Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

יש לי בעיה עם הפיג׳ו 407, שנת 2005 לפני כחודש קיבלתי הודעה ברכב ״depulotion system fulty"

וההרגשה היא שהמנוע עובד על 3 בוכנות לסירוגין, כלומר בחלק מהזמן המנוע עובד על 4 בוכנות ובחלק מהמזן על 3 בוכנות בנוסף על מהירות גבוה הוא טיפה נחנק כזה בקטנה.

החלפתי כבר כוהל ומזרק מספר 4, התחברתי לסורק תקלות והוא אראה הרבה ריג׳קטים, לא יודע מה לעשות.

אשמח לחוות דעת לעניין.

תודה רבה

פורסם

למה החלפת מזרק? זה נשמע כמו בעיה של כהל יכול להיות שיש עוד כוהל תקול.

בנוסף תבדוק את כל הפלאגים לפני שאתה מחליף.

פורסם

תאפס תקלות ותראה מה חוזר לאחר התנעה.

כאשר החלפת מזרק מספר 4, איזה מזרק זה היה ? זה שקרוב לנהג או זה שקרוב לנוסע ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה על ההיתייחסות קודם כל

חשבתי שאני חכם אז החלפתי כוהל, כשהבעיה חזרה על עצמה, התחברתי למחשב והוא הראה לי הרבה תקלות שקשורות ליניקה והזרקה.

ההגדרה

״depulotion system fulty" בתוכה יש מס' תקלות.

מזרק מס' המזרק שקרוב לנהג מצד השני של הטיימיניג.

פורסם

למיטב זכרוני מזרק מספר 4 הוא המזרק שהכי קרוב לטיימינג. אני יכול לבדוק שנית אם אתה רוצה.

בכל מקרה עליך לאפס את התקלות ולבדוק שנית איזה תקלות צצות מחדש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

איציק זוכר נכון, בפז'ו-סיטרואן צילינדר 4 הוא הקרוב לטיימינג וצילינדר 1 הוא הקרוב לגלגל התנופה.

אורן

פורסם

אוקיי

אז כמו שהזכרתי קודם שהמנוע מתייצב בחלק מהזמן ובחלק מהזמן מגמגם, באחד הימים כשהוא התחיל להיחנק עצרתי בצד לקחתי מברג שטוח והתחלתי לנתק את הקונקטורים מכל מזרק כדי לראות האם יש שינוי לצערי שום שיונוי לא היה.

כנראה שכוהל ומזרק זאת לא הבעיה?

פורסם (נערך)

כמו שכבר אמרו פה, תאפס את התקלות ותבדוק שוב.

אצלי במגאן היה משהו דומה, ולאחר התברברות עם קוילים, פלאגים ומזרקים בסופו של דבר התברר שהבעיה היתה בכלל בצמה המגיעה מהמחשב. היא היתה במצב רע מאד, ולאחר שיפוץ התקלה נעלמה כלא היתה.

התקלה אצלי היתה פספוס הצתה בציל' 3.

עריכה אחרונה על ידי The Coolest
פורסם

אהלן חבר׳ה

אני חייב לכם עידכון.

כמו שאיציק אמר אכן מזרק מס׳ 4 הוא הקרוב לטיימינג, אז החלפתי את מזרק מס׳4 והתקלה נפתרה.

תודה רבה לכם

המשך שבוע טוב.

• תוכן חדש...