Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על אין כניסה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תתפלא אבל יש מקרים שבהם הנהג לא אשם והוא יוצא נקי.

כמה נקי אפשר לקרוא לזה אני לא יודע, אח"כ כל החיים שלך אתה רק חושב על זה.

מניסיון של חבר, הוא דרס מישהו, הבן אדם לא נהרג אבל נשארה לו נכות לא קטנה.

החבר יצא נקי מכוון שהעיניין לא היה באשמתו כלל ! (לא זוכר את הנסיבות)

אך הוא וויתר על הנהיגה ושכר נהג בשבילו.

מזכיר לי פעם שנהגתי ליד הקניון באור יהודה בערב, ונסעתי על 60\50 (בכביש בעל 2 נתיבים שמיועד ל50) פתאום אני קולט משום מקום שחלפתי מצד שמאל לאישה זקנה, שכנראה חצתה את הכביש לא במעבר חציה. קשה לתאר, אני נוסע מסתכל ימינה פתאום אני קולט שאני עובר במהירות חצי מטר מאישה מבוגרת מופתעת שמרימה את היד וכאילו צועקת משהו בסגנון "משוגע! איך אתה נוסע?!".

מאוד מפחיד, אבל בגדול אני לא אשם בזה, היא בחרה לחצות במקום חשוך לא במעבר חציה וכמובן בהליכה איטית. אני לא ראיתי אותה, עקב חוסר התאורה וזה שהיא בחרה לא לעבור במעבר החציה. אם היא הייתה נדרסת זו הייתה באשמתה, אני הייתי שם במקרה הגורל.

אשמתי? לא. רגשות אשם במקרה והייתי דורס אותה? כן, תמיד זה היה יכול להמנע ואני הנהג הדורס אבל האחריות הייתה שלה לא שלי.

מזכיר לי שבשבוע שעבר נדרס אדם מבוגר שלקח לו זמן לחצות את הכביש בגלל ההליכה האיטית, הרמזור שלו התחלף מירוק לאדום באמצע החציה. כשחצה את הכביש בא נהג משאית שנסע בירוק ופשוט דרס אותו. מזעזע.

בגדול תמיד אפשר לומר לא אשמתי, אבל תמיד יש מקום לתקן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

קודם כל לשומאכר, יש לפי דעתי קצת סתירה בין הדברים שאתה אומר...מצד אחד אתה אומר שלא היית מבצע עבירה בכוונה עם המשפחה, מצד שני אתה אומר שהיית שם שני ובורח?? דרך אגב אם אתה כזה כלי למה לא ניטרלת את הסמוי עם אגרוף ולא גנבת את הניידת?

לגבי העבירה, האם אמרת לשוטר שזה היה בטעות? האם זה נכתב בדו"ח?

כמו שאמרו כבר אתה יכול לצלם את המקום ולנסות ללכת לבית משפט, אבל אם זה לא יהיה משכנע, ואתה נהג חדש לפי דעתי אין לך הרבה סיכוי...

פורסם
קודם כל לשומאכר, יש לפי דעתי קצת סתירה בין הדברים שאתה אומר...מצד אחד אתה אומר שלא היית מבצע עבירה בכוונה עם המשפחה, מצד שני אתה אומר שהיית שם שני ובורח?? דרך אגב אם אתה כזה כלי למה לא ניטרלת את הסמוי עם אגרוף ולא גנבת את הניידת?

...

אוי.... כמה שאהבתי!!!

:wink:

אלון

פורסם

אני ארחם עליך, אם בתחילת הרחוב ישנו רק עמוד אחד שעליו התמרור הדו"ח בטל ומבוטל (אמנם סיכו קלוש אבל סיכוי, אתה צריך לצלם וללכת למשפט)

פורסם
מזכיר לי פעם שנהגתי ליד הקניון באור יהודה בערב, ונסעתי על 60\50 (בכביש בעל 2 נתיבים שמיועד ל50) פתאום אני קולט משום מקום שחלפתי מצד שמאל לאישה זקנה, שכנראה חצתה את הכביש לא במעבר חציה. קשה לתאר, אני נוסע מסתכל ימינה פתאום אני קולט שאני עובר במהירות חצי מטר מאישה מבוגרת מופתעת שמרימה את היד וכאילו צועקת משהו בסגנון "משוגע! איך אתה נוסע?!".

