Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוידאו המצורף מצולם ויכוח בין רוכב אופניים לבין נהגת שחנתה בנתיב אופניים.

בקרב אנשים תרבותיים במדינות תרבותיות (ראו וידאו) הויכוח נגמר בטונים יחסית נמוכים.

https://www.youtube.com/watch?v=hqR9WEivbyI

מה היה קורה בארץ? השערה שלי: ככל הנראה רוכב האופניים בכלל לא היה מעיר לנהגת, כי הרי כאן אנחנו רגילים שלא מכבדים ולא אוכפים את החוק. מעבר לזה, אני משער שעם האוכלוסייה שיש לנו בארץ, כנראה הרוכב היה מקבל ברכות מהנהגת כמו לך תזדXXן" + כXס של אמש'ך.. כמו כן איום שהיא תקרא לבעלה שיפוצץ לו את הצורה" וכד'.

פורסם

ארצות הברית היא מדינה גדולה, וגם בה לא חסרים אנשים חסרי תרבות וסבלנות

כשאומרים לי ״מדינה תרבותית״ ארצות הברית היא לא הראשונה שעולה לי לראש, בלשון המעטה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ארה"ב ?! זה לא המדינה שבשנים האחרונות היו כמה תקריות של ירי מרכב חולף על רכב אחר ככל הנראה על רקע סכסוך כלשהו שהחל במהלך הנסיעה. לפחות תקרית אחת אני זוכר הסתיימה במוות של הנהג שנורה ומרדף רחב היקף אחר הנהג היורה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

פות"ש, הכוונה שלך בשרשור הזה מובנת לי לחלוטין.

מה שלא מובן לי לחלוטין, זו העובדה שנתת את ארה"ב כדוגמה. בכנות? דוגמה רעה מאוד.

כמובן שיש שם מקומות ואנשים שיהיו תרבותיים יותר ממה שמוכר לישראלי הממוצע,

אבל יש שם גם לא מעט מקומות שדבר כזה ייגמר באלימות. ואולי אפילו יותר מ- "רק אלימות", בלשון המעטה.

אגב, בניגוד לטענתך, גם בסרטון שהראת לנו היו כמה "ברכות".

לסיכום, ארה"ב היא ממש לא מושא להערצה בהיבטים של תרבות. ולא, כמובן שגם אנחנו לא :)

פורסם

ברור שבכל מקום יש חוסר תרבות.

גם באנגליה יש חוליגנים ללא סוף.

העניין זה היחס.

ומצטער להגיד - היחס של חסרי תרבות לאנשים נורמטיבים פה לעומת ארה״ב? יש לנו עוד המון לאן לשאוף.

בא נזכור שהאוכלוסיה שלהם ״קצת״ יותר גדולה כשאנחנו משווים ״מקרים״

ליביו (שרק היום חטף את השוק התרבותי הרגיל של לחזור ממדינה אחרת לשלנו ... אךךך ... כמה שמצבינו רע... :( )

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש משהו שמקסים אותי בקולניות של האמריקאים, גם כשהם מנהלים ויכוח/דיון מתורבת יחסית, הם מצליחים להתרומם לרמות דציבלים שקשה להתעלם מהן, אלא אם כן אתה ממש רוצה שוקולד.

פורסם

אמת. ארה"ב היא לא דוגמא לתרבות ועידון אבל בכל זאת, שני האנשים ניהלו ויכוח על הכביש בצורה מתורבתת יחסית. אמרו שם כמה פעמים את מילת ה F אבל עדיין זה היה מעודן יחסית למה שסביר היינו רואים בארץ בסיטואציה דומה. הבהמיות בארץ שולטת. רואים בארה"ב יחסית פחות מקרים של עקיפה בתור, הדבקות לתחת של האדם שלפני בתור לכספומט, צפירות בכביש ועוד.

פורסם

^^

כן ולא. לכל מי שמעוניין לראות כיצד מתנהלת חברה חולה (בכל הנוגע לצריכה), מוזמן לגגל (או לייטייב, עדיף) קצת על Black Friday בארה"ב, גם אותו סרטון בלתי נשכח של הלקוחה שרצתה לקבל את הארוחה שלה במק-דרייב והגיעה בדיוק כשהם סגרו, החלה לתקוף את הקופאית דרך החלון.

