Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לאסף שהקדיש מזמנו להחלפת תפוחים לגטס שלי ועשה עבודה מקצועית כתמיד!

מעט תמונות של הביצוע:

IMG_20160217_173934.jpgIMG_20160217_174119.jpgIMG_20160217_174207.jpgIMG_20160217_174208.jpgIMG_20160217_174250.jpgIMG_20160217_180324.jpg

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 741
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

רוצה להגיד שאפו לאסף התותח שביצע היום החלפה מקצועית עם עוד חבר פורום (tironi, נעים להכיר!) של פילטר הדלק (שאף פעם לא הוחלף)+נוזל בלמים ביונדאי i30cw שלי שעברה 86K ק"מ. החלפת נוזל הבלמים התבצעה עם משאבה מהניפלים של כל גלגל, וגם ממיכל העודפים, ממש לפי הספר.

שרשור עם תמונות יועלה בפורום הטכני.

אסף, באמת שנגמרו לי המילים :)

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אני רוצה להגיד תודה ענקית לאסף .דיברתי איתו בתחילת השבוע מה לקנות הבן אדם זמין יותר ממוקד המשטרה .אדם חייכן שתמיד עונה במקצועיות ציוד שלא היה מבייש מוסך מרכזי .היום טיפל לי בפורד פוקוס טיפול 10 אלף שכולל החלפת שמנים פלגים מילוי נוזל קירור ואפילו נוזל מגבים שהמנורה דלקה כבר חצי שנה כי בפורד נשארה להם מנורה רזרבה בתיכנון אז הם הכניסו את זה לגובה כמות נוזל במיכל מגבים .שומר על סביבה נקיה אוסף את השמן הישן במיכל למיחזור . אני מודה שנדיר למצוא אנשים כאלה שמוכנים לבוא לעזור לאחרים ללא תמורה כספית על חשבון הזמן הפנוי שלהם .אז באמת אלף תודות במיוחד בזמנים כאלה שאנשים בקושי שורדים אז זה מקבל פי אלף יותר משקל .

פורסם

אני רוצה להודות לרועי שהתפנה בהתראה קצרה לעזור לי בפתיחת פילטר שמן עקשן. אצלו הפילטר נפתח בשניה ועל הדרך החלפנו שמן :)

תודה!

פורסם

תודה לאסף שהחליף לי נוזל בלמים וציפה לי את הקרטר שמן מחדש

אין על הבן אדם האלוף הזה, בחישוב קל הכנופיה חסכה לחברי הפורום הוצאות של מאות אלפי שקלים בשנה וחצי האחרונות, כל הכבוד על היוזמה !

פורסם

רושם על מנת להודות לאסף ורועי, היו מוכנים להרחיק ולהגיע עד הצפון על מנת לבצע טיפול ברכב וייעצו ברכישת חלפים מתאימים.

לבסוף משיקוליים אישיים הטיפול בוצע לבד, אך הנכונות שלהם לסייע אומרת הכל.

ללא כל ספק אשמח להעזר בהם בעתיד.

פורסם (נערך)

ולי אין מילים להודות (שוב...) לאסף על ישור קו רציני ביותר שעשה לי ליונדאי גטס שקניתי.

נתחיל בזה שאסף לקח לי את הרכב בעצמו ועוד קיבלתי ממנו טרמפ הביתה !

והשקיע ברכב כאילו היה שלו!

אז מה היה לנו ?

1. שמן מנוע + פילטר

2. רפידות ברקסים

3. פילטר דלק

4. נוזל קרור

5. נוזל בלמים

6. ביטול קודנית

7. שמן גיר

ובנוסף בדק את מצב הטיימינג ורצועת מנוע והחליט שלא צריך בשלב הזה להחליף אותה.

לפני הטיפול הרכב לא נתקע על הילוך שלישי והקפיץ טורים, ועכשיו תענוג לנסוע בו

לסיכום גם קילבתי פירוט מפורט מה נעשה, על מה להזדכות ומה לשמור לפעם הבאה.

אני בטוח שלשמור על היסטוריית הטיפולים באישור הכנופיה מעלה את ערך הרכב! (במכירה של הרכב הקודם שלי זה הוכיח את עצמו).

