Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז התיאור של בעלי המקצוע בשרשור שהבאתי לא נכון?

או שאתה עדיין בגן ילדים בו כל אחד אומר למי יש אבא יותר חזק? (פות"ש שרשור לא מתלבט בין VAG ל-PSA, אלא בין PSA לרנו...)

קצת הומור..בכל מקרה זה די מצחיק שבעלים של רכב מתוצרת VAG מדבר על בעיות של יצרנים אחרים,נכונות או לא..

פורסם
כי הוא ביקש רכב סחיר, לא אבן שאין לה הופכין.

סניק פחות סחיר מפיקאסו או 5008?

ממש לא חושב כמוך.

לצערנו לכל הצרפתיות יש סטיגמה בין אם נכונה או לא ולכן באופן גורף אתה יכול לקנות צרפתיות בזול.

לכן גם הסניק ולדעתי גם גראנד סניק 2011 או 2012 2000 מנוע גיר ניסאן

פורסם

כן, מניסיוני סניק פחות סחיר מ-5008 או פיקאסו.

זה נכון שיש סטיגמה על כל הצרפתיות, לפעמים מוצדקת ולפעמים לא, אבל המקרה של הסניק חמור במיוחד. שילוב של יבואן שכשל במתן שירות לקוחות בסיסי + שני דורות של רכבים שהיו באמת ערמות של תקלות + לקוח ישראלי מצוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן, מניסיוני סניק פחות סחיר מ-5008 או פיקאסו.

זה נכון שיש סטיגמה על כל הצרפתיות, לפעמים מוצדקת ולפעמים לא, אבל המקרה של הסניק חמור במיוחד. שילוב של יבואן שכשל במתן שירות לקוחות בסיסי + שני דורות של רכבים שהיו באמת ערמות של תקלות + לקוח ישראלי מצוי.

ובתקציב שלו יכול להביא 2011 או 2012 מנוע גיר ניסאן

פורסם
קצת הומור..בכל מקרה זה די מצחיק שבעלים של רכב מתוצרת VAG מדבר על בעיות של יצרנים אחרים,נכונות או לא..

אם תסתכל על החתימה שלי תראה שאני גם בעלים של רכב מבית PSA, אז הרווחתי את הלגיטימציה לכתוב את דעתי בשרשור זה :-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כשנח לך, אז יש משמעות לרכב שיש לי ("... די מצחיק שבעלים של רכב מתוצרת VAG מדבר על בעיות של יצרנים אחרים")

וכשזה לא נח לך אז אין משמעות ("סוג הרכבים שיש לך זה חסר משמעות").

רק מחזק אצלי את הרושם שלתגובות שלך בפורום צריך להתייחס כמו אל "רעש לבן".

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
סניק פחות סחיר מפיקאסו או 5008?

ממש לא חושב כמוך.

לצערנו לכל הצרפתיות יש סטיגמה בין אם נכונה או לא ולכן באופן גורף אתה יכול לקנות צרפתיות בזול.

לכן גם הסניק ולדעתי גם גראנד סניק 2011 או 2012 2000 מנוע גיר ניסאן

אם כל הצער שבדבר לצרפתיות יש סטיגמה. לדעתי שכבר מזמן לא בצדק. ובכל זאת יש הבדל בין ביצרנים והדגמים. במקרה הזה רנו מכרה פחות דגמים וכתוצא מכך פחות דגמים מופיעים בשוק היד שניה. הם גם סובלים מירידת ערך גבוה יותר. אני הייתי בוחר באחת מהשתיים: C4 פיקאסו או 5008. אם אין לך בעיה עם גיר רובוטי, אז בסיטרואן. הדגם מרווח יותר, מאובזר יותר וגם נוח יותר. אם אתה צריך ממדים מעט קומפקטיים יותר לך על ה-5008. ההבדלים ביניהם לא גדולים.

פורסם

למעט גובה השמשה הקידמית , עיצוב הדשבורד ,לוח המכוונים וקונסולת ההילוכים :הפיקאסו ו 5008 הן בדיוק אותו מרחב פנים . הן חולקות מעל 80% מהמכלולים.

פורסם
בא אשאל אותך שאלה תיאורתית: יש לך שני רכבים דומים. האחד לא אמין,עם סיכוי להחלפת מנוע ב 20 אש"ח כולל אבדן ימי עבודה. השני רכב סופר אמין וגם סחיר אבל עולה 20 אש"ח יותר. מה תבחר ?

ולדעתי הפער במציאות גדול יותר. כלומר תיקון הרכב התקול יעלה פחות וקניית הרכב האמין תעלה יותר. בקיצור עד כמה העצבים שלך חזקים ?

את הרכב שקנית ב 20K יותר אתה גם מוכר ביותר כך שהנתון הזה מתקזז מהמשוואה

מה לגבי פיגו 3008? האם המושב האחורי שלה מחולק ל-3 כמו ב 5008?

פורסם (נערך)

החשבון שלך לא נכון. עם השנים ירידת ערך היא % משווי הרכב . הפער מצטמצם עם השנים אבל לא משנה כי רק ללוי יצחק הפתרונים. ב 3008 אין שלושה כסאות. מה עם ברלינגו מולטיספייס , ראית ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מתכנן להחזיק את הרכב שנתיים בלבד כך שיתכן שהפער עדיין משמעותי

לגבי ברלינגו- על פניו נראית אפשרות טובה אבל יש דברים שמפריעים כמו היותו "טנדר" והעדר חלון שנפתח במושב האחורי. לא נסעתי עליו אבל חשוב לי שהנסיעה תהיה נעימה ו "ספורטיבית" עד כמה שניתן לבקש בסגמנט הזה

פורסם

ס.מאקס עד 2011 עם מנוע 2.3 וגיר אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים, לא ספורטיבי אבל אחלה אוטו.

קיה קארנס 2012 מעולה אבל קשה להשיג - אולי יש בחברות הליסינג. הרכב גם קטן יחסית.

מחפש סחירות? קנה מיצובישי אאוטלנדר 7 מקומות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...