Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבעלים של דאסטר שעבר עד עכשיו 2000 קמ בשבועים וחצי, אני יכול לומר שזה אחד הרכבים המפתיעים, נעימים לנסיעה ומרגשים בשטח!

הרכב בגרסת הדיזל נוסע מצוין מגיב מצוין ומפנק בסוף בצריכת דלק שעומדת על 17 קמ לליטר בנסיעה משולבת הכוללת טיול סוף שבוע נחמד.

מבחינת איכות הרכבה ובידוד, ניתן לומר שהפלסטיקה קשיחה אך מורכבת בצורה טובה.

הגיר מתפקד נהדר, יחד עם מערכת העזר לזינוק בעליה.

המילה הרעה היחידה שיש לומר היא לגבי הנדסת האנוש.. החברה הרומנים מאכזבים מאוד במיקום חלק מהמתגים..

בשטח.. אם עד עכשיו נהנתי והייתי מרטצה מהרכב, שירדתי איתו לשטח, טכני או חולי, החיוך לא הפסיק לרדת.. תינוג כיף .

נכון, זה לא לנד קרוזר, גם לא פג'רו ואפילו לא ג'ימני, אבל השילוב של כח זמין , המון ממונט, הילוך קצר וזויות כניסה הופך את הרכב לתמורה נהדרת שגורמת לחיוך ולתחושה של תמורה מצוינת.

צריך רק דבר אחד.. להתנתק מהדעות הקדומות והסטיגמות המיושנות שאנחנו חושבים על המותג החדש וביחוד על הדאסטר דיזל הנפלא הזה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם הרכב שלך עם מיגון ואיזה צמיגים הוא נועל ?

כבעלים של דאסטר שעבר עד עכשיו 2000 קמ בשבועים וחצי, אני יכול לומר שזה אחד הרכבים המפתיעים, נעימים לנסיעה ומרגשים בשטח!

הרכב בגרסת הדיזל נוסע מצוין מגיב מצוין ומפנק בסוף בצריכת דלק שעומדת על 17 קמ לליטר בנסיעה משולבת הכוללת טיול סוף שבוע נחמד.

מבחינת איכות הרכבה ובידוד, ניתן לומר שהפלסטיקה קשיחה אך מורכבת בצורה טובה.

הגיר מתפקד נהדר, יחד עם מערכת העזר לזינוק בעליה.

המילה הרעה היחידה שיש לומר היא לגבי הנדסת האנוש.. החברה הרומנים מאכזבים מאוד במיקום חלק מהמתגים..

בשטח.. אם עד עכשיו נהנתי והייתי מרטצה מהרכב, שירדתי איתו לשטח, טכני או חולי, החיוך לא הפסיק לרדת.. תינוג כיף .

נכון, זה לא לנד קרוזר, גם לא פג'רו ואפילו לא ג'ימני, אבל השילוב של כח זמין , המון ממונט, הילוך קצר וזויות כניסה הופך את הרכב לתמורה נהדרת שגורמת לחיוך ולתחושה של תמורה מצוינת.

צריך רק דבר אחד.. להתנתק מהדעות הקדומות והסטיגמות המיושנות שאנחנו חושבים על המותג החדש וביחוד על הדאסטר דיזל הנפלא הזה.

פורסם

קצת מוריד מהיכולות של הרכב הצמיגים האלה,

חבל שלא מביאים אותו עם צמיגי 50/50

תזהר לא לקרוע את הצמיג בשטח

כולל מיגון וצמיגים מקוריים שהגיעו עם הרכב (קונטיננטל)
פורסם
המשפט הזה כלל לא נכון גם לרקסטון וגם לדאסטר.

מתי בפעם האחרונה נסעת ברקסטון ולצידו ברכב פנאי מודרני, לנד קרוזר למשל?

פורסם
בקיצור, מתלים בסגנון של פעם - נוח, אבל לא עומד ברמה הנדרשת מרכב מודרני בכל הקשור לאחיזה, ניהוג והתנהגות כביש. זה בטח משהו דומה לרקסטון של סאנגיונג.

מעולם לא נהגתי ברקסטון, אבל נהגתי בדאסטר המבחן וחוץ משבילים עשיתי קטע קצר בכביש הררי המוכר לי היטב. הוא לא רכב ספורט, אבל הקביעה שלך פשוט לא נכונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מתעלק על השרשור הזה.

היום נצפתה בבאר שבע מונית דאסטר.

זה יכול להיות מהלך טוב, גם סקודה קיבלו את המוניטין שלהם בזכות המוניות (וגם הם התחילו עם דגם הפליסיה בתור מונית), למרות שלדעתי אם כבר לשווק מוניות דאצ'יה אז עדיף את הלודג'י.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

מישהו יודע לומר משהו לגבי ההבדל בין ה-4X4 ל-2X4 מבחינת צריכת דלק, נפח תא מטען והתנהגות כביש.

