Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

עבר חורף קשה על הרכב שלי, ונזלו מים לתוך הפנס השמאלי (צד הנהג) שגרמו לשריפת נורות וצהיבות במכלול של הפנס. החלפתי את הנורות ולאחר התייעצות עם מוסכניקים, הפנס לא ניתן לחידוש. רציתי לברר מה האפשרות העדיפה עליי לעשות? לקנות חדש או חלופי, מה ההבדל במחירים?

אני מנסה כבר חודש להשיג ולא מצליח. אם מישהו מכיר מקום שבו ניתן להשיג חלופי, אשמח לדעת פרטים.

תודה אחים שלי.

פורסם

החלפתי פנס באימפרזה 99' שלי, פנס ראשי חלופי של חברת דיפו מזכוכית עלה 220 ש"ח הצעת מחיר ממוסך הייתה שעה עבודה ולא כללה הרכבת הכיוון החשמלי (כי זה מסובך...) החלפתי לבד כולל הכיוון החשמלי ולקח לי שעה וחצי

• ספונסר פורום
פורסם
שלום וחג שמח,

עבר חורף קשה על הרכב שלי, ונזלו מים לתוך הפנס השמאלי (צד הנהג) שגרמו לשריפת נורות וצהיבות במכלול של הפנס. החלפתי את הנורות ולאחר התייעצות עם מוסכניקים, הפנס לא ניתן לחידוש. רציתי לברר מה האפשרות העדיפה עליי לעשות? לקנות חדש או חלופי, מה ההבדל במחירים?

אני מנסה כבר חודש להשיג ולא מצליח. אם מישהו מכיר מקום שבו ניתן להשיג חלופי, אשמח לדעת פרטים.

תודה אחים שלי.

לא צריכה להיות בעיה להשיג פנס חדש כזה. פנה אל אבי חלקי חילוף, אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך. בדוק מולו כמה עולה פנס תחליפי וכמה מקורי, בהתאם להפרש אתה כבר תדע מה כדאי לך לרכוש.

פורסם

תנסה ב"אימפריית החלפים", פעם כשנשבר לי פנס של רכב ליסינג פשוט קניתי ממנו ב300~ ש"ח בערך והרכבתי לבד ב5 דקות בלי לערב את הליסינג שישגעו אותי ויקחו מחיר מופרז

שלומי

• תוכן חדש...