Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז עשיתי ביום שבת ווקס לרכב וכבר הוא התמלא באבק, ויש לי כמה שאלות:

1.עדיף לנקות את הרכב בצורה הרגילה(שתי דליי מים, שמפו סיטרוס של CG) או אם ONR? כי אני ידוע שכשאני שוטף את הרכב יורדת שכבה של ווקס (תקנו אותי אם אני טועה)

2.אחרי הניקוי אני יכול לשים OPT ID?

3. אני יכול לשים ווקס על חלונות הרכב? (הווקס הוא Dodo Juice Purple Haze)

4. אחרי ששמתי את הווקס והוצאתי אותי עם מגבת מייקרובופית של CG ניסיתי לכבס אותה אבל אני ממש מתקשה בלהוציא את הווקס מהמגבת, אני מכבס ידני משרה איזה 5 דק' בטכסטיל שוטף ומייבש. בנוסף גם עם המגבות הרגילות אני מתקשה להוציא את הלכלוך ואת הכתמים השחורים, רציתי לדעת אם זה בסדר שיש כתמים שחורים על המגבת. למישהו יש עצות?

5.איך לנקות כפפת צמר? אני אישית הייתי שם טיפה סיטרוס בכיור ועל הכפפה, נותן לה להשרות לאיזה רבע שעה מנקה ומייבש.

תודה לעוזרים:)

עריכה אחרונה על ידי Yossi_5
פורסם (נערך)

1. איך שנוח לך, תצמד לדילול הרשמי של היצרנים ויהיה בסדר, הווקס הנ"ל לא ידוע ביכולות מרשימות של עמידות גם ככה.

2. אם התכוונת qd, כן יכול.

3. לא מומלץ בעליל, ווקס לא נועד למריחה על חלונות.

4+5. אולי פעם חמישית השבוע :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?550906-%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A1-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9&p=4580162&viewfull=1#post4580162

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

1. הווקס יעמוד איזה 3-4 שטיפות אם לא תתעלל בו (לא תשים יותר מידי מהסיטרוס). וגם עם הONR הוא לא יחזיק הרבה יותר מזה.

2. אני חושב שהכוונה לאינסטנט דיטיילר או משהו כזה? כן.

3. לא. במיוחד לא את הוקס הזה.

4. לי זה נשמע כאילו שמת יותר מידי וקס. דבר ראשון- לא ממש תצליח להוציא את הוקס מהמגבת, מעכשו שים אותה בצד רק לוקסים. לי מגבת הוקס מחזיקה 5-6 יישומים עד שהיא כבר לא טובה לשימוש. אני בפעם האחרונה שטפתי עם APC ומים חמים, זה עזר חלקית מאוד, נתן לי עוד כמה שימושים אבל אני לא חושב שזה יחזיק להרבה זמן. הטכסטיל לא יזיז לוקס בכלל.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...