Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

את הרכב שלי קניתי עם גאנטים ברזל 15 והיום קניתי גאנטים 16 עם צמיגים 215/45 של קונטיננטל והרכבתי על האוטו. המידה כמובן היא לפי המידה שמתאימה לרכב על פי אוטודאטה.

עכשיו נשאלת השאלה מהו התהליך המדוייק אותו אני צריך לעשות על מנת לאשר את הגאנט ברשיון?

דיברתי עם משרד התחבורה ואמרו לי שקודם צריך להוציא אישור התקנה ממכון הרישוי, ולאחר מכן להגיע איתו למשרד הרישוי ושם לרשום את זה ברשיון.

מצד שני מקריאה פה הבנתי שפשוט צריך להופיע במכון רישוי ושם מאשרים הכל, מישהו יכול לשפוך אור בנושא ולהבהיר בדיוק את התהליך ואם אפשר גם לציין עלויות של כל דבר זה יהיה מצויין.

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

היה מודע לכך רק שאם הגלגל בולט יתר על המידה החוצה מקו הכנף או שהצמיג מתוח מדי על החישוק, ישנה אפשרות שלא תקבל לכך אישור, גם אם מידת הצמיג מופיעה באוטודאטה.

פורסם

הגאנטים והצמיגים הם מקוריים של סיאט איביזה כלומר ירדו מסיאט איביזה 2014, במצב כזה יש סיבה שלא יאשרו בגלל צמיג מתוח או משהו בסגנון?

פורסם

אם כך, כנראה שהכל תקין.

הסיבה היחידה כעת יכולה להיות צמיגים עם קוד מהירות ועומס לא מתאימים. אאל"ט צריך להיות 86H או 86V (למרות שבהוראת הרישום הרלוונטית אני רואה שמופיע גם 86T עבור ה-1.4 הרגילה).

פורסם

הקוד מהירות אכן לא תואם אבל רשום בהוראת רישום שקוד מהירות ועומס גבוהה יותר קביל, האם כך הדבר? הקוד מהירות הוא 90v כמדומני, האם יעבור?

פורסם

זה כבר תלוי בבוחן אני מניח. לא רואה סיבה ממשית שלא לעשות כן (כלומר ללכת פשוט לפי אוטודאטה).

אתה יכול לבקש תגובתו של עמית (kompy) שהינו בוחן רישוי בעצמו, ועכשיו אני שם לב שכבר עזר לך בשרשור שינוי המידות.

פורסם

נכון אמת הוא זה שהכווין אותי למידה המדוייקת שאני יכול לעלות אליה, בכל אופן אני יקפוץ יום שישי למכון טסטים ושם אבקש שישנו את זה וגם שישאירו את הקוד מהירות הקודם, בכל אופן תודה רבה טום ואעדכן אחרי שאבצע את התהליך אולי זה יעזור בעתיד למי שיתקל באותה פרצדורה

• תוכן חדש...