Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

208GTI היא החלום, אבל אין יד 2 וחדש עולה 160. עוד שנתיים נקנה אחת כשלאנשים תיגמר האחריות.

אני כרגע הולך לבדוק את האבארט, ואם היא לא מוצלחת אתקדם לכיוון של מיני (אידיאלית טורבו) או מיטו ברמת גימור גבוהה.

פורסם
208GTI היא החלום, אבל אין יד 2 וחדש עולה 160. עוד שנתיים נקנה אחת כשלאנשים תיגמר האחריות.

אני כרגע הולך לבדוק את האבארט, ואם היא לא מוצלחת אתקדם לכיוון של מיני (אידיאלית טורבו) או מיטו ברמת גימור גבוהה.

עכשיו היא בהנחה, 144900 , אולי תחלק לתשלומים ותגשים את החלום.:wink:

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

מעבר לעובדה שגם ב90K אני עושה פה כמה תשלומים יפים, יש לי בעיה מאוד קשה עם לקנות רכב יד ראשונה. חינוך מהבית אומר לי שזאת טעות. כי ברגע שיצאתי עם האוטו מהסוכנות כבר איבדתי 10 אלף שקל. לפחות ביד 2 אני מאבד פחות.

אבל אם באמת באמת לא תהיה שום אופציה אחרת אולי אני אשקול את הנושא.

פורסם

בדוק לגבי קליאו ספורט דור3

בתקציב שלך, ותתן לך חוויה הרבה יותר כיפית מסתם משפחתית חזקה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אז הלכתי לראות רכבים היום, את האברט' ושתי מיטו והרשמים הם כדלקמן.

פתחנו את הבוקר בתל אביב עם האברט המפורסמת מהלוח, אוטו שאני אישית העדפתי על המיטו מבחינת מראה וגודל. נכנסנו לעשות סיבוב, לקח לי כמה רגעים לצאת ממוד "אני נוסע בפיקנטו" למוד "למכונית הזאת יש 160 כוח סוס", מלחיץ למדי ולא רגיל.

בנסיעה הבנתי את התלונות על הגה חשמלי שלא מרגיש יותר מדי, מזכיר מאוד את ההגה של הפונטו הרגילה.

כוח היה, לפחות מספיק כוח בשבילי, שומעים את הטורבו נכנס לפעולה ומרגישים את השינוי במעבר ממוד נהיגה רגילה לנהיגה ספורטיבית.

הבולמים היו קשים, כל אבן בכביש מורגשת, אבל זה משהו שמצופה מרכב ספורטיבי שכזה, ובאמת שזאת הייתה אחת התלונות עליו.

ישבתי גם במושב האחורי, שלמרות שהוא לא מושב המלך, הוא מספיק מכובד בשביל לשים בו גם שני אנשים מבוגרים (אולי בטיפה צפיפות).

אחד הדברים המאכזבים יותר היה הגיר של הרכב, הרבה מאבק כדי להכניס להילוך. וכאן נכנסת שאלה שרציתי לשאול אתכם: הגיר פה מאוד הזכיר לי את הגיר של הגרנדה פונטו ששקלתי לקנות כשלא היה לי כסף, נסעתי על אחת שעברה התעללות, והוא היה מאוד דומה, קצת חורק ודורש מאמץ. לעומתו, נסעתי על פונטו אחרת, שמורה יותר שבה הגיר היה חלק ונעים ונכנס ויצא מהילוכים בקלות.

השאלה הנשאלת היא מה מהדברים היא ההתנהגות ההגיונית של הרכב? האם אפשר לתקן את הגיר של האברט כך שתרגיש יותר קלה? והאם הגיר שלה זהה לגיר של המיטו? כי כשנסעתי עליהן המיטו הייתה יותר נעימה בהילוכים.

סיימנו עם האברט וכשאני חשבתי שזהו, סגרנו, זה אוטו מעולה במחיר מעולה. אבא שלי אמר, למה שלא ננסה גם את אחת המיטו שבאיזור?

אז הלכתי לחיפוש שלי ביד 2, חיפשתי רק דגמים ידניים עם גימור distinctive, ואחרי כמה מוכרים שלא ענו (סה"כ היה שבת בשעות הבוקר), הלכנו ונסענו לראות מיטו שהייתה באיזור.

הגענו, ראינו את האוטו, שחור, שמור להדהים, וחוץ מהגשם שליכלך אותו מבחוץ נראה מדהים. (חוץ מהדשבורד שצבוע בצבע קרבון סגול, אפשר להחליף את זה?).

עשינו סיבוב קצר עם הבחור והרגשתי קצת בביזארו לנד, כי למרות שפה בשרשור שמעתי לא מעט דברים רעים על המיטו, חלקם לא היו נכונים בעליל ורובם היו משותפים גם לפונטו והורגשו פחות במיטו.

כן, האוטו לא לוקח באמפרים בעדינות, אבל הפונטו הייתה הרבה יותר נוראית בנושא. כן, ההגה שלה לא מאוד מתקשר, אבל לא בצורה יותר גרועה מהפונטו. מה שהיא כן הייתה, היא הרגישה הרבה יותר נעימה לנסיעה מאשר הפונטו. שדי הפתיע אותי.

ולמי שאמר לי שהאוטו צפוף, אתה כנראה אדם ענקי, כי לי לא היה חסר מקום באוטו.

אז כדי לבדוק את הנושא לעומק נסענו לפגוש עוד מיטו אחת לנסיעה קצת יותר ארוכה ובאמת ראיתי, שיכול להיות שיש לה קצת פחות כוח, אבל היא הייתה הרבה פחות מאיימת ומלחיצה מאשר הפונטו. אז בצער רב ובאושר אחר אני מפנה את הכיוון שלי לכיוון הלחפש מיטו איכותית ושמורה, ואם לא הדשבורד הסגול של המיטו הראשונה שראיתי היא הייתה יכולה להיות היא.

פורסם

אין סיבה שהגיר בפונטו יהיה קשה לתפעול. יכול להיות תוצאה של תפעול קצת לא עדין או בלאי. במצבו הטבעי הגיר מאוד נוח ומדויק. אגב זה אותו מנגנון בדיוק בבראבו וגם שם (שעליה יש לי יותר קילומטרז') עובד חלק ומדויק. בכל מקרה, זה עניין שדי קל לתקן. תקלות מסוג זה, כדאי לך לקבל הערכה במוסך מתמחה ולנסות להחשיב במחיר רכישה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

וואו, ברוך הבא למשפחה!

תתחדש ותהנה. (ותצלם אותה יפה לפורום, כן?)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...