וכרגיל ... הכל ללא תמורה בשום צורה שהיא ...

תודה רבה ! באמת שאין עלייך !!

יונדאי.jpg

עריכה אחרונה על ידי jaguarr
פורסם

בעניין שמן הגיר (גיר אוטומטי) , מסתבר שלא הוחלף מעולם, ולכן ההילוך הרביעי לא נכנס,כשהגעתי ל 100 קמ״ש כבר הייתי על טורים 4, השמן שיצא היה שחור משחור, וההחלפה החלקית (3 ליטר) סידרה את העניים ועכשיו ההילוך נכנס בזמן ו 100 קמ״ש מניבים טורים של 2700, תענוג!

פורסם
ולי אין מילים להודות (שוב...) לאסף על ישור קו רציני ביותר שעשה לי ליונדאי גטס שקניתי.

נתחיל בזה שאסף לקח לי את הרכב בעצמו ועוד קיבלתי ממנו טרמפ הביתה !

והשקיע ברכב כאילו היה שלו!

אז מה היה לנו ?

1. שמן מנוע + פילטר

2. רפידות ברקסים

3. פילטר דלק

4. נוזל קרור

5. נוזל בלמים

6. ביטול קודנית

7. שמן גיר

ובנוסף בדק את מצב הטיימינג ורצועת מנוע והחליט שלא צריך בשלב הזה להחליף אותה.

לפני הטיפול הרכב לא נתקע על הילוך שלישי והקפיץ טורים, ועכשיו תענוג לנסוע בו

לסיכום גם קילבתי פירוט מפורט מה נעשה, על מה להזדכות ומה לשמור לפעם הבאה.

אני בטוח שלשמור על היסטוריית הטיפולים באישור הכנופיה מעלה את ערך הרכב! (במכירה של הרכב הקודם שלי זה הוכיח את עצמו).

וכרגיל ... הכל ללא תמורה בשום צורה שהיא ...

תודה רבה ! באמת שאין עלייך !!

גטס glf fun ;)

פורסם

אז אחרי הרבה זמן שתכננו, אני ואסף נפגשנו לפני יומיים לטיפול קטן לגטס שלי.

הטיפול כלל החלפת שמן ומסנן שמן מקורי.

אסף עבד ביסודיות ובניקיון מופתי - דאג לפתוח ולסגור הכל בהקפדה.

גם כששיגעתי אותו עם שאלות הוא מוכן לענות על הכל, בחיוך ובשמחה.

אסף הוסיף לעשות ולבדוק את הרכב מסביב - מסננים, חגורות הטיימינג והאביזרים, בלמים, פלאגים וכד', נתן חוות דעתו על מצבם.

עד כה יצא לי להעזר באסף באופן וירטואלי בשאלות ותשובות. עכשיו גם זכיתי להכירו פנים מול פנים - בן אדם זהב!

אסף - אני מאחל לך ולכל חברי הכנופיה שתעלו ותצליחו - אתם עושים מצווה אמיתית, ומאחל לכם המון הצלחה בתחום הזה ובכל תחומי החיים :)

פורסם (נערך)

רציתי להודות לאסף המסור!

בוקר אחד בבדיקת נוזלים שגרתית גיליתי שחסר לי מהנוזל הירוק שמקרר את המנוע

עריכה אחרונה על ידי elkanamol
פורסם
רציתי להודות לאסף המסור!

בוקר אחד בבדיקת נוזלים שגרתית גיליתי שחסר לי מהנוזל הירוק שמקרר את המנוע

טוב אז משום מה לא מעדכן לי...

בקיצור..

בבדיקה שעשיתי גיליתי שחסר לי נוזל קירור, מיד הרמתי טלפון לאסף ששמח לעזור וכיוון אותי לאיתור הנזילה. מיד נכנסתי מתחת לרכב וגיליתי, שצינור תחתון של הרדיאטור החליט להסדק ומשפריץ מים כשחם לו.

מיד הלכתי לחי חלפים בב"ב וקניתי צינור תחתון ושני בנדים מתכת עם הברגה.

ואסף המסור פינה לי מזמנו עוד באותו יום למרות שעשה כבר טיפול ללנסר לפני.

