Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני מתחיל לעבוד בירושלים והולך להיות לי נסיעה של 50 ק"מ כל כיוון.

גר במרכז והעבודה בירושלים כך שמדובר בעליות לא פשוטות.

אני מחפש רכב קטן אבל שיעשה את הדרך הזאת בקלות , לא יאט ל60 בעליות ולא ייגמר תוך חצי שנה.

אשמח להצעות ... הטווח מחיר שלי הוא עד 50K וכמובן לא מדובר על חדש

פורסם

סוזוקי סוויפט 1,500 סמ"ק או מאזדה 2. יעלו בקלות לירושלים על 110 קמ"ש, לא שזה משנה. גם ככה כביש 1 פקוק 90% מהזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ישנה גם אפשרות לסוזוקי sx4 5 דלתות שנת 2009/2010 שנוחה יותר מהסוויפט לנסיעות ארוכות (אני 1.80 וממש לא נוח לי בסוויפט)

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כל אוטו תקין יתאים.

בזמנו עשיתי נסיעות כאלה על רנו טווינגו בת 10. אמנם לא טסתי, אבל בעבודת הילוכים נכונה אתה נשאר בקצב.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אני מתקשה קצת בעליות לירושלים. הרכב שלי חדש יחסית משנת 2011.

מנוע 1.5 75 כ״ס.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

נסעתי על פורד פיאסטה 1.2 , מודל 2011, נסע הרבה הרבה יותר מהר מ-60 - בוא נגיד שלא היתה לה כל בעיה להשאר כל הדרך על פס המהירות החוקית - גם בעליות קשות.

פורסם

כל סופר מיני שנכנסת בתקציב המוגדר תעשה את העבודה. יותר משנה הסתדרנו נהדר עם פונטו איבו (77 כ"ס+גיר רובוטי) בעליות של חיפה עם לא מעט ביקורים בירושלים בלי לעכב את התנועה.

בתקציב שלך תכנס בקלות סופר מיני ממוצא אירופאי משנת 2011 אולי אפילו 2012.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יצא לי לנהוג שם עם פולו 2012 1.4 DSG7, האוטו הסתדר לא רע בכלל עם העליות.

(הגיר היה מעביר בין 2 ל3 בדפיקה לפעמים, אבל זה כבר נושא אחר)

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

• תוכן חדש...