Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307- תקלה p1340

Guest botzek1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

צרות באות בצרורות, אתמול נדלקה לי נורת "בדוק מנוע". הרכב מודל 2008 ידני, מנוע 1.6 nfu.

המנוע מקרטע והסל"ד לא יציב בעליל, במיוחד בסרק.

סרקתי תקלות עם סורק ELM327 סיני מהאיביי.

כצפוי אין פירוט- רק את מספר התקלה שציינתי בכותרת.

מחיפוש באינטרנט אני מבין שמדובר ב-missfire איפשהו, כנראה בצילינדר 4.

החלפתי פלאגים (eyquem rfn52hz), לא עזר.

החלפתי כויל מפירוק כדי לבדוק- לא עזר.

איך אני ממשיך מכאן? למישהו יש מידע מפורט יותר או ניסיון עם קוד התקלה הנ"ל?

תודה

פורסם

קוד התקלה יכול להופיע גם במקרה של camshaft position sensor B circuit malfunction

האם אתה יודע בודאות שהקויל שקנית תקין?

האם ניסית להחליף את הקויל הישן של צילינדר 4 בצילינדר אחר אחר כדי לראות אם התקלה תעבור אליו?

פורסם

ברכב שלי זו יחידת כויל אחת לכל 4 הצילינדרים. האמת שהכויל שהבאתי היה מפירוק מרכב שעבר תאונה, למרות שנאמר לי שהוא תקין.

גם אני מצאתי את ההתייחסות לחיישן קאמשאפט, העניין הוא שאין חיישן כזה במנוע הנ"ל.

מה שבטוח- לא אקנה כויל חדש אם אני לא יודע בוודאות שהבעיה בו, במיוחד אחרי שניסיתי אחד אחר והבעיה נשארה.

פורסם

ממש לא שייך, התאונה לא כללה שום חלקים מכאניים למעט משאבת הגה שהוחלפה.

פורסם
המכה הגיעה עד הדלת נוסע..,המשאבת הגה התפרקה לחלקים,כל הפרונט הוחלף,בוודאי שיכול להיות קשר.

ממש לא, המכה לא הגיעה עד הדלת נוסע, מדבריך נשמע כאילו אתה נהגת ולא אני. בערב אעלה תמונה כדי שתבין במה מדובר

פורסם
האם בבוקר כשאתה מניע הרכב עובד בצורה תקינה וכאשר מתחמם הוא מזייף ?

איציק

עד שהופיעה התקלה הרכב היה מגמגם ממש מעט בסרק באופן קבוע. בשבועיים האחרונים קרה לי פעמיים בהפרש של שבוע, כאשר הרכב עמד במנוחה למעלה מיום , לאחר ההנעה נדלקה הנורה והרכב קירטע בצורה מורגשת, לאחר כיבוי והנעה מחדש לא היה זכר לתקלה, הנורית כבתה וגם הרכב חזר להתנהג כרגיל. בפעם האחרונה קרה אותו הדבר רק שהתקלה נשארה ולא נעלמה גם אחרי כמה הנעות. מבחינת מנוע חם או קר- הרכב מתנהג באותה צורה בשני המקרים.

פורסם

דבר שלא ציינתי- לאחר שפירקתי את הפלאגים, החלק הלבן שבבסיס האלקטרודה של הפלאג הרביעי היה די חום, לעומת שאר הפלאגים שהיו לבנים כמעט לגמרי.

• תוכן חדש...