Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכוון לקנות פורד פוקוס סטיישן 2012.

כמה שאלות קטנות.

הבנתי שלגיר רובוטי כפול מצמד יש מושג שנחשב פתוח/סגור או עם/בלי שמן או משהו כזה (סלחו לי על חוסר הדיוק),

ניסו להסביר לי בצורה מפגרת קצת, אם אני נכנס לשלולית והגיר נרטב מלמטה בפתוח די אכלתי אותה באותו הרגע ובסגור הכל בסדר?

מישהו יכול להעיר את עיניי בעניין הזה?

ועוד שאלה האם מעבר לנפח מנוע 1.6/2.0 יש עוד איזשהו הבדל בין הרכבים?

קיבלתי הרושם (בהמשך לשאלה הראשונה) שבמנוע 1.6 הגיר פתוח ובמנוע 2.0 הגיר סגור?

או שסתם ניסו לדחוף לי את המנוע הגדול יותר (לא שאני מתנגד וכנראה שאותו ארכוש)?

תודה מראש לעונים

פורסם

אני ממליץ להתרחק.

7 בילויים בניר צבי בשנה וחצי בערך, בעקבות אותה בעיה בגיר, שהייתה סכנה בטיחותית אמתית. כל פעם מחדש קיבלנו הבטחה שהבעיה טופלה ב100% (כל פעם החליפו קלאצ'ים, וקופסת שמן).

בכל מקרה, אני ממש לא היחיד. ממליץ לך להציץ כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?500645-%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A0%D7%A4%D7%92%D7%A2%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

פורסם

אתה אולי מתכוון למצמד יבש ומצמד רטוב.

בפוקוס הוא יבש (בכל הגרסאות) במונדאו, S max וגלאקסי הוא רטוב ומפגין אמינות גבוהה יותר.

תעשה על הפוקוס בפורום, דובר עליה המון ויש אפילו שירשור לנפגעי פורד פוקוס.

פורסם

ישנם גם גירים ב 1.6 שהם תקינים, ויחד עם זאת זה לא מעיד על הכלל.

שוב, בשירשור ה"נפגעים" ישנם הרבה אנשים עם גרסת ה 2 ליטר שגם מתלוננים על בעיות.

פורסם

לא מתווכח עם מי שיש אצלו תקלה אבל לדעתי הרעש שמייצרים הוא מעבר לפרופורציה.

אצלי בישוב יש בערך 8 פוקוסים חלקם 1.6 חלקם 2. אף אחד מבעלי הרכב לא נתקל בתופעות שציינתם,אבל כולם שמעו על התופעה מחבר של חבר.

הפוקוס לא מושלמת אבל יש לה יתרונות.לדעתי החסרון העיקרי שלה הוא מרווח הפנים.

שוב הכל עם פרופורציה , בפורום ואג יש תקלות חמורות הרבה יותר (:

פורסם
בניגוד לנאמר לעייל ברשותי דגם עם מנוע 2000.אין בעיה בגיר...

ברשותי מנוע 2000 עם רעדות קשות בגיר. היה כבר קרוב ל10 פעמים במוסך עם החלפות של מכלולים רבים וכלום לא עוזר.

• תוכן חדש...