ורק הגעתי, הסתער על הרכב וטיפל במסירות.

רוקן את המים והחליף את הצינור במיומנות, בדק וחיזק. ומילא את הנוזל תוך כדי שהוא מנזקז אויר מהמערכת. לא לפני שהוא מוודא שהמאוורר נכנס לפעולה.

אני כל פעם מתפלא מהמסירות של חברי הכנופייה ובעיקר אסף האלוף.

תמשיכו ככה.

תודה

קצת תמונות...

uploadfromtaptalk1457819975648.jpg

הצינור הנוזל

uploadfromtaptalk1457820011029.jpg

אסף מחליף את הצינור הסורר.

uploadfromtaptalk1457820080539.jpg

הצינור החדש מורכב

פורסם

אז בשבועות האחרונים שלחתי לרועי שתי רנו קליאו.

האחת (2009, 1.2 ידנית) נשלחה לרועי לשם החלפת נוזל קירור שלא הוחלף אף פעם. במעמד ההחלפה רועי בדק ומצא שגם הטיימינג יבש וזקוק להחלפה מיידית. כמה ימים לאחר מכן גם הטיימינג הוחלף לשביעות רצונה המלא של הלקוחה :mrgreen:

הקליאו השנייה (2010, 1.6 אוטומטית) הגיעה לשם החלפת שמן מנוע (שרועי התנדב לקנות), נוזל קירור ונוזל תיבת הילוכים. כאן אחסוך מכם את כמות הקללות שיצאה לרועי ולי מהפה בנסיון לפתוח את פילטר השמן או בנד נוזל הקירור שמהנדסי רנו הכשרוניים הצליחו לתקוע במקומות הכי מחורבנים וחסרי גישה שיש.

גם כאן הלקוחה יצאה מרוצה ונראה שהחלפת נוזל הגיר, שכנראה לא הוחלף אף פעם (136,000 ק"מ ו 6 שנים), עשתה רק טוב.

אני רוצה להודות לרועי על ההשקעה, המסירות והשאיפה לבצע עבודה ברמה הכי גבוהה שיש. חזק ואמץ!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אמנם באיחור אבל מגיע שפו ענקי ליגאל ואסף.

אשתי נסעה עם הרכב והוא נכבה באמצע נסיעה (במזל גדול ליד הבית), הצליחה להניע שוב אחרי כמה נסיונות ולהגיע לבית הוריה שם הושאר הרכב.

כל הסימטומים הראו שיש בעיה במצבר, היות והמצבר חדש ישר הסקתי שזה בעיית טעינה.

בוצע אבחון טלפוני בעזרת אסף ויגאל ונקבע שהאלטרנטור מסר נשמתו.

בדקתי באוטו-סטרט ושיפוץ עולה 350 שח + מעמ, ועכשיו נשאר למסור להם אותו.

עקב חוסר זמן שלהם החלטתי לנסות לפרק לבד (בעזרתם הטלפונית כמובן), עד שאחרי הרבה מאמצים הצלחתי, גיליתי (סוף מעשה במחשבה תחילה לא הייתה לי) שאין לי בעצם דרך איך להוציא אותו!

ניסיתי כמה שיכולתי ובסוף ויתרתי, בשלב זה הצורך ברכב תקין התחיל להיות יותר לחוץ. אבל, עכשיו אי אפשר לגרור את הרכב למוסך כי אלטרנטור משוחרר יעשה לי שמות בתא המנוע.

שלחתי הודעת תחנונים ויגאל נענה ואמר שיגיע אלי (אני כל כך מעריך את זה כי מעבר לנסיעה של חצי שעה לכל כיוון והדלק, מדובר בזמן וכולנו יודעים כמה זמן זה מצרך נדיר). בהברקה הוא פירק את הגלגל מהבולם, כך זזה הציריה ונפער חור מספיק גדול להוציא את האלטרנטור.

יום ראשון האלטרנטור הוחלף ראש בראש (אגב, שירות ויחס מצוין של אוטו-סטרט) ובערב יגאל הגיע שוב להחזיר אותו.

על הדרך רצנו גם על החלפת אטם מכסה שסתומים.

הרבה הרבה תודה, גם על העזרה וגם על הסבלנות!

• תוכן חדש...