Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול בשעה טובה קיבלתי את הפיאסטה החדשה:

תמונה1.jpg

הכל טוב ויפה...

אבל כשהגעתי הביתה שמתי לב שבתוך תא המטען, בצמוד לפגוש ישנה מריחת חומר איטום /דבק, בנוסף החומר מרוח גם בצידי הצמיג החלופי.

תמונות:

2015-03-26 11.46.07.jpg2015-03-26 11.46.21.jpg2015-03-26 11.46.15.jpg

האם המצאות החומר היא תקינה או שיכול להיות שהיא מעידה על תיקון שנעשה לאוטו לפני מסירתו?

תודה

Ford Fiesta 1.6L 2015

פורסם

זה תקין ונמצא ב"איכות גימור" כזו או אחרת בכל מכונית גם במקומות נוספים, הכי בולט זה בתא המטען.

The older you get, the better you used to be

פורסם

אפילו בפרימיום כמו ספייס סחר זה קיים.:-D

זה תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אצלי בפורד פיאסטה יש את זה, זה ככה בכל הפיאסטות. אני מקווה שהציפוי הזה מספיק עמיד ולא יתקלף עם הזמן.

שאלה לבעלי הפיאסטות שהגיבו כאן.

האם גם לכם יש חלודה בגלגלים בחלק שעליו מרכיבים את הג'אנט, כמו שיש בשרשור הזה ?

(רואים את זה כאשר מורידים את הפלסטיק שיש על הגלגל)

פורסם

בובי, סיקרנת אותי אז יצאתי לבדוק.

הפיאסטה שלי יחסית "נקייה" למרות שכבר עברה 13 אלף ק"מ.

הנה תמונות שצולמו הרגע:

http://www.siz.co.il/my.php?i=kjgltnndn1jh.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=nizdcxvzzh4t.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=2jhjkkrnyzdy.jpg

ואלה תמונות (למען השוואה) שהעלו לשרשור שצירפת בתגובתך:

attachment.php?attachmentid=369413&d=1391362126&thumb=1attachment.php?attachmentid=369415&d=1391362191&thumb=1

באזור האגזוז והציריות יש לי מעט חלודה אבל גם לא ברמה הזאת ^

פורסם

יש לי 3 אזיקונים על כל טסה... אם אין על חלקים יותר חשופים (כמו אלה שצילמתי), אני דיי בטוח שלא יהיה מתחת לטסה.

בכל מקרה כמו שראית בשרשור ההוא, זאת חלודה שטחית שלא מזיקה למרות שזה באמת לא נעים. הלוואי שזאת תהיה הצרה היחידה שלך

פורסם

הבעיה עם חלודה היא שיש לה נטיה להתפשט לחלקי מתכת אחרים שהיא נוגעת בהם. עכשיו זאת חלודה שטחית בחלקים מסויימים מלבד, אבל אולי לאט לאט זה יתפשט לעוד חלקים ברכב.

פורסם

גם אצלי בפוקוס כבר בת כמעט 7 יש בדיוק את אותם מריחות חומר איטום בתא-המטען ואת פסי-האיטום שמכסים חיבורי חלקי מרכב ואת הריתוכים שלהם.

כפי שכבר כתבתי מספר פעמים: גם אצלי בפוקוס יש חלודה כזו כמו שמתארים בתמונות כאן. אחרי 7 שנים אין שום שינוי במצב ושום דבר לא נשבר או התקלקל בגללה. כיום יש יותר לכלוך על תחתית-הרכב שמכסה ומסתיר החלודה וזהו. כמו שבזמנו "דניאל" מהפורום כתב - זו חלודה על פני השטח בלבד ואין לה שום משמעות. בפיאסטה-חדשה במשפחה יש בדיוק את אותם חלקים חלודים כפי שמופיע בתמונות כאן.

מציע להנות מהרכב ולא לחפש בכוח את הבעיות שאין.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אומנם לא קשור ישירות לכותרת השרשור אבל עוד כמה דברים שגיליתי ברכב ואני לא סגור אם ככה הם צריכים להיות...

אז ככה:

1. פנסי ערפל אחוריים - רק הפנס בצד שמאל עובד. האם יש רק פנס אחד וצד ימין הוא לקישוט?

2. מתגי התאורה - בשום מצב לא ניתן לכבות את האור לגמרי כאשר הרכב מונע. (מצב 0 יש אור בינוני (?), מצב אמצעי - אורות חניה חלשים, מצב שלישי - פנסים ראשיים) לפי הספר רכב מצב 0 זה תאורה כבויה. האם תקין?

3. ברכב הותקנו חיישני חניה אחוריים וקדמיים, כאשר לצד ידית ההילוכים הותקן מפסק שאמור לכבות את החיישנים הקדמיים במידה שהם מפרעים, רק הבעיה לדעתי היא שהם במצב ״רגיל״ מנותקים ונכנסים לפעולה רק כאשר אני מעביר לרוורס ואז מעביר ל-D או בתחילת נסיעה. כאשר הם לא עובדים כשאני עומד ברמזור לדג׳ או נכנס לחניה ישר (ללא שילוב להילוך אחורי) - כאן אני בעצם נדרש ללחוץ על הכפתור להפעיל אותם באופן יזום , האם ככה הם אמורים לפעול?

זהו לבינתיים :) ממשיך ללמוד את הרכב ולהנות ממנו.

אשמח לעזרתכם.

Ford Fiesta 1.6L 2015

• תוכן חדש...