 מסוג GT9500 שנקנה מפלאפון.

עד אתמול עבד עם 4.4.2 שעודכן באמצעות kies.

בעקבות מה שקראתי כאן הורדתי 5.0.1 מהאתר sammobile וניסיתי להתקין אותו ע"פ ההוראות שמופיעות שם עם odin.

ההתקנה הסתיימה והמכשיר עלה עם lollipop ומלא הודעות שגיאה שיישום זה וזה נסגר. לא ניתן לעבוד עם המכשיר כי ההודעות האלה באות כל הזמן. יש לי הרגשה שזה קרה כי הזיכרון הפנימי מלא מדי.

רציתי להחזיר את המצב לקדמותו והורדתי 4.4.2 מsammobile. לאחר ההתקנה הזאת המכשיר נתקע במסך "פלאפון ברוכים הבאים".

יש אולי חבר פורום באיזור ירושלים שיכול לתקן לי את המכשיר? אשמח גם בתשלום.

תודה ולילה טוב

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
מבקש עזרה.

ברשותי S4 מסוג GT9500 שנקנה מפלאפון.

עד אתמול עבד עם 4.4.2 שעודכן באמצעות kies.

בעקבות מה שקראתי כאן הורדתי 5.0.1 מהאתר sammobile וניסיתי להתקין אותו ע"פ ההוראות שמופיעות שם עם odin.

ההתקנה הסתיימה והמכשיר עלה עם lollipop ומלא הודעות שגיאה שיישום זה וזה נסגר. לא ניתן לעבוד עם המכשיר כי ההודעות האלה באות כל הזמן. יש לי הרגשה שזה קרה כי הזיכרון הפנימי מלא מדי.

רציתי להחזיר את המצב לקדמותו והורדתי 4.4.2 מsammobile. לאחר ההתקנה הזאת המכשיר נתקע במסך "פלאפון ברוכים הבאים".

יש אולי חבר פורום באיזור ירושלים שיכול לתקן לי את המכשיר? אשמח גם בתשלום.

תודה ולילה טוב

תבצע WIPE מלא

ואחרי זה תצרוב מחדש את 5.01

יפתור לך את כל הבעיות

כאן יש לך גירסה עם עברית

http://www.sammobile.com/firmwares/download/45978/I9500XXUHOC5_I9500OJKHOD1_ILO/

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
תבצע WIPE מלא

איך עושים את זה?

כאן יש לך גירסה עם עברית

זאת הגירסה שניסיתי להתקין.

תודה

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...