Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי טלוויזיית 55 אינץ' של סמסונג. נקנתה לפני מספר חודשים. מן הסתם FULL HD.

אני זוכר שהייתי מנגן סרטים בכל פורמט אפשרי ומעולם לא נתקלתי בבעיה. כולם באיכות גבוהה: 6 ג'יגה ומעלה לסרט.

כעת אני מנסה לנגן סרט בפורמט MKV. הסרט שוקל בערך 8 ג'יגה ובעת ניגון מופיעה לי שגיאה "הפורמט אינו נתמך כרגע".

השאלה הראשונה היא האם זה הגיוני שטלוויזיה בת חצי שנה לא מצליחה לקרוא פורמט כזה נפוץ לסרטים באיכות גבוהה?

השאלה השנייה היא מה יהיה הפתרון היעיל ביותר לצפיית הסרט? איך אפשר לשנות פורמט מבלי לאבד איכות? [רוב התוכנות שאני מכיר לא באמת ממירות קבצים בצורה מושלמת].

WTF סמסונג, WTF?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מדובר בטלוויזיה חכמה, נכון?

א) תבדוק אם אתה מצליח לנגן את הקובץ במשהו אחר - לדוגמא במחשב. אולי הקובץ עצמו פגום.

ב) הטלוויזיה בוודאות לא תומכת בMKV? נסה סרט אחר בפורמט MKV. אולי יש בעיה בקובץ הספציפי או ברזולוציה ספציפית (אי אפשר להתחייב לך שכל דבר מכל טורנט שכוח אל יתנגן). אולי מדובר בכלל ב4K שהטלוויזיה לא תומכת בה.

ג) תבדוק באתר היצרן, אולי יש עדכון גירסה או משהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שכחתי לציין, הטלוויזיה טיפשה. יש רק תלת-מימד.

קבצי MKV אחרים עובדים בטלוויזיה.

הקובץ הזה עבד במחשב עם VLC PLAYER, כי לפני שאני מעביר לדיסק און קי אני תמיד בודק, אבל עכשיו גם במחשב הוא לא עובד. אולי הייתה איזו בעיה בעת העברת הקובץ או משהו בסגנון?

בכל מקרה מחקתי את הקובץ, אנסה להוריד אחד אחר.

תודה ממזר ומרק. מעריך עזרתכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

h264 level editor

על רגל אחת ובתור אחד שסבל והפך את האינטרנט, מדובר בפרופיל שמע שהטליויזיה עושה איתו בעיות. בעזרת התוכנה תשנה את זה מ5.1 ל4 או 4.1 ותראה כמו קסם איך זה עובד.

אכן בעיה מעצבנת של סמסונג סבלתי מזה המון והפכתי את הרשת לפני מספר שנים.

פורסם
שכחתי לציין, הטלוויזיה טיפשה. יש רק תלת-מימד.

רק תלת מימד...

אני זוכר שהייתה לי טלוויזיה שחור לבן כשהייתי קטן, וגם בשביל שהיא תעבוד, היה צריך לדפוק בה חזק במיוחד.

בנימה רצינית יותר, מערכת קבצים בדיסק און קי היא לרוב fat32, שלא ממש תומכת בקבצים של יותר מ2 ג"ב, אולי זה מה שדפק את הקובץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT32 תומכת עד 4GB לקובץ, קובץ יותר גדול פשוט אי אפשר להעתיק, הוא ייתן הודעה שאין מקום מספיק, הוא לא ידפוק את הקובץ.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

פרמטתי לNTFS.

מה שכן, הקובץ החדש שירד [טורנט זהה] עובד במחשב ועובד בטלוויזיה. הדבר היחיד שקרה לשני הקבצים מהרגע שירדו ועד הצפייה זה העברה לדיסק און קי. כנראה שכן הייתה איזו בעיה בקובץ עצמו [בהעברה או בהורדה].

תודה לכל מי שתרם. אני מעריך את עזרתכם מאוד.

שיהיה סופ"ש נעים.

עריכה: סעמק, היום יום ראשון.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
שכחתי איזה יום היום

פורסם

תהנה מהסרט

• תוכן חדש...