Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי יש דרך יותר מקורית ו״ידידותית לסביבה״:

לחיצה מהירה ועדינה על דוושת הדלק, זה לא גורם לרכב שלי לזוז אבל גורם לדודים האחוריים להתריע...

Works like a charm.

הרכב שלי אומנם יותר שקט משלך, אבל עשיתי את זה פעם וזה היה פשוט priceless :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא צופר, אלא רק במקרים חריגים, למשל כדי למנוע תאונה. מיותר לחלוטין לצפור. למשל היום בבוקר גברת נחמדה אחת חצתה כביש במקום אסור, היא כמובן הייתה שקועה בסלולארי שלה, לא הרימה את הראש ולא הסתכלה לצדדים.

זה גם מקרה שיכול להיות מאוד מפחיד עבור הנהג כשמישהו חוצה לך במקום אסור ולא שם לב לרכבים וזה יכול לגרום לנהג לבלום בפתאומיות רק בגלל שהולך הרגל חשוב יותר לדבר בסלולארי בלי לעצור ולהסתכל לאן הוא הולך וסומךך רק על הנהג שיגיב בזמן וישמור לו על החיים גם אם הוא חוצה במקום אסור ומסוכן ומפתיע את הנהג.

פורסם
ומה תגידו על ילדים עם אופניים חשמליים שעומדים על מעבר חצייה וכשאני מתקרב למעבר, הם מתחילים לנסוע לכיוון שלי באמצע הכביש?

מה לעשות? לצפור או לפתוח חלון ולבקש שיפסיקו?

האופניים החשמליים זאת כבר באמת בעיה בפני עצמה.הכי מסוכן זה כשחלקם מחליטים לנסוע נגד כיוון התנועה ועוד בכביש מהיר!!!

ראיתי את זה קורה כשנסעתי עם חבר(הוא נהג) איך רוכבי אופניים חשמליים פתאום מגיעים מול הרכב במהירות ולפעמים בפתאומיות כשהרכים נוסעים במהירות די גבוהה ומסכנים את עצמם.זה פשוט מתכון לאסון וצריך כבר שיהיה פיקוח מסודר ואכיפה או איסור נסיעה בכבישים מהירים על האופניים החשמליים האלה.

פורסם

אני מניח שביחס הפוך לגודל :lol:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרכב שלי אומנם יותר שקט משלך, אבל עשיתי את זה פעם וזה היה פשוט priceless :)

אבל תקן אותי אם אני טועה,בשביל לעשות את זה צריך להיות נהג ממש מנוסה שיודע לשלוט טוב טוב ברכב (כמובן שזה מצופה מכל נהג על הכביש , אבל יש פעולות מסויימות שמצריכות קצת יותר מיומנות וניסיון) כי אם מישהו לא מנוסה לוחץ על דוושת הדלק בלי מספיק שליטה אז הוא יכול לא לעצור את הרכב בזמן ולזוז קדימה במהירות,דבר שיסכן את הולך הרגל.

פורסם

אם יש אנשים שאני צופר להם זה הולכי הרגל שמחליטים גם לרדת לכביש שלא במעבר חצייה וגם ללכת באלכסון, ויותר מזה גם הולכים לאט.

Opel Adam S 2017

פורסם

בהחלט צופר ומשתדל שאקט הצפירה יתבצע בסמיכות קרובה ככל האפשר לקורבן, אני מתגנב בשקט מאחריו וכמגיע למרחק נגיעה, נותן צפירה ארוכה. לאלמנט ההפתעה ישנה חשיבות רבה בתהליך.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אם יש אנשים שאני צופר להם זה הולכי הרגל שמחליטים גם לרדת לכביש שלא במעבר חצייה וגם ללכת באלכסון, ויותר מזה גם הולכים לאט.

לאנשים כאלה אני צופר בלי לחשוב פעמיים.כשאני נוהג,ויש הולכי רגל שיורדים לכביש שלא במעבר חצייה ורצים לי מול הרכב,אני פשוט נותן להם צפירה ארוכה כדי שיתעורערו ויסתכלו לאן שהם הולכים,שיבדקו קודם אם יש רכבים על הכביש כשהם מחליטים לחצות היכן שאין מעבר חצייה.

פורסם
בהחלט צופר ומשתדל שאקט הצפירה יתבצע בסמיכות קרובה ככל האפשר לקורבן, אני מתגנב בשקט מאחריו וכמגיע למרחק נגיעה, נותן צפירה ארוכה. לאלמנט ההפתעה ישנה חשיבות רבה בתהליך.

לאנשים מסויימים,מה שאמרת זה בדיוק מה שצריך לעשות לפי דעתי.

להתקרב אם הרכב ואז לצפור צפירה ארוכה זאת פעולה שמגיע לעשות בעיקר לצעירים שבהולכי הרגל,במקרים שזה ממש ברור שזה לא שאין להם כוח לעלות למדרכה,אלא פשוט הולכים על הכביש מעצלנות וחוסר תשומת לב לסביבה שלהם.

• תוכן חדש...