Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בקיץ הקרוב אני מתכנן סוף סוף להגשים חלום ישן ולרכוש רכב חדש מהחברה.

אני מתלבט בין שני רכבי יונדאי I20 2015 או I30 2015

הדגם הראשון אמור להגיע לאולם תצוגה ב1 למרץ.

ביקרתי אתמול בסוכנות של יונדאי בחולון הנציג ניסה בתוקף לשכנע אותי שעבור משפחה 3 נפשות מספיקה הדגם החדש I20.

אני בספק עם הוא צודק.

האם יש לכם ניסיון עם הI30

האם היא אמינה ומה היא צריכת דלק האמיתית שלה?

ומה הוא מחירון הטיפולים ומחיר החלקים?

תודה מראש לכול העוזרים.

לגיל :lol::lol::-):-):-)

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

למשפחה בת 3 נפשות ה20 בהחלט תספיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברוב הרכבים יהיה צפוף במושב אחורי עם שני מבוגרים וילד במושב בטיחות .זה לא השיקול הנכון.שיקול זה רלוונטי במידה והרכב כזה יהיה נוכח באוטו פעמים רבות,i20 בכלל לא צריכה להיות על הפרק.באופן כללי לשאלתך,אלה רכבים מסגמנט שונה ומחיר שונה.היתה לי i30cw חדשה לשנה בערך ו30k ונהנתי ממנה מאוד.

פורסם

תודה על התשובה אגב התקציב הוא עד 105 אלף. אני אישית יותר אוהב יותר את i30 בגלל המפרט עשיר יותר וגם שהיא יותר מרווחת.

בכול מקרה אני מעוניין בדגם הידני. האם הרכב שקט על הכביש?

לגבי i30cw היא גדולה עבורי וחורגת מהתקציב.

ומה לגבי עלות החלקים והטיפולים?

פורסם

שלי הייתה רכב חברה ולכן לא אוכל להתייחס לעלויות טיפולים,אך הרכב מפגין אמינות באופן כללי,כמובן שזו נגזרת ישירות מאופן הטיפול בו.

פורסם

בשביל משפחה עם 3 נפשות תספיק גם אלטו. אנשים איבדו פרופורציות.

ה i20 החדשה היא רכב גדול ומרווח. אם רוצים אקסטרה מקום אחסון אפשר לקחת משפחתית קומפקטית כדוגמת ה i25, סיאט טולדו, סקודה ראפיד או קליאו סטיישן שלדעתי נותנת תמורה מעולה לכסף. i30 זה אוטו גדול למשפחה קטנה, מיותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

I30 זה לא רכב גדול, תא מטען קטן מ400 ליטר ומרווח פנים מספק. המשפחתיות הקטנות הן נחותות מבחינת איבזור, איכות, מנוע, גודל.

לפעמים צריך תא מטען גדול יותר לקניות/ קמפינג/ עגלת תינוק/ להעביר משהו גדול וכו'.

במידה ואתה קונה רכב חדש ה I30 לא מצדיקה את התוספת (והאמת הI20 לא מצדיקה את המחיר כחדשה אבל זה משהו אחר).

אם היה מדובר במשומשת אז היית יכול להתפשר על שנתון וללכת על ה I30.

ד"א, חשבת על אופציה של יד ראשונה, 0 ק"מ מליסינג?

פורסם

לאון מה נחות בi25 או בקליאו סטיישן? יש אבזור לא רע, יש בטיחות נורמלית, יש מנועים סבירים וצריכת דלק סבירה - מה עוד אתה רוצה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אז אני משלם 100-105 אלף ש"ח על רכב נורמלי, סביר ולא רע?

לא יודע לגבי הקליאו אבל בחיים לא הייתי רוכש i25 כרכב פרטי, רואים כמעט בכל מקום את החיסכון.

כפי שאמרתי, עדיף כבר לוותר על שנתון וללכת על משפחתית מלאה שנותנת איבזור מפנק, מנוע ותיבת הילוכים מתקדמים ובטיחות מעולה.

עכשיו תשים לב איך אתה תיארת תת משפחתית כפשרה אבל עדיין משלם מחיר מאוד גבוה, ואיך אני תיארתי משפחתית שבקניית השנתון הנכון אתה תקבל תמורה טובה לכסף.

פורסם

פות"ש, התמחור של יונדאי 2015 נע בין שערורייתי למעורר חלחלה. תריץ קצת בדיקות, תגלה שאתה מקבל מעט מאוד רכב יחסית לכסף שאתה משאיר בסוכנות. אם אתה 'חם' על יונדאי פשוט תרכוש רכב משנתון קודם עם 0 ק"מ, או מאיזה מישהו שקנה רכב ומוכר לאחר שנה... חבל על הכסף..

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נראה לי שבסוף אני יסגור על קרוסאוור 2015 רכב נחמד ביותר כמובן גרסה ידנית בלבד.

• תוכן חדש...