Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבר עלי יום קשה אתמול עליתי וירדתי לרכב אולי 10 פעמים מקומה שישית ובדקתי צילמתי הבאתי תמונות והכל ואף אחד במדינה הזו אין לו כזו מערכת?

ניסיתי לחפש בגוגל ניסיתי לערוך קבצים ב 16 סיביות וב 24 סיביות כלום לא עוזר

השתגעתי מזה כבר... :(

פורסם

זה הבעיה עם המערכות הגנריות האלה. לא מצאתי פרטים עליה ולא ראיתי בתמונות תפריט עזרה או אודות . אתה יכול לנסות לקחת אותה למקום שמתעסק במערכות כאלה, אולי שם מכירים.

פורסם

זהו, שהייתי כבר אצל שלושה מתקיני מערכות סטריאו באיזור חיפה והקריות לאף אחד מהם אין מושג איך לגשת למערכת הזו או בכלל, כולם יודעים רק איך להתקין אותה ואת זה יודע גם הבן שלי בן ה 7

פאק רק לדעת איזו מערכת הפעלה יושבת שם מה צריך כדי להתחבר למערכת עצמה אולי ולקרוא או להתקין מערכת הפעלה אחרת,

ממש מדכא שאת הסמך המסכן הזה לא ניתן לשנות ואפילו קצת מוזר הרי מישהו כן שם אותו שם נכון?

פורסם

טוב אז ככה חברים ומומחים יקרים מצאתי את האופציה נורא קל ופשוט רק צריך סובלנות (המון סובלנות) כבר מעלה מדריך למערכת שלי

פורסם

אז ככה נתחיל מהסוף להתחלה (נא לא להתייחס לסמני פיסוק בגלל דיסלקציה לא כל כך מבין בזה)

זו התוצאה שלי

IMG_3775.jpg

וככה זה מתחיל :

פותחים צוויץ ברכב, המערכת עולה , לוחצים על כפתור הפוואר וכפתור המניו יחד לחיצה ארוכה ומגיעים למסך הזה:

IMG_3767.jpg

לוחצים על System setup במסך (טאצ')

IMG_3769.jpg

ואז מגיע התפריט הבא :

IMG_3770.jpg

לוחצים על Select power on logo ועוברים למסכים הבאים :

IMG_3771.jpgIMG_3774.jpg

שימו לב שבין המסכים ניתן לעבור ע"י לחיצה על next page כמו פה:

IMG_3773.jpg

וזהו בהצלחה לכל מי שחיפש את זה עד עכשיו :)

• תוכן חדש...