Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלבנון ועמוד ענן גייסו בעיקר את אוטובוסי התח"צ ומוניות לניוד כח אדם. זה גם לא ממש לקיחה, אלא פשוט הסכם שיש לצבא עם החברות הנ"ל.

יש לצה"ל מספיק כלים להתמודד עם מלחמה בחזית אחת וייתכן כי יותר. אני משער שזה רק כוננות/הכנה.

בשלום הגליל הביאו לנו כלי רכב אזרחיים, ולצערי אפילו שהתייחסו אליהם יפה עדיין לראות רכב אזרחי שמחוררים אותו כדי לשים לו ב"א זה עדיין כואב.

קובי

:-)

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בית אנטנה.

אגב, לכל מי שמוטרד - רכבים פרטיים לא מגייסים, מגייסים טנדרים, מסחריות, ג'יפים 4X4, משאיות, אוטובוסים וציוד צמ"ה.

אגב, הנוהל הזה קיים לא רק בישראל, בישראל יש פשוט סיכוי גבוה יותר שבאמת יגייסו את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בשלום הגליל הביאו לנו כלי רכב אזרחיים, ולצערי אפילו שהתייחסו אליהם יפה עדיין לראות רכב אזרחי שמחוררים אותו כדי לשים לו ב"א זה עדיין כואב.

אני עוד לא הייתי בתכנון דאז :)

אני מניח שפעם צה"ל היה פחות מפותח, והחשש מלקיחת הרכב הפרטי היה ריאלי, על פי הדוגמה שציינת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במלחמת המפרץ אבא שלי גוייס עם הטרנזיט שאז הייתה לו. אבל זו לא הייתה הפתעה והוא היה מסיע את צוות הכימאים שרצו לאתר הנפילה בכדי לזהות אם זה כימי/ביולוגי/סדאמי

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
בית אנטנה.

אגב, לכל מי שמוטרד - רכבים פרטיים לא מגייסים, מגייסים טנדרים, מסחריות, ג'יפים 4X4, משאיות, אוטובוסים וציוד צמ"ה.

אגב, הנוהל הזה קיים לא רק בישראל, בישראל יש פשוט סיכוי גבוה יותר שבאמת יגייסו את הרכב.

ועכשיו בתור תקשובניק נשאלת השאלה - למה רכב פרטי צריך ב"א? שמו מכלול או VRC בבגאז'? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אולי כדי להפוך אותו לרכב סיור או חפ"ק.

אמצעי תקשורת חדישים זה טוב ויפה, אבל היתרון של מכלול או VRC זה שהם לא דורשים תשתיות, אם כי אפשר להשתמש ב624, שהרבה יותר קומפקטי ולא דורש התקנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך לא צריכים תשתיות? אתה צריך כבל מתח שירוץ למקבע של המכשיר וזה 24V, אז צריך ממיר מתח או משהו. זה נשמע פרויקט רציני לרכב סטנדרטי.

624 וב"א? שילוב מטומטם אבל אפשרי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ל624 לא צריך ב"א.

ותשתיות הכוונה להקמת תשתיות תקשורת בשטח. מכשירי רדיו פשוטים לא צריכים את זה, בניגוד לטלפונים שמצריכים תחנות בסיס עם אנטנות ותמסורות.

ברכב צריך לשים ממיר מ12 ל24V ומקבע למכשיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה יכול להיות משעשע ביותר לראות מילואימניקים מסיירים באיזה רכב פרחות כמו ניסאן מוראנו בוורוד מטאלי עם ג'אנטים כרום 20 אינץ'.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ועכשיו בתור תקשובניק נשאלת השאלה - למה רכב פרטי צריך ב"א? שמו מכלול או VRC בבגאז'? :roll:

בטרנספורטרים שקיבלנו האזרחיים שמו ממיר מ 12 ל 24V ושמו מכשירי VRC שיהיה קשר לצוות שנסע בלבנון.

קובי

:-)

פורסם

היום לא ישתמשו ברכבים לצרכים כאלה של קשר, יש לצבא אלטרנטיבות טובות בהרבה וייעודיות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
רק שהטווח שתקבל עם 624 ללא ב״א וגם עם ב״א לצורך העניין נמוך מהטווח שתקבל ממכלול/93/vrc...

עם מגבר אתה תקבל טווח די דומה למכלול/93, למזלי הרב הוציאו את רוב הVRC המחורבנים מהצבא. מכשיר כבד שאף פעם לא עובד.

• תוכן חדש...