Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

pashok.tr

אני לא בטוח שהוא מתאים לפח אך לא קראתי את הוראות המכשיר.

מה שכן, לפי הבנתי הלכלוכים יורדים בקלות מהפח בפוליש או פלסטלינה וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות אחרי שאני אצליח לנקות את החלונות.

אבל תחילה אני רוצה להתגבר על החלונות.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאד אשמח אם תחזור לדווח עד כמה Spotless הצליח בהסרת האבנית.

כעיקרון, כתמי מים יכולים להיות על פני השטח, אבל אם הושארו שם הרבה זמן, האבנית יכולה לחלחל לתוך הצבע או הזכוכית. במקרה השני שהאבנית חלחלה, למיטב ידיעתי לא ניתן להסיר את הכתמים ללא פוליש (שבו אתה תגרד את השכבות שמכילות את האבנית). אני מאמין שבמקרה שלך מדובר באבנית שחלחלה ולכן יהיה מאד מעניין אם המוצר הזה הצליח להתגבר על הבעיה.

אגב, למעוניינים, יש מאמר קצת ארוך של מייק פיליפס באוטוגיק על הסוגים השונים של כתמי מים, הדרך להבחין ביניהם וכיצד להתמודד איתם:

http://www.autogeekonline.net/forum/hot-topics-frequently-asked-questions/33499-3-types-water-spots-type-i-type-ii-type-iii.html

פורסם

לפי הבנתי הלכלוכים יורדים בקלות מהפח בפוליש או פלסטלינה

לא בדיוק, אצלי אחרי הגשמים האחרונים נשארו סימני אבנית בעיקר על הפח. ניסיתי לעשות פוליש אבל הסימנים ירדו רק קצת. נראה כאילו זה נספג בצבע למרות שאני מקפיד למרוח שכבת ווקס או אוטם כול חודש וחצי בערך.

אגב ניקיתי את הרכב גם עם כפפת פלסטלינה וזה לא עזר למרות שכול הלכלוכים ירדו מהרכב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

הספוטלס מתמודד עם כל כתם מים (לפחות מהנסיון שלי, ותקפתי כתמים ממש עתיקים וישנים ברכב של המשפחה), ומתאים לשימוש על כל מרכב הרכב, פח שמשות פלסטיקה וכו'.

צריך לקחת בחשבון שהחומר על בסיס חומצה, ויש לנקות היטב לפני את המשטח אותו רוצים לנקות, ועל אחת כמה וכמה אחרי סיום השימוש במוצר.

חובה להשתמש בכפפות.

המוצר מוריד הגנות "פשוטות", לא מזיז לציפויים.

יישום? ריסוס על פד סיני פשוט, שפשוף קליל מאוד של האיזור אותו רוצים לנקות, ניגוב עם מיקרופייבר, ולחזור על הפעולה במקרה והסימן לא ירד לגמרי.

מאוד פשוט.

"יאללה בירי".

פורסם
הספוטלס מתמודד עם כל כתם מים (לפחות מהנסיון שלי, ותקפתי כתמים ממש עתיקים וישנים ברכב של המשפחה), ומתאים לשימוש על כל מרכב הרכב, פח שמשות פלסטיקה וכו'.

צריך לקחת בחשבון שהחומר על בסיס חומצה, ויש לנקות היטב לפני את המשטח אותו רוצים לנקות, ועל אחת כמה וכמה אחרי סיום השימוש במוצר.

חובה להשתמש בכפפות.

המוצר מוריד הגנות "פשוטות", לא מזיז לציפויים.

יישום? ריסוס על פד סיני פשוט, שפשוף קליל מאוד של האיזור אותו רוצים לנקות, ניגוב עם מיקרופייבר, ולחזור על הפעולה במקרה והסימן לא ירד לגמרי.

מאוד פשוט.

אצטרף ואשאל,

יש לי אבנית על המשקוף, בין הדלת הקדמית לאחורית.

הרכב בצבע לבן אך המשקוף בצבע שחור, האם יש ניתן להשתמש בחומר שהמלצת עליו ללא פגיעה בצבע השחור עוד יותר?

פורסם

מישהו מצא אולי מקום שניתן לקנות את החומר ביותר זול? אפילו בקבוק 50 מ"ל?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם (נערך)

איפה מוצאים את הפרומו קוד אצלם בפייסבוק?

תגיד כדאי להזמין מהם עוד אחרי כול הסיפורים עליהם? לא היו שמועות שהם מבטלים משלוחים לארץ?

טעות חשבתי שמדובר בCYC.

עריכה אחרונה על ידי pashok.tr

פורסם

ביטלו לך כי לא קראת אצלם באתר שהם דורשים שהזמנות מחוץ לארה"ב יהיו לפחות על סך 100 דולר.

המוצר עולה 10 דולר ורשמת ששילמת רק 10 דולר. אתה באמת חושב שהמשלוח לארץ מארה"ב יהיה בחינם?

פורסם

אני נוהג להוריד אבניתמ משטחים שונים עם חומר חיטוי לשירותים "00" , הבקבוק הירוק.

זה חומר עם חומצת מלח בריכוז 4-10% .

על זכוכית הוא בטוח לחלוטין, מעכל כל אבנית באופן מוחלט והזכוכית עמידה בפניו ( בהנחה שאין ציפויים שונים על הזכוכית)

לפני חודשיים ,חניתי בחניון תת קרקעי ,מי הגשמים חילחלו וטיפטפו לי על הפגוש האחורי במשך מספר שעות , כשהגעתי לרכב היתה על הפגוש שכבה ממש עבה של אבנית.

לא ירד בשום צורה , גם לא פלסטלינה .

לקחתי בקבוק "00" , שפכתי מעט על סמרטוט ובעדינות שפשפתי , ירד בקלות !

כיוון שלא ידעתי אם יגרם נזק לצבע הכנתי צינור מיים לידי ומייד שטפתי בהמון מיים .

עד היום לא נראה שנגרם שום נזק לצבע .

פורסם

עדכון מיום שישי:

השתמשתי בפלסטלינה על כל חלונות הרכב - 100 אחוז מהלכלוך הוסר לגמרי.

הבעיה שנותרה שבשמשה הקדמית והאחוריות היכן שהמסלול פעולה של הוישר החומר טשטש מעט את הלכלוך, אך האבנית בכל זאת מתעקשת לרדת.

אני לא יודע באיזה פלסטלינה השתמשתי לצורך הניקוי כדי להמליץ ומבחינתי הבעיה עדיין קיימת.

אמשיך לעדכן..

פורסם

פלסטלינה לא מורידה 100 אחוז מהאבנית והסימנים.

צריך את החומר שהומלץ פה אבל לא משתלם להזמין אותו.

• תוכן חדש...