פורסם

דמיינתי או שהיא שלחה אותו להזדיין?

זה הסרטון שבחרת להראות דרכו את התרבות הנאורה בעולם לעומת התרבות הישראלית החרא?

קצת יותר מדי שנאה עצמית לטעמי...

פורסם

בארץ רוב האנשים היו מתנהגים כמו בטורקיה\סוריה\איראן\מצרים\תימן\מרוקו ותאמת שזה לא מפתיע, הרי רוב האנשים הגיעו ממדינות אלו :)

פורסם (נערך)

שמתם לב שהיא עשתה את זה בתום לב, נכון?

שמתם לב שהיא בדיוק שמה לב לטעות שלה וכנראה הייתה בדיוק בדרך לרכב להזיז אותו לחניה?

שמתם לב שיש קילומטר שלם של חניה בנתיב ליד, ושלא מדובר במקרה של "אין חניה אז אני אפריע פה לא נורא"

שמתם לב שהיא הייתה נחמדה עד לרגע שהבינה שהוא חתיכת מתחסד חיב"ס ולא שוטר?

מה בדיוק מתורבת בדיון שלהם?

מה שקצת משמח זה לדעת שרוב המגיבים ביוטיוב שונאים אותו בסרטונים שלו.

עריכה אחרונה על ידי איל לוין
פורסם

הסרטון הזה צולם שלשום בעיר שאני גר סיאטל.. קצת בשביל הרקע זו עיר שבה יש המון אוכלוסייה לבנה, עשירה, מאוד מאוד ליברלית ובאופן כללי התרבות עצמה היא מאוד מנומסת על פני השטח, אבל לפעמים יש כמה ליצנים כמו הבחור הזה שבוחר להרוס למישהו את היום.. בתור מי שמכיר את ההטמעה של נתיבי האופניים בעיר אני יכול להבטיח לכם שקל מאוד להתבלבל, זה בנוי בצורה כזו שנתיב האופניים נמצא בנתיב הימני ביותר, אח"כ נתיב של חנייה במקביל ולבסוף הכביש, כשהסימונים מאוד מבלבלים.

לגבי האופן שבו הדברים נאמרים, זה לכאן ולכאן, בתרבות שלנו צריך להיות טווס, לצרוח לנפח שרירים וכו' כדי להיות צודק, בתרבות האמריקאית האופן שבו אתה מתנסח יכול לפעמים להיות בטון מאוד נמוך אבל מאוד אגרסיבי.

פורסם
בוידאו המצורף מצולם ויכוח בין רוכב אופניים לבין נהגת שחנתה בנתיב אופניים.

בקרב אנשים תרבותיים במדינות תרבותיות (ראו וידאו) הויכוח נגמר בטונים יחסית נמוכים.

גרת או בילית פעם תקופה במדינה אחרת בעולם המערבי?

זה לא שהעולם המערבי לא יותר מנומס, הוא כן. ביומיום. אבל ברגעים של עימות, של אלכוהול, של אלימות, הקליפה הזו יורדת בצ'יק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא חסר קופים בכל מקום בעולם. בארץ, ברוסיה, בארה"ב, בצרפת, באנגליה ואינדונזיה. העניין הוא הלך הרוח הרווח, מה רוב הסיכויים שתפגוש. בארה"ב לא הייתי אומר שזה האנשים הכי מתורבתים ונחמדים.

מה שכן, תחפשו לא מעט סרטונים של אנשים שעושים מתיחות על אנשים, כמו למשל vitaly zdorovetskiy ותראו איך אנישם מגיבים כשהוא מותח אותם. לאחרונה לא צפיתי, אבל ממה שאני זוכר מפעם, גם אנשים שנראו הכי מפחידים התנהגו לעתים בצורה יותר מתורבתת ומתונה (אם כי כעסו מאוד) מאשר כל לפלף בארצנו היה מתנהג.

• תוכן חדש...