Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי צ'יטה על עדכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, עם קניית רכב יד שניה הגיע עם הרכב גם הגלאי מכמונות "צ'יטה", כיום לאחר כחודשיים אני מעוניין לעדכן את הגירסא, איך אני עושה את זה אם אני בעלים שני לצ'יטה? נרשמתי לאתר עם אותו הID שהבעלים הקודם נרשם ואמרו לי שצריך לחכות לאישור של 24-48 שעות, אני מניח שיחזירו תשובה שנעשה שימוש בID, איך מעדכנים גירסא במצב כזה?

יש לי עוד שאלה גם שהספיקר שמתריע על המכמונות מדבר מקוטע, זה התחיל אתמול מה הבעיה לדעתכם?

תודה מראש!!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

לגבי הID תנסה סתם מספר אחר, אין להם באמת בדיקה של החומרה מול הID, לצורך העניין אפשר עם אותו חשבון לעדכן כמה מכשירי צ'יטה שונים (אני וחבר שותפים על חשבון אחד למשל).

לגבי הספיקר - הרבה פעמים יש בעיית מגעים בפוטנציומטר של הווליום, אם כשאתה משחק איתו זה עוזר, אז תרסס לתוכו ספרי מגעים.

אם זה לא עוזר - אפשר פשוט להזמין רמקול ג'נרי ולהחליף לבד, כמה דולרים באיביי, צריך רק לוודא שהקוטר אותו דבר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין בדיקה. יש לי 3 צ'יטות ואני מעדכן את כולן ממנוי אחד. אבל תרשום ךהם מכתב. הם סופר בסדר בתמיכה, במיוחד שאתה רוצה לשלם להם.

פורסם

אם כך, האם אלו שייבאו מכשיר שיובא מחו"ל ואני מניח שדובר אנגלית בלבד מעדכנים אותו באופן הזה, ואם כן, זה מצליח?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן, שלי מחו״ל ואין שום בעיה לעדכן בסיס נתונים,, ההבדל הוא בתוכנה עצמה שעברה תרגום לעברית בעיקר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אוקיי תודה רבה לך, בקשר לרמקול הוא לפעמים קטוע ולפעמים עובד טוב, אז זה כנראה מגעים לא?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כמו שאמרתי - תבדוק אם יש השפעה של הגלגלת של הווליום, אם הוא עושה רעשים כשאתה מזיז אותה - אז הבעיה שם, ספריי מגעים יסדר את זה עד הפעם הבאה, זה מספיק לכמה חודשים בדרך כלל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תוכל לתת לי קישור לאחד? ^^

דרך אגב חזרו אליי באימייל בקשר לעדכון ואמרו לי שהסריאל שלי בשימוש ואני צריך לרכוש מנוי, מה עכשיו?

ציטוט

Hi,

The serial number you quoted was registered to someone else and memberships are not transferable to new owners. If you email [email protected], they will be able to help you.

cleardot.gif

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני לא זוכר מה הקוטר, תצטרך לפתוח כמה ברגים ולמדוד..

לגבי המנוי - אמרתי קודם, פשוט תנסה מספר גבוה יותר שבטוח לא בשימוש.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מתעלק.

יש לי צ'יטה, כבר כ3 שנים.

החלפתי מחשב, לאחד עם ווינדוס 8.1.

בבואי לעדכן את הצ'יטה, התוכנה לא מזהה את המכשיר. דרייברים הותקנו, הכל. נאדה.

מישהו נתקל בזה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני מדבר על התחברות למכשיר (התקן לא מזוהה), לא הזדהות..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...