Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפעם האחרונה שגייסו לי רכב היה ב 91 בזמן מלחמת המפרץ וגם שם הוא לא זז.

עד כמה שהרכב חשוב לי אם הצבא זקוק לו שיקחו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רואים שכולם כאן צעירים - מלחמת יום כיפור גייסו רכבים, ועוד אין גייסו...

הסוסיתא 13/60 של השכן של סבא וסבתא שלי (מנוחתם עדן) גוייסה, וחזרה מכוסה בבוץ (בגלל הצורך בהסוואה) עם עוד כ-3000 ק"מ על מד המרחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה דברים:

* רכב שנע על הכביש ויש לו רישוי יכול להיות טכנית מגויס, מעשית רוב הרכבים לא מעניינים אפילו בחירום.

* יש כאלה שכן מעניינים ולכן אחת לתקופה שולחים לך טופס עדכון פרטים.

* מוניות נמצאות בקטגוריה הזו של רכב שניתן לגייס אותו.

* בפועל כנראה שלא יגייסו את הרכבים, לכל היותר לתרגילים וגם זה בד"כ לא.

* זו לא הלאמה של הרכב אלא שימוש בו, הבעלות נשארת על הבעלים המקוריים.

* הרכבים עוברים שמאות לפני השימוש שלהם כחלק מתהליך הקליטה, ושמאות לאחר הסיום כחלק מתהליך ההחזרה לבעלים, כל נזק מתוקן.

* אני יכול לפרט עוד הרבה נקודות אבל זה כבר מעבר למה שניתן בפורום פתוח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אפשר לחשוב שזה שנת 1950 ולמדינת ישראל אין כסף ואנחנו על סף כניעה למדינות אוייב. גועל נפש איך שהצבא מתנהל, ועוד יותר גועל נפש שהחוק בישראל מאפשר את זה.

(כמה שהעניין עם המכוניות נשמע הזוי כי לא רגילים לזה, תחשבו על ה3 שנים שחייבים לתת, שהרוב הגדול של מי שנותן אותם לא באמת עושה משהו נחוץ, ואם היו מעיפים את כל המיותרים האלה היה אפשר לשלם משכורת מכבדת למי שכן יש צורך בו)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה לכל המגיבים השפויים שהכניסו פרופורציה לשרשור ולמשמעות האמיתית ובפועל לעניין - "צו הגיוס לרכב" - בניגוד למעט ששכחו שהם לא גרים בשוויץ.

STIO בכלל נסחף עם הלקלקל את הפאביה שלו במקרה של גיוס ובכלל עם הלחבל ברכבים שלא ייקחו אותם. דווקא ממישהו צפוני הייתי מצפה לקצת יותר סבלנות או למעשה - לא תמיד חייבים להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

בואו ניראה אחרי שיחזירו לך את הרכב אחרי שירות צבאי,וכולם יודעים מה עוברים הרכבים שם אם תדבר ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדינת ישראל היא אחת מהמדינות המעטות בעולם שיש להן כוח עצום על האזרח שלהן שלא באמצעים של עריצות והטלת מורא. נושא השרשור הוא בהחלט בטוי לכך. STIO, הפאביה מגויסת ראשונה בגלל שהיא המכונית בה' הידיעה.. אבל אם תגיד לצבא שאין לך שעון חום, אולי תקבל פטור ;)

:idea:
פורסם

נגיד ואני בעל רכב שיש בו צורך וסירבתי לתת את הרכב שלי, מה אז?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אדם אשר לא מילא את חובתו מכוח החוק, מסר פרט כוזב, חיבל בציוד או גרע ממנו עובר עבירה פלילית.

בעת רגילה העונש הוא עד שמונה עשר חודשי מאסר. במידה ויש צו 8 לציוד, עד שלוש שנים.

פורסם
נגיד ואני בעל רכב שיש בו צורך וסירבתי לתת את הרכב שלי, מה אז?

תהיה רגוע, לא מגייסים מכוניות פרטיות - לפחות מהניסיון שלי בבסיס לוגיסטיקה.

לצה"ל יש צי של משאיות עם שטח הטענה (מרצדס ישנות) למצב חירום שמתחזקים אותם באופן סדיר. טיפולים, התנעות, נסיעות מסביב לבסיס וכ'.

יש חשש בצבא מגיוס של רכבי אזרחים, מכיוון שאת עלות הנזק לרכב מס רכוש יצטרך לשלם אח"כ, ולכן יש העדפה ברורה של גיוס רכבי ליסינג והשכרה (למרות שעל פניו גם שם ישולם הנזק). הרכבים שכן יכולים להיות מגויסים הם משאיות, טנדרים, רכבי 4X4 וזה גם כאמור בעדיפות אחרונה אחרי מיצוי המלאי הצהל"י. לגבי דו גלגלי פעם ראשונה שאני שומע על זה.

• תוכן חדש...