Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.יש לי וולבו s80 משנת 2003.כרגע ברכב סאב 12 עם קופסא מקורית של jbl מחובר למגבר מונו של mtx.הרדיו מקורי ולא מתכוון להחליף כי זו מערכת עם חיישני רברס וטלפון. בדלתות הנהג 6.5 אינש מקורי עם טויטר נפרד ומאחורה 8 אינטש מקורי קואקסיאלי עם טויטר פנימי (טויטר אחד שרוף)רוצה לשדרג את הצליל הקדמיים לא מחזיקים את הבס ומתברברים. כמו שציינתי טויטר אחד מאחורה לא עובד. ברשותי סט של מורל 6.5 אינטש פולס שחשבתי לשים בדלתות - לצערי צריך מתאם כלשהוא כי המקורי בנוי קצת אחרת אולי למישהו יש ניסיון? לגבי המדפיים האחוריים מאוד רציתי להחליף השאלה למה? והאם כדאי לחבר להגברה נוספת או רק ל hu המקור? בשמונה אינטש המבחר לא גדול.אשמח להצעות המלצות ניסיון קודם :)תודה רבה.

פורסם

אין צורך ב 8 אינצ ,רמקולים 8 הם עלמנת להוסיף באס למערכת מקורית.

אבל אם יש לך סאב זה מיותר ,אם אתה רוצה רמקולים גם מקדימה וגם מאחור

הייתי ממליץ לך ללכת על שני זוגות קומפוננטים 6.5 אינצ ,מומלץ כמובן לחשוב על הגברה ראויה

ולא להסתפק בהגברה של המערכת המקורית.

פורסם

כן אני מבין שמדובר ב 8 מקורי ,אבל אני לא מוצא סיבה לחפש אלמנט 8 מה שגם

אלמנטים 8 הם לא נפוצים במיוחד וגם אין צורך באלמנט 8 בנסיבות העניין.

כל מתקין שמכבד את עצמו יכול לבצע שם התקנה של אלמנט 6.5 עם טבעות התאמה מ MDF לא מסובך.

תחשוב על תקציב ולך על שני זוגות קומפוננט 6.5 ,תבדוק בנוסף אם הרכב מגיע עם מגבר מקורי.

ואיך המגבר הנוכחי מחובר ליחידת הראש.

פורסם

סבבה הבנתי. לא אין מגבר מקורי זה וודאי. בינתיים המונו הוחלף באחר חזק מאוד ומורגש של theloudest והאמת תענוג. נשאר להתקין את המורל פולס בפרונט ומשהו חדש למדף האחורי.

• תוכן חדש...