Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לחבר קרוב יש בקרוב טיסת עבודה לטנזניה. נאמר לו שהוא צריך לעשות חיסונים.

אם מישהו יכול לשתף מידע על כך [איך, כמה עולה וכדומה] אשמח.

אם יש סתם הערות על טנזניה, גם אשמח.

החבר חבר בקופת חולים מכבי.

סופ"ש נעים,

ניקו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שיגש למרפאת המטיילים הקרובה (לאחר קביעת תור טלפוני כמובן). שם יקבל גם יעוץ מרופא וגם את החיסונים.

למחיר אני מניח שאין משמעות כי מקום העבודה יחזיר לו ממילא.

פורסם

אני את כל החיסונים עשיתי במרפאת מטיילים בבית חולים מאיר,אני יודע שישנו החזר למי שבקופת חולים מכבי,

אתה הולך לרופא שאומר לך איזה חיסונים לעשות לפי האיזור שאתה מטייל וכמה דקות אחרי אתה עושה את החיסונים באותו מקום.

Vw Polo GTI

פורסם

אין לי מושג אילו חיסונים יש לעשות לפני היציאה לטנזניה, אבל לפני שנסעתי לתאילנד גם אני הלכתי להתחסן במרפאת מטיילים. שים לב שהחיסונים שם כרוכים בתשלום, ולמזלי האחות היתה מספיק ישרה כדי לספר לי אילו מהחיסונים שעלי לעשות באפשרותי לקבל חינם אין כסף בקופת החולים שלי...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הכי הכי חשוב - קדחת צהובה, בלי זה לא יכניסו אותו לטנזניה (אלא אם דברים השתנו מהפעם האחרונה שהייתי שם).

אני מעריך שזה הביקור הראשון שלו בטנזניה (אחרת היו לו כבר חיסונים), ולכן רצוי שהוא יהיה מוכן להלם ראשוני. אני מעריך שהוא נוחת בדאר א סלאם, שמצד אחד נראית כמו עזה דרום, ומצד שני האנשים שם סופר נחמדים, ובאופן כללי כשבאים עם ראש פתוח אפשר מאוד להנות שם (גם אם זו טיסת עבודה).

גם המנטליות העסקית שם מאוד שונה מזו שאנחנו רגילים אליה, אני מעריך שהוא יתקל בזה :-)

פורסם

משרד הבריאות.

שם יש להם רשימה מעודכנת של כל הארצות,

ורשימת חיסונים מומלצת לפי סדר עדיפות.

עם ההמלצות הללו אתה ניגש לקופת חולים שלך.

פורסם

תודה לכולם על העזרה.

הוא קבע תור באחד הסניפים של משרד הבריאות ליום ראשון. אמרו שיש ייעוץ רפואי ואחר כך חיסונים. הכל מסובסד ע"י העבודה כך שלא משנה באיזה קופה הוא.

מסתבר שחלק מהחיסונים כבר יש לו. חסר לו קדחת צהובה וצהבת A+B.

שנית תודה לממליצים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תודה לכולם על העזרה.

מסתבר שחלק מהחיסונים כבר יש לו. חסר לו קדחת צהובה

לא חסר לו קדחת צהובה ולא חסר לאף אחד,

חסר לו חיסון לקדחת צהובה

• תוכן חדש...