כמו כן - יש מצב לשני מושבי בטיחות + ילד נוסף מאחור או לחילופין - אם למישהו יש ניסיון עם דאסטר ושלושה ילדים.

(אני כנראה אגיע לאולם תצוגה שלהם בעוד כמה חודשים בכל מקרה לבדוק את הרכב מקרוב בהנחה שהמחיר לא יזנק).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
מעולם לא נהגתי ברקסטון, אבל נהגתי בדאסטר המבחן וחוץ משבילים עשיתי קטע קצר בכביש הררי המוכר לי היטב. הוא לא רכב ספורט, אבל הקביעה שלך פשוט לא נכונה.

תאמר לי איזה רכב אתה מכיר שמציע את אותה התנהגות כביש בינונית?

פורסם

ממה שנהגתי ועולה לי לראש - היא עולה על האטראז', למשל. זויות גלגול הן לא המאפיין היחיד של התנהגות כביש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב בביקורת לא צויין, אבל אני מניח שלקחו בחשבון שאת ה'מבחן שטח' הם עשו עם צמיגי כביש סטוק של הרכב..כן?

פורסם

מודה ומתוודה שלא בדקנו עם היבואן אם הצמיגים הם המקוריים או שהוחלפו, במבט חטוף כשהסתכלתי בשטח עליהם, נראה שהם מקורים לחלוטין .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

במבחן דרך אחר שראיתי צריכת דלק הייתה

דאצ'ה דיזל :

צריכת דלק ממוצעת (יצרן): 19.23 ק"מ/ליטר

צריכת דלק ממוצעת (מבחן): 12.5 ק"מ לליטר

XV

צריכת דלק ממוצעת (יצרן): 15.8 ק"מ/ליטר

צריכת דלק ממוצעת (מבחן): 9.1 ק"מ/ליטר

התא מטען של הדאצה יותר גדול בכ 100 ליטר מהXV

מישהו יודע לומר משהו לגבי ההבדל בין ה-4X4 ל-2X4 מבחינת צריכת דלק, נפח תא מטען והתנהגות כביש.

כמו כן - יש מצב לשני מושבי בטיחות + ילד נוסף מאחור או לחילופין - אם למישהו יש ניסיון עם דאסטר ושלושה ילדים.

(אני כנראה אגיע לאולם תצוגה שלהם בעוד כמה חודשים בכל מקרה לבדוק את הרכב מקרוב בהנחה שהמחיר לא יזנק).

פורסם (נערך)
מודה ומתוודה שלא בדקנו עם היבואן אם הצמיגים הם המקוריים או שהוחלפו, במבט חטוף כשהסתכלתי בשטח עליהם, נראה שהם מקורים לחלוטין .

הצמיגים ברכבי הדגמה זהים לצמיגים שאיתם הרכבים נמכרים

במבחן דרך אחר שראיתי צריכת דלק הייתה

דאצ'ה דיזל :

צריכת דלק ממוצעת (יצרן): 19.23 ק"מ/ליטר

צריכת דלק ממוצעת (מבחן): 12.5 ק"מ לליטר

אצלי צריכה ממוצעת עירוני/בין עירוני/שטח 1:15

אם אני "מרחם" על הדוושת גז ולא מושך הילוכים ולא נוסע מהר יותר מ 100 קמ"ש הגעתי גם לצריכת דלק של 1:17

נתון כפי שציינת דומה לנתון שהגעתי אליו כשנסעתי אך ורק בעיר ובנוסף נסיעות קצרות 1:12

נתון דומה 1:15 ציינו גם משתמשים אחרים בדאציה דיזל, כך שמעניין לדעת מהיכן הנתון שנקבת בו 1:12.5

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

ה-12.5 קמ"ל על הדסאטר הגיוני מאוד לאור ה-9.8 של הסובארו. במבחן שלנו הסובארו עשה 11.8 קמ"ל בערך (מעורב + שטח), אז אפשר להבין כמה רחב פתחו ל-XV המסכן הזה את השושנה.

מה שאני לא מבין אצל הרבה כתבי רכב זה למה לכל הרוחות הם אונסים את האמ-אמא של המכוניות כדי לחזור אחרי זה ולהגיד "עשינו 4 קילומטר לליטר בנסיעה מאומצת". וואלה יופי! (אין קשר לוואלה רכב) מה אכפת לי כמה דלק הוא שצה אחרי ארבעה סטייג'ים של ראלי. תגיד לי כמה הוא עושה בנסיעה אופיינית לשימוש הרכב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...