Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מחפש סופר מיני. חדשה בלבד.

כרגע מתמקד בקליאו 1.2 או איביזה am5.

יש אלטרנטיבות עדיפות בשוק?

חוות דעת על אחת מהן?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי מחכה למזדה 2 שצריכה להגיע.

בין הקליאו לסיאט הייתי לוקח את הרנו,יש לה שנת אחריות נוספת,אין היסטורית בעייתית של הגיר,זריזה,לי אישית הייתה נוחה,בפנים לדעתי הרבה יותר מעניינת מאשר הסיאט בזכות הצבעים,איבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שהיונדאי I20 מאוד הרשימה אותי באולם,בפנים ניראית מרשימה,מושבים אוחזים,מנוע וגיר לא זריזים כמו של סיאט והרנו אבל מוכחים כ אמינים.

מאחור היא מרווחת מהאיביזה,אבל הבעיה שלה חוסר איבזור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היונדאי עולה יותר מסיאט וקליאו ולא בצדק. היא פחות חזקה, פחות חסכונית, פחות מתקדמת, פחות מאובזרת מהקליאו, איזו סיבה הגיונית יש לבחור בה?

אם יש סבלנות אולי הייתי מחכה לפז'ו 208 אחרי מתיחת הפנים, מנוע 1.2 בשידוך לגיר אוטומטי 6 הילוכים של אייסין (גיר יפני).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני חושב שהמחיר שלה מוגזם,ב110 כבר יש את הקליאו סטיישן.

פורסם

אין שום היגיון לבחור בi20 הזאת, הריו מספקת אותה חבילה במחיר נמוך יותר עם גיר ומנוע אמינים, אם רוצים משהו פשוט (מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי מהפלמ"ח) אז יש גם את הסוזוקי סוויפט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לטעמי קליאו מציעה חבילה טובה, האיביזה מיושנת ונופלת מהקליאו באבזור, באחריות, מחירי הטיפולים גבוהים יותר, גם בבטיחות היא נופלת מהקליאו. בסעיף הביצועים לקליאו יתרון קל, ובנוסף הרכב רחב יותר ובסיס הגלגלים ארוך יותר.

פורסם

לדעתי בחרת בשתי המובילות בקטגוריה, ואין להן כרגע תחרות אמיתית. אני די בהלם שהI20 החדשה, עם התמחור המצחיק/עצוב שלה, בכלל עלתה כאן כאופציה (התמחור בשידוך לגיר-מנוע-אבזור אמור להפוך אותה מיידית ללא-רלוונטית למי שהוא לא בעל צי ליסינג).

מבין השתיים אני לא חושב שיש מנצחת ברורה, ולדעתי זה תלוי בהעדפות האישיות של הנהג. אם אני הייתי צריך לבחור לעצמי כנראה הייתי הולך על האיביזה בגלל הביצועים, אם הייתי בוחר לאשתי הייתי הולך על הקליאו בגלל האבזור והמראה. בכל מקרה win win situation.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אם אתה מתכוון לקליאו 1.2 טורבו כפולת מצמדים,המחיר שלה מתחיל מ105K שזה הבדל של 25K בינה לאיביזה AM5 וזה משמעותי והאיביזה התומאת מבחינת גימור היא הFR.אם אתה מתכוון ל1.2 אטמוספרי ידני אז המחירון הוא 78,900(די בטוח שרחוק מלהיות מחיר אחרון) וזה די קרוב לאיביזה שמבחינת יחידת הנעה פשוט בעולם אחר.

פורסם (נערך)

יש את הפורד פיאסטה, קיה ריאו וסיד, ופל קורסה ואני לא יודע אם כבר הגיעה לארץ הסקודה פאביה החדשה. גם יש האופל אדם הרובוטית ב92k אבל יש לה רק 3 דלתות והיא יותר קטנה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

לריו יש אותו מנוע וגיר מיושן כמו ליונדאי,אבל היתרון שלה מרווח גדול מאחור.

לפיאסטה יש גיר שעדיין לא ברמה של DSG.

סייד היא משפחתית ועולה באזור ה 130 אלף.

במה ה208 תציע תמורה שאין לאחרות?

פורסם
לדעתי בחרת בשתי המובילות בקטגוריה, ואין להן כרגע תחרות אמיתית. אני די בהלם שהI20 החדשה, עם התמחור המצחיק/עצוב שלה, בכלל עלתה כאן כאופציה (התמחור בשידוך לגיר-מנוע-אבזור אמור להפוך אותה מיידית ללא-רלוונטית למי שהוא לא בעל צי ליסינג).

מבין השתיים אני לא חושב שיש מנצחת ברורה, ולדעתי זה תלוי בהעדפות האישיות של הנהג. אם אני הייתי צריך לבחור לעצמי כנראה הייתי הולך על האיביזה בגלל הביצועים, אם הייתי בוחר לאשתי הייתי הולך על הקליאו בגלל האבזור והמראה. בכל מקרה win win situation.

תבדוק את עצמך שוב, לקליאו זמני תאוצה עדיפים ומומנט עדיף.

• תוכן חדש...