Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תבדוק את עצמך שוב, לקליאו זמני תאוצה עדיפים ומומנט עדיף.

כבר הגיבו לזה מעליך:

אם אתה מתכוון לקליאו 1.2 טורבו כפולת מצמדים,המחיר שלה מתחיל מ105K שזה הבדל של 25K בינה לאיביזה AM5 וזה משמעותי והאיביזה התומאת מבחינת גימור היא הFR.אם אתה מתכוון ל1.2 אטמוספרי ידני אז המחירון הוא 78,900(די בטוח שרחוק מלהיות מחיר אחרון) וזה די קרוב לאיביזה שמבחינת יחידת הנעה פשוט בעולם אחר.

אני מדבר על הגרסאות הזולות, פות"ש על אילו גרסאות אתה מדבר...? האם ההנחה במקום או שאתה בכלל מתעניין בגרסאות היקרות?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הam5 עולה 80 במבצע.

הקליאו היא 1.2 טורבו בגרסתה היקרה יותר - עולה כ105

ההפרש הוא 25. בגלל מבצעים ושיקולים כאלו ואחרים בוא מצטמם לאיזור ה15-20.

פורסם

אם גירסת הCOLLECTION של הקליאו נמכרת עכשיו ב 105,היא משמעותית יותר מאובזרת לעומת הסיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

את ה-AM5 לא הייתי קונה. לא מספיק מוניטין האמינות הלוקה בחסר שלה (ואת העובדה שאתה מחתן את עצמך עם שירות הלקוחות המפורסם של היבואן), גם תא הנוסעים מרגיש כמו מיצובישי משנת 89. קשיח, ספארטני, אפור, עלוב ברמות אחרות. קח בחשבון גם שהיא מגיעה *בלי כלום* מבחינת אבזור. כלום כלום כלום. כל כתבות המבחן שאתה רואה שכותבים עליה - שים לב שיש שם עוד אבזור (מולטימדיה, ג'אנטים, ועוד כל מיני שיט) שמגיעים יחד לעלות של קרוב ל-10K ש"ח.

הקליאו עדיפה משמעותית ואם יש אפשרות להוסיף את ההפרש, הייתי קונה אותה בלי לחשוב פעמיים. לא יצא לי לנהוג על הדגם עם המנוע שאתה רוצה אבל כן נהגתי על הסטיישן עם אותו מנוע. תכלס, עובד סבבה לגמרי, הגיר הוא כפול מצמדים שגרתי לגמרי ועובד בדיוק כמו ה-DSG (קצת רועד וקופצני בזחילה אבל לא משהו קריטי). תא הנוסעים של הקליאו הוא המקום שבוא היא לוקחת את ההשוואה הזו בהליכה. היא משמעותית יותר איכותית, נעימה וכיפית לשהייה מאשר האיביזה שלעומתה הקליאו אשכרה מרגישה כמו אוטו חדש ולא כמו "איביזה דור-קודם-S".

אבל קח לך curve ball למערכת השיקולים - שברולט סוניק RS. פחות איכותית מהקליאו אבל לטעמי הרבה יותר פאנקית ומגניבה. הבעיה היא המחיר, שלפי המחירון עומד על 115K. קפוץ לאולם תצוגה לגשש ולראות אם יש על מה לדבר, אם יגיעו למחיר של הקליאו, אני מאמין שהסוניק תהיה אופציה יותר טובה.

that being said. אני במקומך מנסה לשכנע את מי שזה לא יהיה לחכות עוד כמה חודשים (אפילו לבחון אופציה של שכירת רכב לתקופה). צריכות להגיע ה-208 שאמרו כבר, קורסה חדשה (עוד חודש) ופאביה חדשה.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משמעותית. הבאסה היחידה בתא הנוסעים של הקליאו זה ששמו על ההגה, בדיוק איפה שהאגודלים שלך נחים, שתי חתיכות פלסטיק מבריק וזול. מעצבן נורא, ודי מטומטם למען האמת, אבל זה ממש לא דיל ברייקר (בטח שלא לעומת האיביזה) ואני מניח שאפשר להתרגל לזה (או לתלוש אותו לאלף פאקינג עזאזל).

פורסם

קליאו אולי לא איכותית כמו פולו אבל עדיפה על קשיחות של סיאט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אמור להיות מבצע "חבר" ברנו, לא? אם כן אז זה אמור לצמצם את הפער מול האיביזה ולהצדיק עוד יותר את הבחירה בקליאו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא חושב שיהיו הבדלים משמעותיים בין הקליאו לאיביזה. הקליאו בטח תסבול מצניחה חופשית כי היא רנו (למרות שלאחרונה דווקא נראה שיפור) והאיביזה תסבול מצניחה חופשית כי השוק מפוצץ בהן.

פורסם

Spire אל תשכח שאתה משווה את הקליאו הבכירה ביותר לאיביזה הזולה ביותר(עם מנועTSI) ולכן ההבדל הגדול.אם תיקח את הFR תראה שההבדלים מבחינת אבזור ונראות(גם בפנים וגם בחוץ עם החלון גג פנורמי ופנסי הלד)כמעט ולא קיימים,פשוט צריך לשלם יותר.

פורסם

אבל אז היא עולה 114 שקל,בשביל איביזה זה לא ריאלי כאשר הקליאו עולה 5 אלף פחות.

• תוכן חדש...