Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובנוסף אחריות קצרה יותר ובטיחות נחותה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משמעותית. הבאסה היחידה בתא הנוסעים של הקליאו זה ששמו על ההגה, בדיוק איפה שהאגודלים שלך נחים, שתי חתיכות פלסטיק מבריק וזול. מעצבן נורא, ודי מטומטם למען האמת, אבל זה ממש לא דיל ברייקר (בטח שלא לעומת האיביזה) ואני מניח שאפשר להתרגל לזה (או לתלוש אותו לאלף פאקינג עזאזל).

לא בכל צבע זה פלסטיק מבריק.

כשקנינו את הקליאו לאישתי, היא גם לא הייתה מוכנה לקבל את הפלסטיק האדום המבריק (לא רק על ההגה).

למזלי, היא בכל מקרה העדיפה את הרכב בצבע כסוף, כי טענה שהוא עדין ומשתלב יפה, ברמת גימור קולקשיין, עם המראות בצבע שחור פיאנו ועם פסי הקישוט השחורים והכסופים שקיימים ברמת גימור זו (היא גם לא רצתה את הפסים האלו באדום).

כך יצא, שגם בתוך הרכב הנגיעות הן בצבע כסוף (הגה, פתחי מזגן, ריפודים), ולדעתי זה לא מצועצע ודווקא מוסיף.

הפלסטיקים על ההגה בצבע כסוף מט ורק בחלק הפנימי, ככה שזה בכלל לא מעצבן ולא מפריע לאחיזה.

1.JPG

פורסם
Spire אל תשכח שאתה משווה את הקליאו הבכירה ביותר לאיביזה הזולה ביותר(עם מנועTSI) ולכן ההבדל הגדול.אם תיקח את הFR תראה שההבדלים מבחינת אבזור ונראות(גם בפנים וגם בחוץ עם החלון גג פנורמי ופנסי הלד)כמעט ולא קיימים,פשוט צריך לשלם יותר.

אני לא שוכח. השוותי בין מה שביקשו ממני להשוות.

לא בכל צבע זה פלסטיק מבריק.

כשקנינו את הקליאו לאישתי, היא גם לא הייתה מוכנה לקבל את הפלסטיק האדום המבריק (לא רק על ההגה).

למזלי, היא בכל מקרה העדיפה את הרכב בצבע כסוף, כי טענה שהוא עדין ומשתלב יפה, ברמת גימור קולקשיין, עם המראות בצבע שחור פיאנו ועם פסי הקישוט השחורים והכסופים שקיימים ברמת גימור זו (היא גם לא רצתה את הפסים האלו באדום).

כך יצא, שגם בתוך הרכב הנגיעות הן בצבע כסוף (הגה, פתחי מזגן, ריפודים), ולדעתי זה לא מצועצע ודווקא מוסיף.

הפלסטיקים על ההגה בצבע כסוף מט ורק בחלק הפנימי, ככה שזה בכלל לא מעצבן ולא מפריע לאחיזה.

לא דיברתי על מצועצע, גם לטעמי זה מוסיף וזה נחמד מאוד. גם באוטושלי לצורך העניין יש נגיעות בצבע שונה בכל מיני מקומות בתא הנוסעים וזה מגניב ממש. אני דיברתי נטו על זה שהפלסטיק הזה, שמסתבר שהוא לא תמיד מבריק (אבל זה לא הופך אותו לטוב), חלקלק ולא נעים לאחיזה, בכל אופן הרבה פחות נעים מהעור המאוד רך וכיפי שיש על שאר ההגה. הפלסטיק הזה הוא לא "רק על בחלק הפנימי" אלא הוא נמצא בדיוק איפה שאגודלים שלך צריכים להיות (אם אתה מחזיק את ההגה נכון - קרי 3-9) וזה הופך את האחיזה ללא נעימה. במיוחד במכוניות (באחת שנהגתי זה היה ובאחרת לא) שבהן הקצה של הפלסטיק הזה חתוך גס ואז הוא ממש חד אפילו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לריו יש אותו מנוע וגיר מיושן כמו ליונדאי,אבל היתרון שלה מרווח גדול מאחור.

לפיאסטה יש גיר שעדיין לא ברמה של DSG.

סייד היא משפחתית ועולה באזור ה 130 אלף.

במה ה208 תציע תמורה שאין לאחרות?

נוחות,התנהגות,איכות,תא נוסעים נעים,הנאה בנהיגה,עיצוב.

בלי ספק בכלל התמורה הטובה ביותר בסגמנט הזה.

פורסם
נוחות,התנהגות,איכות,תא נוסעים נעים,הנאה בנהיגה,עיצוב.

בלי ספק בכלל התמורה הטובה ביותר בסגמנט הזה.

נוחות אכן,מבחינת התנהגות כביש לא יצא לי לבדוק לעומק את ה208,לדעתי תא נוסעים של רנו הרבה יותר מעניין לעומת ה208 שניראה פשוט,אותו סיגנון מאפיין גם את ה308 לא אוהב את זה.

מבחינת עיצוב זה טעם אישי לכן גם פה הקליאו הסופר מיני היפה ביותר אבל זה לא מדד טעם אישי.

מבחינת איכות הם די דומות,חלק עליון בדש בורד נעים,למטה קשיחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קליאו נראית מצוין אבל היא לא נוחה באופן בולט שרק בגלל זה שווה לפסול אותה.

פיג'ו 208 עדיפה משמעותית. היא אולי המכונית הנוחה בקטגוריה, יש לא תא נוסעים עדיף, היא מהנה לנהיגה ומעל הכל איכותית הרבה יותר. תוך חודש-חודשיים היא גם תוצע עם מנוע 1.2 ל' טורבו ותיבה אוטומטית עם שישה הילוכים.

פורסם
ובנוסף אחריות קצרה יותר ובטיחות נחותה.

מסכים לגבי האחריות,אפשר קישור לעניין הבטיחות?ממה שראיתי גם הסיאט וגם הרנו עם 5 כוכבים במבחני הריסוק.

פות"ש אני ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן על הרנו וגם על האיביזה.לגבי המחיר אני בטוח שגם בסיאט וגם ברנו יש על מה לדבר והמחירים שמוצגים אינם סופיים(לא מדבר על הAM5 שפשוט אין ממה להוריד).לגבי האבזור,כמו שאמרתי,אני לא בטוח שקיימים הבדלים גדולים באבזור ובמחיר של הגרסאות הבכירות, אם בכלל.

פורסם

האיביזה נבחנה עם 6 כריות אוויר וקיבלה ציון של 5/5 כוכבים מתישהו כשהמבחנים היו שונים מהיום נמכרת בארץ לרוב עם 4 כריות אוויר, הקליאו נבחנה בתנאים מחמירים יותר וזכתה ל5/5 כוכבים ב2013.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...