Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

האם על מנת שמוע תדרים נמוכים (20-30 hz) בעוצמה חייבים סאב 12" (או גדול יותר), או שגם סאב 10"/8" יכול לספק את הסחורה, ובנוסף האם דרוש לכך פיר בתיבה?

תודה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לא, לא חייבים אבל זה עניין של חוקי פיסיקה מאידך.

סאב וופר 12 אינטש הוא בעל שטח ממברנה שמפיקה את תחום התדרים באזור ה20 הרץ היטב.

10 אינטש כבר מתחיל לאבד הרבה כוח מתחת ל30 הרץ בדרך כלל ו8 אינטש כבר באזור ה40 מתחיל ליפול.

אבל הכל יחסי - אצלי מותקן סאב וופר 8 אינטש שממש לא נשמע חסר נפח בתחום תדר של 30 הרץ - מצד שני, תשים לידו סאב וופר 10 אינטש המוצהר לספוג מחצית מההספק ואתה עדיין תרגיש שה10 אינטש עובד טוב יותר באזור ה30 הרץ ואף חזק יותר.

תכנון התיבה הוא קריטי כאן בין אם אטומה או פתוחה אבל אני חוזר לנקודה בה אמרתי - הכל יחסי.

כמה SPL אתה רוצה להשיג? באיזה תדר? מה המטרה שלך?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני פשוט רוצה רמקול שירד נמוך ולא יחסיר פרטים מהמוזיקה, כמו שירים של סלין דיון.

כעת יש ברשותי סאב 12" של הרץ ds300 וקשה לו להשיג את זה.

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

זה תיאור שיטחי מידי לצערי - מה מיוחד כל כך בשירים של סלין דיון?

מה חסר לך? עוצמה? עומק? דיוק? רכות? טונאליות?

כמו שזה נשמע - היה עדיף לך להגיע למפגש סאונד - החברה אמנם במרכז היום זה ממש מפגשי SPL נטו - סלין דיון זה לא בדיוק מה שהולך שם - אבל זה לא שאין שם חברים וותיקים שגם מכירים את עולם הSQ ואם כבר מדברים על באס אז לא חסר להם ידע בתחום הזה גם כן.

בדרום ובצפון יש היום הרבה יותר מודעות ונוכחות לSQ מאשר במרכז אמנם, עדיין אני חייב להזהיר אותך, לקחת כל דבר שאומרים לך בערבון מוגבל - אינטרסים לא חסר שם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אם יש לך 12" וקשה לו להשיג את זה, למה אתה רוצה לרדת עוד יותר בקוטר?

רציתי סאב שיתפוס פחות נפח ומדוייק יותר

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני חושב שהבעיה העיקרית כאן היא תקשור ואפיון הבעיה האמיתית - זה לא משהו למקלדת ואני מציע לפתור בעיה כזו ע"י הגעה למפגש או פגישה עם בעל מקצוע בתחום הסאונד או מתקין מומלץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

עוד אופציה היא לבנות תיבה אטומה לפי מפרט היצרן.

היצרן אמנם לא צודק ב100% מהמקרים,אבל זה יצא הרבה יותר קטן,ויעיל בהרבה מהתיבות הסטנדרטיות הנמכרות היום.

הסאב שלי לדוגמא מוצהר עם תיבה אטומה של 1.25 פיט מרובע.זה יחסית קטן.

תבדוק את נתוני הסאב שלך ואולי תמצא פתרון נוח.

התיבה האטומה באופן כללי תתן לך יותר דיוק ופחות רזונציה,שיכול להיות שזה מה שחסר לך.

מצד שני,תיבה קטנה לא בהכרח תרד נמוך מאוד!.

בהצלחה!

• תוכן חדש...