מאוד מפחיד, אבל בגדול אני לא אשם בזה, היא בחרה לחצות במקום חשוך לא במעבר חציה וכמובן בהליכה איטית. אני לא ראיתי אותה, עקב חוסר התאורה וזה שהיא בחרה לא לעבור במעבר החציה. אם היא הייתה נדרסת זו הייתה באשמתה, אני הייתי שם במקרה הגורל...

....בגדול תמיד אפשר לומר לא אשמתי, אבל תמיד יש מקום לתקן.

יוסי.

האשמה התורמת כן מוטלת עליך וזוהי אשמה לכל דבר, וניתן להעמיד עליבה לדין.

הכביש מיועד לנסיעה עד- 50 קמ"ש ולא ל-50 קמ"ש, הכל תלוי בתנאי הדרך.

כפי שכבר ציינת, הכביש היה חשוך למדי, כך שהתנאים היו חייבים להורות לך להפחית המהירות שבה נהגת, מאחר ולא הבחנת במועד בהולכת הרגל, המסקנה היא שנסעת במהירות גבוהה מדי מכדי שהעין תוכל לקלוט וזוהי - מהירות מופרזת(הגם שציינת שנהגת מעל למהירות המותרת).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
האשמה התורמת כן מוטלת עליך וזוהי אשמה לכל דבר, וניתן להעמיד עליבה לדין.

הכביש מיועד לנסיעה עד- 50 קמ"ש ולא ל-50 קמ"ש, הכל תלוי בתנאי הדרך.

כפי שכבר ציינת, הכביש היה חשוך למדי, כך שהתנאים היו חייבים להורות לך להפחית המהירות שבה נהגת, מאחר ולא הבחנת במועד בהולכת הרגל, המסקנה היא שנסעת במהירות גבוהה מדי מכדי שהעין תוכל לקלוט וזוהי - מהירות מופרזת(הגם שציינת שנהגת מעל למהירות המותרת).

עמית

ועל זה אפשר רק להוסיף, שגם אם אתה נוסע על 10 קמ"ש במקום שמותר 80, וילד קופץ לכביש ואתה דורס אותו - מבחינת בית המשפט - האשמה היא שלך, ולא של הילד.

מבחינה משפטית, לפי מה שהסבירו לי, ב99.999% מהמקרים של פגיעה של רכב הולך רגל, הרכב אשם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

DaMN: "תתפלא אבל יש מקרים שבהם הנהג לא אשם והוא יוצא נקי."

אין דבר כזה. אחוז בודד אולי.

העניין שכל אחד כזה זוכה לחשיפה תקשורתית מול אלפים אשמים שלא.

dirty old man

need love too

פורסם
DaMN: "תתפלא אבל יש מקרים שבהם הנהג לא אשם והוא יוצא נקי."

אין דבר כזה. אחוז בודד אולי.

העניין שכל אחד כזה זוכה לחשיפה תקשורתית מול אלפים אשמים שלא.

אתה סותר את עצמך...

יש דבר כזה, אומנם אחוז בודד אבל יש.

לא ציינתי בהודעתי את כמות המקרים רק ציינתי שקיימת התופעה.

לגבי חשיפה תקשורתית... אני לא יודע... שוב, יש מקרים שכן ויש מקרים שלא.

אני יודע שבמקרה שהזכרתי לא הייתה חשיפה תקשורתית כלל.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אף אחד כאן, ולא אני מצדיק את העברה שהוא עשה, אבל חבר'ה טעויות קורות, לפעמים משלמים בפח, לפעמים משלמים קנס ולפעמים בחיים.

במקרה הזה הוא משלם בקנס ויש לו אפשרות לערער, לכן אני המלצתי לערער ולנסות את מזלך.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אוקיי אז אפשר להגיב:

1. לאלון - אני בכלל לא הטיפוס של "לשים לשני..." . אבל למיטב ידיעתי אין חובה לעצור לניידת סמוייה. (אם משהו חושב שיש - שיצטט את החוק ולא יבלבל המוח).

2. את "לשים לשני.." אמרתי בצחוק. השוטר לא היה סמוי. במקום לענות לשאלה נכנסתם לספקולציות. בעברית צחה זה נקרא "לשחר לריב"...

3. הבנתי את התשובה הסופית. צר לי שעשיתי רושם של ערסוואת שבורח למשטרע. מי שמכיר אותי יודע שאני לא כזה.

נ.ב בכלל יש לי פיאט 127. שני לא מגיע ל-40. את מי אני מסכן??

• תוכן חדש...