Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מובן לי EBAY.למה יש:ADD TO CART ובאחר:BUY IT NOW בשלישי: COMMIT TO BUY?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע קנייה מרוכזת, לקנות כמה דברים בעגלת קניות ולשלם במכה.

לא הבנתי את המדיניות הזאת שמוצר אחד הוא:

הוספה לסל קניות

השני:

קנה עכשיו

והשלישי:

התחייבות לקניה.

יש משהו לעשות בנידון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)

אפשר להוסיף מוצר לסל רק אם הוא מתומחר בדולרים USD.

למה? אין לי מושג.

If the price of the item is listed in a currency other than US dollars, you will not be able to add it to your eBay shopping cart. You will only be able to Buy It Now to purchase items listed in other currencies, so you'll need to check out and pay for each item separately.

עריכה: אוקיי, זה מסביר את זה:

http://www.ecommercebytes.com/C/blog/blog.pl?/pl/2014/1/1390183026.html

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

רק אם כבר קנית את המוצר תצטרך לפנות למוכר לביטול.

בעגלה יש אפשרות הסרה עם כפתור די ברור בצד ימין למטה, יש גם אפשרות "לשמור לאחר כך" במקרה שאתה רוצה לרכוש את כל המוצרים בעגלה מלבדו, אך עדיין מתכנן לקנות אותו במועד מאוחר יותר.

אבל באמת מציק העניין של מליון המטבעות באיביי. כשאני רוצה לקנות כמה דברים אני משתדל לרכוש ממוכרים עם מטבע אחד. לפעמים אין ברירה וזה שני מטבעות שונים, כשזה קורה, אני פשוט עושה סבב רכישות ללא התשלום, ואז משלם על הכל ביחד. זה לא נותן לשלם על הכל יחד, כל פעם על קבוצת מוצרים באותו המטבע.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא מזמן עשיתי עגלת קניות ממוכרים שונים, שילמתי באשראי ורוב המוצרים לא אושרו כי החיוב בוצע פר פריט/מוכר וחברת האשראי חסמה את כרטיס האשראי בגלל זה (הרבה חיובים באותו רגע) - הייתי צריך להתקשר אליהם כדי שיפתחו אותו שוב להמשך הקניות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הי חברים,

בהמשך שלרשור הזה שפתחתי בעניין אחר (אך העלתי שם שא' דומה לכאן שלדעתי התמסמסה בדרך) אני מבקש את עזרתכם כאן.

הסוגיה היא כזו,

יש מוכר באיבי (גרמני) שמוכר מס' מוצרים שאני רוצה לקנות ומתמחר ביורו!!. מעבר לכך, לכל מוצר נפרד, משוייכת עלות משלוח אינדיבידואלית וכן אפשרות הרכישה היחידה הינה BUY NOW.

בשיחה עם המוכר, הלה נתן לי עלות משלוח כוללת לסך המוצרים שאני רוצה לרכוש ממנו. ברם, ובשונה ממקרים בהם לא צוין מחיר משלוח אינדיבידואלי פר כל מוצר, שאז יכולתי לעשות COMMIT TO BUY לכל מוצר בנפרד והמוכר היה שולח חשבונית סופית, כאן ברגע שאני לוחץ קניה אני מועבר ישירות לצ'קאאוט ולתשלום בPAYPAL מבלי יכולת להשלים את הרכישה אך ללא תשלום.

יש משהו שאני מחמיץ? יש פיתרון לזה?

בן.

עריכה: אם אני נכנס לחנות שלו, אזי המחיר מופיע בדולרים אך עדיין לא מצאתי אפשרות לחבר הכל ביחד .

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

במקרים כאלה שקרו לי שילמתי למוכרים את מלוא הסכום והם זיכו אותי לאחר מכן על ההפרש בין ההצעה שלהם לסכום הכולל ששילמתי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
שילמתי למוכרים את מלוא הסכום והם זיכו אותי לאחר מכן על ההפרש

אוקי, אפשרי, לשאול את המוכר על אפשרות כזו?

אגב, הבעיה השניה היא שלא ניתן לאחד את כל המוצרים אלא צריך לרכוש אותם בBפרד, כל אחד (כולל המשלוח העצמאי), כלומר באיביי המרכזי יש רק אופציה ל-BUY NOW. יחד עם זאת, לאותו מוכר, באיבי הגרמני - יש גם ADD TO CART משום מה (למה?) אך הבעיה שהכל בגרמנית. - מה נכון לעשות כאן?

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
במקרים כאלה שקרו לי שילמתי למוכרים את מלוא הסכום והם זיכו אותי לאחר מכן על ההפרש בין ההצעה שלהם לסכום הכולל ששילמתי.

עידכון: זה מה שעשיתי בסוף ויצא סבבה (תודה).

בן.

נ.ב. באתר של איבי גרמניה, כנראה בגלל שהוא מותאם ליורו, ניתן היה להשתמש בעגלה אך זה לא עזר לי כי עדיין מחיר המשלוח היה מוצמד לכל מוצר בנפרד ונערם לבסוף לאחד גדול.

BENJ:

ROY:

פורסם

אני מפספס משהו... אם אתה רוצה לקנות את כל המוצרים שאספת לעגלה, מה זה משנה אם אתה משלם על הכל ביחד או כל דבר לחוד?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

שמחתי לעזור :)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...