Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מסורבל כל הסבר הזה אבל אני מניח שמדובר בקליפרים תפוסים ואם זה נכון אז ניתן לשפץ וזה יחסוך לך כמה מאות.

פורסם

אצלי בזמנן הייתה תקלה כזאת שלא עברה אחרי 3 סטים שונים של צלחות. בעזרת אינדיקטור בדקו וגילו שהבעיה בנאבה.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

קיה פורטה 2014.

התקנתי צלחות HIQ קדמיות באוגוסט 2020 ולאחר 15,000 קמ יש רעידות בהגה בלחיצה על ברקס, מורגש בעיקר בירידות. לא מצאתי חופשיים בגלגלים. החלפתי צלחות אחוריות, זה לא השפיע על הרעידות. בדקתי פרונט לרכב ונמצאה סטייה בגלגל הימני הקדמי, אולי בגלל מכה (האוטו אצל אישתי).

אני כן זוכר כניסה לשלולית עמוקה איפשהו באזור ינואר\פברואר, אבל בוודאות הרעידות לא התחילו אז.

1. האם תופעה של רעידות כתוצאה מעיוות בצלחות היא תופעה שהולכת ומתעצמת עם הקמ , כמו שקורה אצלי?

2. בהנחה ואני אתקין צלחות חדשות, בהינתן שהרפידות עם הרבה בשר. האם יש צורך להחליף גם אותם?

3. מה המיכשור שצריך לבדיקת זריקה? 

תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 26.5.2021 בשעה 17:16, OrenW כתב:

מקפיץ.

קיה פורטה 2014.

התקנתי צלחות HIQ קדמיות באוגוסט 2020 ולאחר 15,000 קמ יש רעידות בהגה בלחיצה על ברקס, מורגש בעיקר בירידות. לא מצאתי חופשיים בגלגלים. החלפתי צלחות אחוריות, זה לא השפיע על הרעידות. בדקתי פרונט לרכב ונמצאה סטייה בגלגל הימני הקדמי, אולי בגלל מכה (האוטו אצל אישתי).

אני כן זוכר כניסה לשלולית עמוקה איפשהו באזור ינואר\פברואר, אבל בוודאות הרעידות לא התחילו אז.

1. האם תופעה של רעידות כתוצאה מעיוות בצלחות היא תופעה שהולכת ומתעצמת עם הקמ , כמו שקורה אצלי?

2. בהנחה ואני אתקין צלחות חדשות, בהינתן שהרפידות עם הרבה בשר. האם יש צורך להחליף גם אותם?

3. מה המיכשור שצריך לבדיקת זריקה? 

תודה!

חוזר לעדכן שמצאתי שהמובילים של הקליאפר היו תפוסים. גירוז והחלפת צלחות פתרו את הבעיה.

פורסם

תודה על העדכון.
זה שהמובילים של הקאליפר היו תפוסים זו תקלה שלא בהכרח קשורה לרעידות, זה שהחלפת צלחות קשור לזה בוודאות מאד גדולה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...