Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל. פה בערך מסתכם הכל - בביקור רופא עלו על המצאה מבריקה שנקראת בנגיי, במוקד חיל הרפואה אומרים לי לקחת אדקס ובמרפאה הבסיסית המערכות קורסות דרך קבע כך שאפילו הפנייה לאורטופד לא קיבלתי עדיין וגם זה - חודשיים שלוש המתנה. הכאבים חריפים מאוד. בעברי נפלתי מגובה קומה על הישבן אך בצילום האיזור לא נמצא דבר חריג. הכאבים היום מתרכזים בגב תחתון-עצם הזנב ומעלה, ומופיעים בכל צורה אפשרית: בישיבה, בשכיבה ובעמידה. אני לא מסוגל לישון ומתפתל מכאבים כל הלילה. אני לא מסוגל לשבת יותר מכמה דקות ובקושי סקושי לנהוג, גם זה בהתפתלות קבועה.

אדקס/אקמול/בנגיי לא עוזרים. גם לא משחה תאילנדית סופר חזקה ולא מסאז'.

יש עצה כלשהי? אני בחוסר תפקוד מוחלט וסבל אדיר וכל המערכת מסרבת לתת עצות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסע לגשת לרופא אורטופד באופן פרטי שיעשה לך בדיקה ראשונית ואולי יפנה אותך לכמה בדיקות.

ספר לו שאתה חייל ואתה סובל תקופה לא קצרה מכאבים עם כל המשתמע מכך ואת זה שהרופא יחידה לא מוכן לתת לך הפניה.

בצבא תמיד חושבים שהחיילים משקרים לרופאים, זה יכול להמשך הרבה זמן ואין טעם שתסבול בזמן הזה.

רפואה שלמה

Got To love It

פורסם

במרפאה הבסיסית ממירים את ההפניה לאורטופד בחרפ לאורטופד בבית חולים,עליך לראות רופא

אם אתה לא מצליח להשיג את הרופא,אתה צריך לפנות לחובש ולהסביר לו את המצב והוא חייב לסדר לך תור לרופא

לפני זה ערוך סקר בין הבתי חולים הקרובים אליך ובדוק למי יש תור הכי מהר,את ההפניה בקש לבית חולים הנל.

Miata ND2

פורסם

האם במיון יש רופא אורטופד שיכול לתת השערה ראשונית ואולי להמליץ על תכשיר/זריקה שתקל מעט על הכאב?

תודה על התגובה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

במרבית חדרי המיון יש אורתופד, אם כי יתכן שההמתנה לשירותיו תהיה ממושכת.

במיון יבוצעו בדיקה קלינית ואולי צילומים ראשוניים, ואם לא מדובר במצב חמור במיוחד הטיפול יסתכם בשיכוך כאב והפניה למרפאה. אם יש פגיעה עצבית הסיפור שונה. כמובן שמנה אחת של משכך כאבים תשפיע זמן מוגבל, נניח מספר שעות, וצריך למצוא טיפול לטווח יותר ארוך.

שים לב לכמה בעיות:

1. כאב גב הינו בעיה נפוצה מאד, כמעט אין אדם שלא יסבול ממנה בזמן זה או אחר. התאם לכך גם חיילים רבים מתלוננים על כאב גב, והדבר לא מפתיע בהתחשב בעומס הפיזי המוטל עליהם.

2. בהרבה מקרים תלונה על כאב גב לא מלווה ממצא אובייקטיבי מובהק, מה שמעלה חשד להתחלות. כמובן שכל חייל חשוד כמתחלה עד אשר הוכח אחרת (ולא תמיד נעשה מאמץ להוכיח זאת).

3. ביקור במיון ללא הפניה הוא עניין שעולה לא מעט כסף, והצבא נוטה לא לתת התחייבויות כספיות בדיעבד. פניה עם הפניה מרופא צבאי או מרפאה אזרחית המשרתת חיילים (באזור מגורי זו "ביקורופא") תהיה על חשבון הצבא.

4. לחיל הרפואה מוקד לפניות חיילים. לפני מספר שבועות סייעו לי חלקית כאשר אחד הבנים החיילים שלי חלה, אם כי בסופו של דבר טופל יפה במוקד האזורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני הזריקה, יש משככי כאבים יותר רציניים מאשר אקמול ומשחות שלא עוזרות.

אבל צריך מרשם.

במקרים כאלה הרבה פעמים נותנים כדורי ארקוקסיה 90.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לפני שאתם מציעים תרופות תחשבו שעדיין אין אבחנה. אולי מדובר בכלל בפריצת דיסק עם פגיעה עצבית המצריכה ניתוח? אולי הכאב קשה עד כדי הזקקות למורפין?

לא מציעים טיפול רפואי דרך הרשת. המלצתי לפות"ש - פנה עכשיו למוקד הרפואי המטפל בחיילים הקרוב לביתך כעת (דומני שביקורופא מתחיל לתת שרות לחיילים ב-17:30, כך זה לפחות בחיפה) והדגש את חומרת הכאב והתמשכותו, בתקוה שתקבל התיחסות יולר רצינית. שים לב שבחלק מהמוקדים יש אורתופד ומכון רנטגן שיכולים לסייע לך, אבל איני יודע מה הנוהל לחיילים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכאב מאוד חזק. כאמור, אני לא מצליח לתפקד וקשה לי מאוד לשבת/לשכב/לעמוד/להתרומם/להתכופף. כמו גם להרדם. אבל אני דיי אובד עצות, אומרים שמיון לא יעזור בדבר וגם ביקורופא לא מועיל. המתנה לאורטופד תקח זמן לא מבוטל ואני סובל סבל עילאי.

