Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לגבי דו גלגלי פעם ראשונה שאני שומע על זה.

בפולגז יש הרבה שרשורים בנושא גיוס אופנועים:

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=121376&highlight=%E2%E9%E5%F1

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=121154&highlight=%E2%E9%E5%F1

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=118350&highlight=%E2%E9%E5%F1

http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=115971&highlight=%E2%E9%E5%F1

עריכה: אפילו מצאתי צו גיוס לאופנוע - 12.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם
תהיה רגוע, לא מגייסים מכוניות פרטיות - לפחות מהניסיון שלי בבסיס לוגיסטיקה.

לצה"ל יש צי של משאיות עם שטח הטענה (מרצדס ישנות) למצב חירום שמתחזקים אותם באופן סדיר. טיפולים, התנעות, נסיעות מסביב לבסיס וכ'.

יש חשש בצבא מגיוס של רכבי אזרחים, מכיוון שאת עלות הנזק לרכב מס רכוש יצטרך לשלם אח"כ, ולכן יש העדפה ברורה של גיוס רכבי ליסינג והשכרה (למרות שעל פניו גם שם ישולם הנזק). הרכבים שכן יכולים להיות מגויסים הם משאיות, טנדרים, רכבי 4X4 וזה גם כאמור בעדיפות אחרונה אחרי מיצוי המלאי הצהל"י. לגבי דו גלגלי פעם ראשונה שאני שומע על זה.

אני יותר חושש לעתידו :lol:

IMG_20150125_123356.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
למה לעזאזל הצבא לא יכול לשכור רכבים??

הצבא יכול, ולרוב ככה עושה, בתרגילים ובחירום.

אבל כמה כבר טנדרים ראית בחברות השכרה? זה לא כמו מזדה 3 או מיצובישי לנסר, שרק להגיע ולקחת, טנדר עוד צריך לחפש, כי זה לא משהו שיש לו ביקוש גבוה, אז לא מחזיקים הרבה במלאי.

את הרכב שלי אין לי בעיה שיגייסו, ומצידי גם שיספוג פגיעה ישירה - ככה אקבל מחירון עליו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מוכן שייקחו את הסופר מיני שלי ושתהפוך ל4X4 רק בבקשה שלא יחזירו לי אותה.

תארו לכם את האויב רואה סופר מיני דוהרת לקראתו, אני באופן אישי זורק הכול ובורח, רק מתאבד ייקח אותה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

באמת נשמע לי הזוי שבשנת 2015 מגייסים רכבים עדיין. אבל אפשר להבין מאיפה זה מגיע, ואפילו זה קצת משמח שנראה כאילו מישהו מתכונן לקטסטרופה בצורה רצינית. כולנו הרי גדלים על ביטחון, גיבורים מתים, מלחמות צודקות וחיבה יתרה להמלכת גנרלים פורשים. אז לשים דרגות על הרכב הפרטי נשמע הגיוני. ובלאו הכי אנחנו משלמים מיסים שמושקעים בעיקר בפלדה ואבקת שריפה.

ובאופן אישי אני תורם הרבה מאות קילומטרים בשנה בנסיעה למילואים, באופן ישיר ובהסעת אחרים (צעירים) שאין להם רכב. ורבים בישוב שלי מתנדבים עם רכבם הפרטי לסיור, חילוץ וחיפוש נעדרים.

אז בעצם זה לא נורא. רק חבל שלא מבקשים יפה:?

פורסם

אלי, בשביל מה הצבא צריך רכבים 9 מקומות אם ממילא לא מגייסים חרדים?

לנו עושים סיור כתובות למלגזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בואו ניראה אחרי שיחזירו לך את הרכב אחרי שירות צבאי,וכולם יודעים מה עוברים הרכבים שם אם תדבר ככה.

תקרא מה שכתבתי בדיוק 3 הודעות מעליך, נקודה אחרונה.

הרכבים האלה עוברים שמאות לפני ואחרי, אתה לא תקבל בחזרה אוטו שעשו איתו מכוניות מתנגשות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חבר'ה מה אתם נלחצים? סיכוי קלוש שיקרה, אבל אם באמת נגיע למצב כזה שהצבא צריך את הרכב שלכם (50-200K ש"ח~) לא תיתנו אותו? ב3 שנים שאנחנו משרתים אנחנו נותנים יותר מזה ומוכנים גם לסכן את החיים, אז על ערימת הברזלים הזאת (אוי ואבוי לי להגדיר ככה רכב בCARSFORUM, בטוח אחטוף באן :lol:) נתקמצן?

כוסאומו הרכב, שיהיה להם לבריאות, כולה ערימת ברזלים (גם אם היא אהבת לבכם). מקסימום כמו שאמר m3x7r3m3, אם יהיה נזק אתם תקבלו עד השקל האחרון ומן הסתם שגם קצת יותר, כמו שפוגע קסאם בבית ומקבלים תיקון/עלויות תיקון.

סבא שלי סיפר לי שבאחת המלחמות, לא זוכר באיזה מלחמה, גייסו לו את הרכב (טנדר של פיז'ו) שהוא עבד איתו במשק שלו, והוא פחד שיהרסו לו את הטנדר אז בסוף גייסו את סבא שלי ביחד עם האוטו שלו :lol:. הוא אמר גם שאת כל הדלק הוא שילם מכיסו ולא קיבל שקל (או לירה?) החזר. אבל מה? המשפחה שלו נשארה בבית.

שלומי

פורסם

ת'שמע בקשר להחזר פגיעה בבית, המדינה יודעת לאכול את הראש, ולפי מבצעים שהיו בעבר לא תמיד מקבלים החזר מלא אם בכלל.

גם הרבה עסקים שנפגעו בצוק איתן לא קיבלו החזר ראוי - כאלה שבעל העסק גוייס למילואים.

סבא שלי באחת המלחמות גוייס לחצי שנה מילואים, היה בעל חנות פשט רגל בגלל זה והפך מעצמאי עשרות שנים לשכיר עד לפנסיה, שקל לא קיבל. המדינה אשכרה הפכה אותו לעני.

מה שאני אומר זה - תשכח מפיצוי סביר מהמדינה אבל יש ביטוח...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

חבר'ה, בתור מילואימניק קשיש שאחראי בין היתר על אחד מריכוזי החירום האלו, אין לכם מושג על מה אתם מדברים.

כרגע התרגילים נעשים בעיקר על רכבים מסוג מסוים כדי למנוע מאזרחים את הטרטור והעמידה בתור כמו גם דברים אחרים.

הרכבים עוברים שמאות ועוד בעזרת כלים מתקדמים.

שום דבר לא מבולגן והכל תחת שליטה.

ובואו נגיד דבר אחד. ביום שמדינת ישראל תצטרך את הרכבים האלו, זאת תהיה הדאגה האחרונה שלכם...

פורסם

הפיצויים והתיקונים הם לא באדיבות מס רכוש (כמו בתים שנפגעים מקסאמים וכו') אלא כחלק מתהליך החיול / שחרור של הרכב, ולכן אין את המצב שהיה פעם של "נתחשבן בעוד 30 שנה"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...