Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אתמול הגיע דואר רשום מדוד צהל. הצבא החליט לגייס את כל הטנדרים בחברה של אבי.

מיותר לציין את מערכון הגשש החיוור והפחד שנכנס באבא והפגיעה הכספית בטנדרים ובחברה. כל הטנדרים שמורים ומלוקקים ועובדים כל יום באופן שוטף. איך ניתן לברוח מזה ולמה לעזאזל הצבא לא יכול לשכור רכבים??

תמיר.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרגע. אף אחד לא בא מחר בבוקר לקחת לך את האוטו, גם אם המפתחות בפנים. זה חלק ממוכנות למלחמה, לכל היותר יקראו לכם לתרגיל פעם בשלוש שנים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חשבתי שהדבר הזה כבר נעלם מזמן. פעם כשהצבא היה במצוקה הוא היה מלאים את הטנדרים לפי הגחמות של המפקדים. לא ידעתי שזה ממשיך גם היום עם כל התקציבים האדירים ששופכים על הצבא..

מפחיד להחזיק טנדר במדינה הזו.

פורסם

חלק מהמשאיות והרכבים המסחריים רשום בצה"ל כחלק ממערך החרום. במשאיות כבדות כבר מגייסים את הרכב עם הנהג כך שהוא לא מפסיד כסף כי כל חברה מתבקשת להצהיר כמה רכבים היא יכולה לתת בעת מלחמה מבלי לפגוע בפעילות הליבה וכן רכבים העובדים בשרותים חיוניים כמו אספקת מזון וכו', לא מגוייסים כלל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
חשבתי שהדבר הזה כבר נעלם מזמן. פעם כשהצבא היה במצוקה הוא היה מלאים את הטנדרים לפי הגחמות של המפקדים. לא ידעתי שזה ממשיך גם היום עם כל התקציבים האדירים ששופכים על הצבא..

מפחיד להחזיק טנדר במדינה הזו.

לא רק טנדרים.

יש אופנועים שבעליהם קיבלו זימון להתייצבות וגיוס הכלי.

ולא תגיד שמדובר על אופנועי דו"ש כבד כמו BMW1200GS אלא אפילו על אופנועי ספורט קטנים כמו CBR250.

הזוי.

פורסם

במסגרת תפקידי במילואים, אני אמור לעשות שימוש ברכבים מגוייסים. מיותר לציין שמעולם לא ראיתי אחד פיזית לא בתרגילים בהם היו אמורים להיות רכבים כאלה וגם לא במלחמת לבנון השנייה שם היה צורך נואש ברכבי מנהלה. צה"ל משחרר אותם במשורה ולרוב הם לא מגיעים לחזית.

צריך לזכור שהצד השני הוא שמשרד הבטחון ירכוש עשרות רבות של טנדרים ומשאיות שפשוט יעמדו ויחכו ליום פקודה (שכנראה לא יגיע כי לא יהיה תקציב לתדלק אותם).

אני לא יודע אם זה עוזר, אבל בתרגילים אני מתנייד ברכב שכור ואני וכל מי שאני פוגש במסגרות אלה מתייחס לרכבים בצורה ראויה ושומרים עליהם. אני מקווה שכך ינהג כל אחד שמקבל רכוש של אדם אחר לשימושו למרות שאני בטוח שישנם אלו שנוהגים אחרת.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

פעם ראשונה שומע על הדבר הזה.

מה יוצא לבעל המשאית\טנדר מהגיוס הזה?

חוץ מזה שהוא מקבל בטח את הרכב מלא בלכלוך...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כנראה זה יותר לימי סערת שלגים מאשר מלחמות.

איך יוצאים מזה? מקלקלים את הטנדרים. מנוע מתחמם, אין שמן במנוע, נקרעה רצועת טיימינג... אפשר להקפיא רישיון רכב. אבל לא הייתי עושה זאת לצי רכבים של חברה בע"מ (בכל זאת מדובר על צבא ההגנה לישראל), אבל אם היו מגייסים את הרכב הפרטי שלי הוא היה מתקלקל מהר מאוד. שיגייסו אותי אבל שיעזבו את הרכב שלי בשקט.

פורסם

בלבנון ועמוד ענן גייסו בעיקר את אוטובוסי התח"צ ומוניות לניוד כח אדם. זה גם לא ממש לקיחה, אלא פשוט הסכם שיש לצבא עם החברות הנ"ל.

יש לצה"ל מספיק כלים להתמודד עם מלחמה בחזית אחת וייתכן כי יותר. אני משער שזה רק כוננות/הכנה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...