Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אמור בראש ובראשונה לנקות את האיזור המיועד לעבודה.

לאחר מכן לרסס ספוטלס על מטלית או פד, לשפשף בעדינות את האיזור שממנו אתה רוצה להסיר את האבנית, לנגב עם מטלית נקיה, לבחון את האיזור ובמקרה הצורך לעבור שוב.

לאחר מכן לשטוף את הרכב.

אני בספק שהחומר הוריד לך צבע, אתה תהיה הראשון כנראה.

רועי, שמח שהבעיה שלך נפתרה ברובה, במקרה וה-5% הנותרים עדיין יפריעו לך, אני שוב מציע לך את עזרתי.

"יאללה בירי".

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה אמור בראש ובראשונה לנקות את האיזור המיועד לעבודה.

לאחר מכן לרסס ספוטלס על מטלית או פד, לשפשף בעדינות את האיזור שממנו אתה רוצה להסיר את האבנית, לנגב עם מטלית נקיה, לבחון את האיזור ובמקרה הצורך לעבור שוב.

לאחר מכן לשטוף את הרכב.

אני בספק שהחומר הוריד לך צבע, אתה תהיה הראשון כנראה.

רועי, שמח שהבעיה שלך נפתרה ברובה, במקרה וה-5% הנותרים עדיין יפריעו לך, אני שוב מציע לך את עזרתי.

כמובן ששטפתי את הרכב לפני ואחרי, בכל מקרה אנסה שוב הפעם אצלם.

תודה על העזרה!

פורסם

אל ייאוש.

הצלחתי להוריד כתמי מים פסיכיים לחלוטין מפח של אחד מרכבי המשפחה, כאלה שעשו רושם שנחפרו היטב אל תוך הלכה ונאפו בשמש תקופה מאוד ארוכה.

לא אגיד שהחומר הוריד את האבנית "ללא מאמץ", אבל לאחר שלוש ידיים (בחלקים המאוד מאוד עקשניים, בפחות רציניים הספיק מעבר בודד), לא נשאר זכר לכתמים.

תן עוד צ'אנס, נשמח לעדכונים.

דבר איתי אם אתה מאיזור המרכז ותצטרך עזרה.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo תודה רבה על האדיבות, באמת מעניין לראות תמונות של האבנית אצל Alex Kohan כדי להבין מה הסדר גודל של הלכלוך.

האם ניסית פלסטלינה לפני שדרדרת אמצעים לספוטלס?

הכתמים באוטו שלי היו אדירים ונאפו כנראה כמה שנים ובכל זאת מתן הוריד אותם ללא מאמץ.

נשמח לקבל עדכונים.

פורסם

בעבר הייתי מוריד מה שאפשר עם פלסטלינה, מה שלא היה ניתן, עם פוליש ידני.

ברוב המקרים זה היה עוזר, לפעמים לא.

ועדיין, אחרי הספוטלס אין לי שום עניין ב"הקרבת" הלכה ע"י גילוח (פוליש) או חיכוך (פלסטלינה), להורדת כתמי מים.

"יאללה בירי".

פורסם

היי רועי, רק עכשיו הספקתי לענות.

שמחתי לעזור, באמת, מכל הלב.

הרכב הגיע עם כמות אבנית על השמשות והפח שלא ראיתי עד עכשיו.

לאחר הרבה פלסטלינה. והרבה פוליש לשמשות, ירד כמעט הכל, השמשה האחורית 100 אחוז, הקדמית לצערי הייתה במצב ממש גרוע, אבל אחרי המון מעברים עם פוליש ירד לדעתי כ95 אחוז.

הנושא לא הביא לי מנוח והחלטתי להתארגן על פוליש ייעודי לזכוכית, פעם הבאה שאתה בא נעבור שוב, נראה כמה יעזור.

שוב, שמחתי לעזור, נתראה שוב כשנעבוד על המושבים :lol:

פורסם
אלכס, האם הכתמים האלו נמצאים בעוד חלקים של הרכב? פח הרכב, פלסטיקים אחרים או כל דבר אחר?

לא,רק במשקוף בין שתי הדלתות משני הצדדים.

פורסם

זה לא נשמע סביר שמדובר באבנית אם כך, הרי אין סיכוי שרק בחלק ספציפי תראה את הכתמים.

יותר הגיוני שזה כתמי שמש שנוצרו על הפלסטיק עקב קילוף הציפוי.

זה נראה משהו שקל מאוד לצבוע אפילו בעזרת ספריי צבע שאמור לעמוד בטמפרטורות גבוהות

קצת מסקנטייפ בצדדים כמה שפריצים של צבע וזה נעלם לגמרי:evil:

• תוכן חדש...