פורסם (נערך)

מכיר את זה,מניסיון אישי.

סבלתי אחרי ת''ד כאבים חזקים לא עזרו משחות ונגדי

כאבים למינהם,הגעתי לאורטופד מומחה

שהמליץ על צילום MRI למורת רוחה של הקופת חולים,

רק אחרי הצילום התברר שיש לי סדק באחת מחוליות הצוואר

מה שלא ראו ברנטגן ובאולטרה סאונד,עם זה ביססתי תביעה

וגם ידעתי לשקם את עצמי,

תתעקש על צילום MRI או CT ולפני כן תלך לאורטופד מומחה

לא רגיל של הקופ''ח או הצבאי,אפילו אם עולה כסף,

יש דברים שיותר חשובים מכסף,

מעניין אותי איזה צילום עשו לך?

רנטגן לא גילה אצלי כלום אז בצוואר,

וגם לפני שנה וחצי ניפצעתי בברך אחרי אימון ריצה משבר

מאמץ גם לא גילו כלום ברנטגן,תתעקש כמוני על בדיקה יותר רצינית.

הרבה בריאות ואפס פשרות.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תיגש לביקורופא בשנית, תגיע לרופא ותסביר לו את הכאבים שיש לך בגב.

כמו שאתה מתאר את הכאבים שלך, יהיה לך קל מאוד להרשים אותו בחיוב

כדי שלא יחשוב שאתה עוד אחד שמחפש גימלים.

תדרוש ממנו הפנייה למיון (הם גם יכולים לתת, מניסיון) ותסע למיון הקרוב לביתך.

תבקש לראות אורטופד או משהו כזה, זה יהיה לך הרבה יותר מהיר מאשר שירותי

הרופאה הצבאיים שפשוט קורסים וכושלים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

קשה עד בלתי אפשרי לאבחן בעיות בעמוד השדרה ע"י רנטגן.

גש לרופא ביחידה, בלי להיות גבר גבר - שיראה שאתה סובל, תתעקש על ביצוע C.T בבהילות.

ברגע שתקבל תור לC.T קבע תור /בקש הפנייה לאורטופד תלחץ כמה שיותר בשביל לקבל תור זריז.

SCANSPEAK

פורסם

גם לי בצבא אומנם לא היה בעיה בגב אבל משהו דומה ברגל, עשו כמה פעמים רנטגן לא מצאו כלום, עשו עוד כמה בדיקות אמרו הכל בסדר להתראות, עד שזה כבר הגיע לצעקות שאני כבר לא יכול לסבול וכואב לי, ונמאס לי מהכאב שנעלם וחוזר בדיוק בזמן המאמץ, שלחו אותי לבדיקות אולטרה סאונד ושם מצאו לי קרעים בגיד שדרך הרבה טיפולי פיזיותרפיה.

גם כן בצבא הייתה לי תקופה של שיעולים מציקים, הלכתי לרופאים בדקו, נתנו כדורים של צינון, אחרי כמה זמן עוד הפעם התחילו שיעולים עם דם וכאבים חזקים בריאות, עוד הפעם נתנו כדורים ועבר לתקופה, עד שכבר נמאס לי וצרחתי והרמתי את כל הבסיס שאני כבר לא מסוגל לסבול מהשיעולים האלו שלחו אותי לאיזו בדיקה רנטגן ומצאו אצלי דלקת ריאות חמורה שמאותה שניה לא יכולתי לחזור לבסיס למשך 3 שבועות.

בקיצר, רק בבלאגן מבינים שם, אל תתייאש ואל תתבייש, זאת הבריאות שלך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מאטריקס, אל תגזים. לא צריך לגרום אנטגוניזם. בהחלט צריך לעמוד על דעתך. וד"א - כנראה שבדרך כלל אסרטיביות שקטה הרבה יותר יעילה מהרמת קול.

ועוד דבר - בירור רפואי מתקדם בהדרגה, מהקל לכבד. יש הרבה שיקולים בבחירת דרך הבירור ולא תמיד צרך להתחיל בבדיקות המורכבות. בכך לא נאמר שצריךלהזניח משהו. להפך - אם הבחור סובל צריך למצוא את הדרך להקלעליו ולמצוא פתרון של קבע (עד כמה שאפשר) במהירות.

פורסם

שניכם צודקים.

כן זה הבריאות וזה בחור צעיר וזה לא צחוק,

גם היסטריה וצעקות לא נידרש.

מדובר בצעיר שסובל כבר זמן רב ועשה כבר צילומים.

כנראה שלא מצאו את הבעיה כי זה לא מפורט מספיק,

נידרשים צילומים יותר רציניים כי ברור שקיימת בעיה,

ונדרש אורטופד מומחה בדיוק כפי שפירטתי מקודם.

תמהר לדרוש MRI. עדיף על סי טי כי אין קרינה ותתחיל לטפל

מהר לפני שיהיה מאוחר וחבל.

בריאות.

• תוכן חדש...