Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני קניתי רכב חדש, והיום אני מקבל אותו.

האם צריך לקחת את הרכב מהסוכנות למוסך לא תלוי כמו שעושים עם רכב משומש כדי שיבדקו שהרכב במצב תקין או שאפשר לסמוך על הסוכנות שהיא נתנה לי רכב תקין ללא פגיעות.

תודה מראש

פורסם

אתה יכול, אבל אישית לא עשיתי עם 2 הרכבים שרכשתי וכך גם אנשים שאני מכיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בד"כ לא, אבל יש לבדוק ויזואלית שאין פגמים בצבע, וכן שכל הצמיגים מדגם זהה. שכן על רכיבים אלה לא תתקבלנה טענות אחרי שתעזוב את אתר המסירה.

כל השאר ממילא - באחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה ביזבוז כסף + גרימת נזק למנוע בתול, במכן בדיקה יריצו אותו לסל"ד מקסימלי לצורך בדיקת הספק וזה לא דבר בריא לפני סיום ההרצה.

פורסם

המנוע ממילא באחריות. אם כבר לבדוק, אז שלדה ומרכב בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שהייתי בודק זה שלא חסרים פלסטיקים בתוך האוטו. ושלא עישנו בו.

הרבה רכבים חוטפים זאפטות בדרך בעיקר מתעבורה ( הרבה פעמים נתקלתי במכסה מנוע וגג שהתעקמו בגלל המובליות של תעבורה. מספיק לראות איך המובליות נראות כדי להבין שטעויות כאלה לא נדירות)

בכל מקרה גם אם החליפו מכסה מנוע החליפו לאחד מקורי כך שאין בזה פגם.

פורסם

ואי ואי ... יותר מידי סיפורי אימה קראת . רוב הפעמים רכב חדש הוא חדש. אני רוצה להאמין שגם מי שמוביל את הרכב לארץ והסוכן שמקבל אותו פה מאוד נזהרים ושומרים עליו. נכון תקלות קורות אבל ממש מעט. קנית רכב חדש הסר דאגה מלבך . זה לא יד שניה ! תהנה תתרגש קצת לחיוב ותתחדש ! מקסימום מקסימום יש אחריות. תתחדש !

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

את האמת, רק כשאתה מעלה את זה כאן אני חושב שזה רעיון טוב - יותר מדי סוכנים סיפרו לי על שיטות למסירת רכב עם דפיקה מבלי שהלקוח ישים לב...

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

יש חוק שאומר שעד נזק מסויים, כנראה לפי אחוזים או משהו, היבואן לא חייב לדווח ללקוח.

בכל מקרה, אם הייתי בעל מכון בדיקה הייתי מקבל אותך בשמחה רבה תמורת המחיר8)

פורסם

למכון בדיקה בוודאי שלא כדאי לקחת את הרכב. אבל בהחלט להביא אתך עוד חבר/בן משפחה ולבדוק היטב שאין שריטות/מכות ועוד מרעין בישין.

לפעמים, מתקיני האבזור למיניהם כגון קודנית מעשנים ברכב ועושים שריטות בחלקי פלסטיק עם המברג. בהחלט מומלץ לעלות על כל זה כל עוד הרכב באתר המסירה.

תתחדש

פורסם (נערך)

מה , חסרים סיפורי אימה על כאלה שיצאו מהסוכנות ואחרי 600 מטר האוטו התפרק והם ישבו עם הכסא על האספלט ?!

ועכשיו ברצינות: לדעתי מותר עד 3% דפיקות מהובלה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני יכול לספר סיפור מהניסיון שלנו , אבא שלי לפני כמה שנים קנה רכב מנהלים ישר מהסוכנות , הרכב הגיע , הכל עבר בשלום ובצורה חלקה, רק לאחר ימים הרגיש משהו מוזר בנסיע , שלקח את הרכב למוסך נמצא שרצפת הרכב עקומה לגמריי , כמובן שאי אפשר להוכיח כלום ונאלצנו להתמודד עם המצב לבד.

ועדיין , אני חושב שבדיקה קפדנית שלך תספיק , המקרים הללו נדירים מאוד.

• תוכן חדש...