Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

לאחרונה קניתי לעצמי רכב חדש מיד שניה.

כנראה שהבעלים הקודמים של הרכב החנה ליד גינה עם ממטרות ולעולם לא שטף את הרכב.

הצטברה הרבה אבנית על כל הצד הימני ובינתיים נורא מפריע לי במהלך הנהיגה שהחלונות מאוד מלוכלכים.

יתר על כך גם שהפח של הרכב לא נקי אך את בעיה זו אפתור בהמשך..

בכל אופן, ניסיתי כל דבר אפשרי שהמלצתם בפורום כדי להוריד אבנית מהחלונות, מסירי אבנית שונים החל מסילית באנג ועד קליה, לימון וחומץ ולצערי שום דבר אפילו לא טשטש מעט את הלכלוך שהצטבר.

מה השלב הבא שעלי לעבור?

איך אני מנקה את כל האבנית מהחלונות של הרכב?

20150315_125316.jpg

מקווה למצוא את הפתרון האידיאלי,

בתודה רבה,

רועי.

עריכה אחרונה על ידי רועי .א
הוספת תמונה
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שניסית את כל החומרים האלה על הרכב כי זה ממש לא בריא לצבע,

לדעתי אפשר לנסות שטיפה עם חומר איכותי כמו CG CITRUS, אם זה לא יעזור אפשר לעשות פלסלטינה, אם כל זה לא עוזר אולי פוליש יעזור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תנסה חומץ מעורב עם מים חמים, פלסטלינה.

אצלי זה לא הוריד לחלוטין את הסימנים יש עוד קצת. כנראה רק פוליש לחלונות.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא יצא לי ממש להתנסות בפוליש לחלונות מאחר והבנתי שזה קצת מסוכן וצריך לדעת לעשות נכון. עדיף שתפנה לבעל מקצוע.

מאיפה אתה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מה לעזאזל אתם שופכים על הרכב?

בלי קשר לצבע, זה הורס את הגומיות (איטום), מחלחל לתוך הדלת ועושה חלודה. יש לכם מושג כמה עולה מנגנון חלון חשמלי חדש?

פלסטלינה סינית ב-10 ש"ח. אם זה לא עובד- נייר שיוף ואז פוליש לחלון.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

חומר שהמלצתי עליו לא מעט פעמים בשירשורי "סימני מים" למינהם.

carpro spotless, אין חומר טוב ממנו בשוק, עושה עבודה מושלמת ושווה כל אגורה.

"יאללה בירי".

פורסם (נערך)

sciPoPo תודה על ההמלצה

pashok.tr
:

מצאתי קישור באיביי לחומר רק שהמשלוח יקר יותר מהמוצר, אשמח לדעת אם יש מקום זול יותר להזמין

http://www.ebay.com/itm/Carpro-Spotless-Glass-Cleaner-Water-Spot-and-Mineral-Remover-500ml-16oz-/251685111943?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item3a999a0887

אני נמצא בראשון לציון ובאריאל

עריכה אחרונה על ידי רועי .א
פורסם

אפשר לנסות טרמפנטין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרגע הזמנתי את המוצר דרך האתר:

http://www.autogeek.net/carpro-spotless-water-spot-remover.html

עלה לי 10 דולר כולל משלוח.

pashok.tr

אתה מוזמן להגיע אלי כשהמוצר יגיע וננסה את זה על שני הרכבים.

אם למישהו יש רעיון נוסף בפתרון הסוגיה הזו אשמח לשמוע

תודה רבה לעוזרים עד כה.

פורסם

מסיר אבנית(רגיל שמיעוד לקומקום) עם מים רותחים וסמרטוט לא יעשו את העבודה? כמובן מבלי שיגע בצבע הרכב.

עריכה: לא שמתי לב שכבר נוסה העניין.

• תוכן חדש...